Nie wiem jak wam, ale mi nie podoba się to, że ostatnio młody tak często schodzi do środka. Zdecydowanie lepiej wygląda jak gra przy linii i jak schodzi do środka to brakuje na flance jego dynamiki i rajdów. Niech młody nie próbuje wchodzić w rolę Trenta a po prostu będzie sobą.
Robi to co mu każe Kloop. Myślisz, że wbiega tam bez jego wiedzy ?
Na stronie jest wywiad, gdzie Conor mówi, że Jurgen mówi mu, żeby schodził do środka. Ja w sumie wolałbym aby młody biegał przy linii, bo jest szybszy niż TAA, no ale wiadomo, Jurgen tu rządzi
Conor ze zwycięską bramką w prestiżowym meczy ze Szkocją:
Artykuł na temat Conora i jego przeszłości sportowej, nie tylko w futbolu.
Niestety Conor wypada na 2-3 tygodnie z powodu kontuzji kostki. Duża strata, bo przy powrocie TAA można było Anglika na stałe dać do środka, zwłaszcza na mecz z Atalantą kiedy musimy gonić wynik. A tak ? Znowu Gomez na prawej obronie ?
Trent na PO jako dodatkowy zawodnik kreatywny w ofensywie
No właśnie czy nie lepiej, aby zagrał stricte w drugiej linii z Maciem i Eliottem ? Mógłby odpuścić kwestie defensywne.
Poki co dwie bramki Bradleya w meczu z Andora.
znalazł ktoś link? byłem w stanie zacząć oglądać od 30min dopiero, a patrząc po dalszej grze mam nadzieję, że to nie były sytuacje a la ostatni hattrick Nuneza
Conor z lodem na kostce. Naprawdę szybko idzie.
Ostatnio odnoszę wrażenie, że na siłę idzie do przodu, w reprezentacji gra jako wahadło i może przez to stara się bardziej angażować w ofensywę w klubie. Troszkę mnie irytuje, jego zgranie z Salahem.
Młody dzisiaj nie pęka na robocie. Wykoszenie żółwia
To było piękne, w jednej sekundzie podjął decyzję, że albo wybije mu tą piłkę w stylu ligi angielskiej albo go tam zabije. Na szczęście wyszło na nasze i sędzie nie zakwalifikował tego na kartkę bo dzisiaj jak ktoś z Realu leży to z automatu żółta dla naszych leci.
Conor przybił dziś z Kylianem żółwika
Mogl mu szepnac, ze potrzebujemy kogos na lawke na puchary.
Nie wiem czy Arnold by się pokusił o takie zagranie, Bradley dał dzisiaj popis i zagrał super zawody. Wiele osób się bało o jego pojedynki z Mbappe, ale ten spisał się świetnie. Jestem spokojny o jego ew. występ z City.
Dał radę chłopak. Miał trudniejsze zadanie od Robertsona, bo lewa strona Realu jest mocniejsza od prawej, ale poradził sobie pierwszorzędnie. Pokazał, że drzemie w nim bardzo duży potencjał. Oby powodem jego zmiany były skurcze, a nie jakaś kontuzja mięśniowa.
Conor Bradley vs Real Madrid:
• Assists - 1
• Accurate Passes - 41/45 (85%)
• Chances Created - 1
• Final 3rd Passes - 8
• Tackles Won - 2/4
• Recoveries - 9
• Ground Duels Won - 7/11 (64%)
• Aerials Won - 1/1 (100%)
• Was Fouled - 3
Bradley pewnie drobna miesniowka bedzie max, po meczu dobrze wygladal i byl zadowolony.