Curtis Jones

W pierwszej połowie owszem, mógł się podobać , ale w drugiej ??

Świetne wejście z ławki, w trudnych chwilach potrafił się utrzymać i coś zrobić z piłką. Przyjemnie się go dzisiaj oglądało. Klasa :muscle:

12 polubień

Wiecie jaka jest różnica między piłkarzem klasy światowej, a Curtisem Jonesem? Można było dzisiaj zobaczyć jak grał w drugiej połowie Mac, a jak wyglądał w dogrywce Jones. Niestrzelony karny to przykre dopełnienie tego zjawiskowego występu.

1 polubienie

Zobaczyłem to drobienie i już wiedziałem…

Bardzo dobry mecz na prawej obronie.

6 polubień

I cyk mamy rezerwowego prawego obrońcę na przyszły sezon :smiley:

5 polubień

Krytykowałem, że w pierwszym meczu z Evertonem jaja pokazał dopiero po zakończeniu spotkania. Dzisiaj pokazał to na boisku. Brawo!

3 polubienia

Kluczowa interwencja w końcówce. Klasa. W tamtej chwili wyobraziłem sobie jak Trent odpuszcza taką piłkę i dostajemy gonga

10 polubień

Jak na mecz na nie swojej pozycji to super zagrał.

7 polubień

“dablju” tu Hughes

• czego?
    Nie musisz się martwić o money na PO
  • what?
    Będzie grał ten Angol Curtis
  • Yes, very good, to idę kupować nowy jacht :muscle::crazy_face:
2 polubienia

Czyli temat nowego prawego obrońcy rozwiązał się sam. Dobry występ Jonesa, interwencja w końcówce - :clap:

2 polubienia

Chyba kupować nowy klub :slight_smile:

2 polubienia

To że Curtis jest alternatywą dla nas na bok to tylko super. Patrząc na zdrowie Bradley i gomeza to zawsze lepiej. Natomiast przy odejściu taa brak zakupu PO odbiorę jako skandal

Co do meczu to solidnie. W obronie bez zarzutu do przodu niewiele. Brakuje mu kreatywności, ale nie pomagał też fatalnie dysponowany Mo