Curtis Jones

Podziwiam Jonesa, czy pochwalam jego zachowanie to na pewno nie daje to dobrego przykładu ale na jego miejscu pewnie zachowałbym się tak samo. Tego czasem brakowało, jak należał nam się karny czy inne sytuacje, żeby naciskać na sędziego, ealczyć o swoje itp.

9 polubień

My jesteśmy za grzeczni w takich końcówkach. Zamiast bezczelnie grać na czas, tarzać się po murawie i grać pod wynik, to my gramy jak gdyby nigdy nic. Konate przy golu jest pchany przez Beto, a nawet nikt nie zaprotestował. Jones pokazał jaja i się postawił.

11 polubień

Warto było. Przecież mamy takie bogactwo w drugiej linki, że nawet nie zauważymy braku zawodnika przy napiętym kalendarzu.

Tylko on nie dostał czerwonej, tylko drugą żółtą, więc żadnej dodatkowej kary nie dostanie

Dobra emocje poniosły zareagował jak zareagował i moim zdaniem dobrze. Everton to pajace i zwierzęta. Już rozumiem kibiców, ale piłkarze zachowujący się jak orangutany? Przepraszam, Oranguntany są mądrzejsze od nich. Bardziej jak Małpki kapucynki.

Jonesa nie będzie jeden mecz najbliższy w niedziele, bo dostał drugą żółtą. Także już bez przesady że jakoś nas osłabi.

Nie pochwalam takich zachowań, ale to co się stało dla mnie jest uzasadnione, że komuś nerwy puściły.

Nie winię, rozumiem i szanuję.

6 polubień

Oby skończyło się na jednym meczu, a nie na jakiejś dłuższej karze za niesportowe zachowanie. W meczu Jones pokazał się z bardzo dobrej strony, tym bardziej szkoda osłabienia na Wilki.

Chetnie poznam badania stwierdzajace fakt wyzszej inteligencji orangutanow od kapucynek :rofl:
Nie obrazaj naszych…protoplastow w sensie te malpy :grimacing:

Ostatni raz czułem taką dumę z niesportowego zachowania naszego piłkarza jak Agger potraktował z łokcia Torresa.
Brawo Curtis, takich ludzi nam potrzeba. Mam nadzieję, że w następnych meczach będzie u chłopaków widać ten wkurw na boisku.

6 polubień

Pewnie Curtis zacznie w środę za kogoś z dwójki Mac-Szobo. Stawiam, że w miejsce Szobo.

@Kratos nie ma powodów, żeby nasza cała 3 odpoczywała. Mieli przecież tydzień wolnego przed evertonem a i chyba Graven zagrał 60pare minut z niebieskimi. Więc niech gra, MacAllister jest w sumie zbyt ważnym piłkarzem aby nie grał, jak już to w jakiejś 70min za niego Endo. Szobo w tej chwili daje najmniej.

1 polubienie

Odpoczął chopok. Niech zasuwa w środę jak mały samochodzik.

1 polubienie

Generalnie w środe środek powinien być Jones, Endo i Elliott. Nasze trio musi odpocząć na City.

1 polubienie

I będzie gra jak w FAcup. Maks jedna zmiana względem meczu z Wolves.

1 polubienie

Nie wiedziałem, że w środę mamy nic nieznaczący mecz w pucharze myszki miki.

5 polubień

Czyli mamy stracić 3 punky w lidze, żeby nasi zawodnicy mogli odpocząć? xD Tego jeszcze nie grali.

Świetny plan, może niech generalnie nie grają w lidze, żeby się nie przemęczyli, w marcu mamy przecież LM. :wink:

@Kratos Bo obejrzałem mecz z Plymouth i miałem okazję zobaczyć jak sobie radzi nasz zespół bez środka pola. Macca i Graven muszą zagrać, ewentualne rotacje mam nadzieję, będą tylko na 10.

5 polubień

A dlaczego zakładasz stratę? Reszta składu bez zmian.

@MG75 w FA Cup graliśmy inną jedenastką.

W lidze wszystkie punkty tyle samo ważą. Więc nie ma rożnicy, czy stracimy z AV, czy z City, więc tu i tu należy wystawić najmocniejszy ( w danym dniu)skład. AV pewnie będzie podrażniona tym remisem, a my fizycznie coś ostatnio leżymy. Więc trzeba trochę porotować, ale też nie na tyle, żeby nie zaburzyć gry jak to było z Plymouth, czy PSV.

1 polubienie

Dzisiaj była okazja pokazać jaja w trakcie spotkania, a nie po meczu jak już i tak niczego zmienić nie można. Zrobił coś? Wyróżnił się czymś? Nie, niczym się nie wyróżnił. Był zwyczajnie nijaki i przeciętny.

Czyli jak zawsze. Jak jest dobrze, to jest. Jak jest niedobrze, to go nie ma na boisku.

1 polubienie

Czyli jak zawsze, kółeczka, straty, holowanie. W drugiej połowie go nie było.

Zagrał perfekcyjną piłkę do Szobo, no już nie róbmy sobie jaj, żeby grillować za ten mecz akurat jego. Mógł mieć asystę i powinien ją mieć- ile takich piłek w meczu pomocnik musi zagrać, żeby nie być krytykowanym.

6 polubień

Jones akurat zagral naprawde dobre spotkanie, mogl sie podobac.

Dzisiejszy wynik to efekt Darwina i Szobo. Obaj zepsuli co sie dalo