Caly Jones mam już dość tego gościa. Wchodzi na kilka minut i stoi a my dostajemy drugą bramkę. To również on zepsuł stosunkowo proste podanie gdzie szliśmy kontra 4:2 przy wyniku 1:1.
tylko skąd mamy brać graczy HG na ławkę?
Keep an eye on BOTH Mac Allister & Curtis Jones sleeping …
taki tam jest tytuł, to ja juz wole sprzedać Alexisa i kupic Andersona
Najśmieszniejsze jest to, że niektórzy nadal się dają nabierać na Jonesa. Gość jest przeciętny, maks ławka, a jest tak bezczelny, że żąda pierwszego składu i 200 000. Tam też się coś odkleiło w głowie.
Jak nie zaakceptuje roli zapchajdziury, to pogonić z klubu.
Wiesz co obu wywalić i kupić whartona i Andersona.
Ma ostatni rok kontraktu. Jak z nim podpiszemy teraz to zostanie na najlepsze lata swojej kariery z nami. Spowalniacz gry. Za grosz otwierającego podania. W zeszłym sezonie widziałem statystykę że na 12 strat punktów 9 razy zdarzyło się że akurat Curtis grał w pierwszym składzie.
Sorki ale jeśli gość w meczu na szczycie wchodzi na 10-15 minut i stoi no to nie ma miejsca w naszym klubie imo
@everlast to taka teoria że jak ktoś po prostu słabo gra 2-3 rok to wystarczy
Zawsze mówiłem że gość ma umiejętności ale za głupi łeb na ten klub. Smutne ale prawdziwe. Gdyby w główce było wszystko na miejscu: profesjonalizm, zaangażowanie, ambicja to nie musielibyśmy szukać Szoboszlaia, Maca czy innych by grali na pozycji Jonesa.
Jeżeli gość nie daje z wątroby to powinien dostać wilczy bilet do rezerw albo szukać sobie klubu, bo na ch. mieć zawodnika który nie jest zaangażowany w mecz? Wolę po stokroć mieć drewnianego, ale solidnego i przede wszystkim zawsze zaangażowanego Milnera niż taką cipę z pięknymi highligtsami jak Jones.
Już mieliśmy takiego jednego “nie zaangażowanego” w mecze piłkarza, również wychowanka co chieliście go wywozić na taczkach. Chłop był tak beznadziejny, że jednym zagraniem potrafił przechylić losy meczu na naszą stronę (czego nomen omen teraz często nam brakuje). Za to Wataru Endo to jest piłkarz xD bo dużo biega i ma ochraniacz na zębach. Tylko Slot się na niego uwziął
O kurde. Jak ja dobrze was znam po tych wszystkich latach na forum. Mam nadzieje, że dalej będziemy podzielali wspólną pasje do piłki ale nader wszystko, że nigdy absolutnie nigdy żaden z was nie będzie miał jakiego kolwiek wpływu na transfery i decyzje kadrowe klubu xD
Gościu, ale to nie ja chwalę Jonesa za jedno czarodziejskie dotknięcie co 5 mecz ligowy, tego samego nie robię z Endo. Ale właśnie wychodzę na przeciw wszystkim ludziom, którzy teraz jadą po Japończyku, a kilka miesięcy wstecz się nim podniecali. Na forum nic nie ginie, można sobie cofnąć i poczytać.
Szczur miał w sobie to coś na topie i dlatego grał, a nie dlatego, że nie ma kim. Jones nie miał żadnej cechy którą miał u nas Szczur. Nie miał tej ambicji, inteligencji, tego właśnie golden touch ani czegokolwiek co by ustawiało Jonesa w topie. Dlatego Szczur tyle meczów u nas rozegrał, dlatego każdy trener mu w każdym sezonie ufał czy to Klopp czy Slot. Ze względu na umiejętności i mental.
Beka że porównujesz Jonesa do TAA swoją drogą. To tak jakby porównywać Ceballosa do Modricia. Ale nic mnie tu już nie zdziwi xd
Endo podobnie jak teraz slot wzbudza u niektórych gniew sama swoją osobą. Więc nawet jak zagra solidnie to i tak się po nim jedzie.
Jednocześnie status wręcz legendy ma taki słaby zawodnik jak origi.
Ja się z tobą w pełni zgadzam. Widać że Curtis ma momentami olbrzymie umiejętności. Niestety nie przekłada się to na serię regularnych dobrych występów. Potrafi dziś być najlepszym na boisku by w kolejnych 2 meczach wyglądać jak cień.
@Ziaja pełna zgoda. W takiej formie maca to powinnien mieć pewny plac, ale niestety nie umie wziasc na dłuższą metę odpowiedzialności na SB.
Najgorsze u Jonesa to jego głowa. Taktycznie jest upośledzony, jego gra bez piłki to tragedia. Jeśli drużyna nie gra dobrze to jest wielka szansa że on też nie zagra. To go różni od Szobo i Gravena a w zeszłym sezonie jeszcze od MacAllistera.
I teraz kiedy bez formy jest Alexis to Jones powinien fruwać żeby udowodnić swoją przydatność. A jest jak zawsze w kratkę. Po prostu solidny rezerwowy to maks.
Jones to średniak i nic się nie zmienia. Zagra 2-3 dobre mecze, i wtedy wywala propaganda niczym z okresu Ibe’a jak próbowali nam wmówić że to nowy Sterling. Tak teraz próbują nam wmówić, że to jest dobry piłkarz. Podpisałbym z nim nowy kontrakt byle by go sprzedać. Jakieś CP na pewno dało by gruby hajs. W Sumie nawet Inter był zainteresowany. Więc z jego “dynamiką” mógłby w serie a jakoś sobie radzić.
przepraszam że tak napisze ale nie ma w języku ludzi kulturalnych określenia inteligencji tego pana.
Panie Jones. Jesteś pan boiskowym d3bilem.
nie chce pana juz ogladac w koszulce The Reds. nie dorosles pan do tego zespolu pomimo tylu meczow na koncie. ponad 100 wystepow w Premier League a gosc nie nauczyl sie tempa w tych meczach.
jak mozna tak wystawic bramkarza ze swojego zespolu, na taka sytuacje, kiedy leci na chlopa 3 zawodnikow rywala, a on nawet nie mial czasu na wybicie pilki. tak zagrywaja tylko juniorzy, ktorzy pod wplywem wielkiej presji palą się jednym zagraniem. a tutaj mowimy po prostu o gosciu, ktory zrobil to na luzie, nie myslac o konsekwencjach, ale to nie jego pierwsze idiotyczne zagranie.
kolejna porazka na jego konto. jesli jest jakis glowny antybohater tego zespolu w tym sezonie to nie jest to Salah ani Gakpo, a wlasnie Jones, zamieszany w co najmniej polowie porazek w tym sezonie. chociazby z CP czy z City, a teraz jeszcze z Wolves.