60 minumum imo do wyciagnięcia
Anglik, młody, duży potencjał- trochę inna sytuacja.
Nunez ma 24 lata, niby niewiele- ale już 2 lata w PL, w której jest dużym znakiem zapytania.
Nie widzę za wiele zespołów gotowych wyłożyć jakąkolwiek solidną gotówkę za piłkarza o takiej sinusoidzie umiejętności i podejścia. Do tego całkiem wysoka tygodniówka.
Nunez będzie tutaj imo nadal grał w przyszłym sezonie, po prostu może klub poszuka dodatkowej opcji, a Nunez będzie opcja rezerwową.
może West Ham , wezmie drugi raz “Carrolla”
a tak na poważnie to by im pasował zamiast Antonio.
Gratulacje zniszczyliście chłopa. Pamiętajcie by w niedzielę usiąść w pierwszym rzędzie i o wzięciu komunii do ust
Niszczy to Nunez sam siebie tyloma zmarnowanymi setkami. Nikt za niego piłki z kilku metrów do bramki nie wpakuje. Bardzo chętnie bym go wymienił na choćby Isaka.
Chyba w Fifie😂 Druga sprawa czy Nunez będzie chciał odejść, bo zostały mu kluby pokroju West Hamu czy Fulham.
W sumie te skasowanie zdjęć, szczególnie w połączeniu z zablokowaniem komentarzy, niekoniecznie może oznaczać przedwczesną informacje o odejściu z klubu
Nie zdziwilbym się gdyby była to po prostu próba radzenia sobie z hatem i dystansowania się od niego, żeby mieć z nim jak najmniejszą styczność
Przede wszystkim to mam nadzieję, niezależnie gdzie będzie grał po sezonie, że poradzi sobie z komentarzami od “kibiców” piłki nożnej. Takie coś może bardzo łatwo złamać człowieka, zgasić pasje i przykro by po prostu było gdyby w ten sposób właśnie miałaby wyglądać jego dalsza codzienność
Albo by na następnym meczu zaśpiewać you will never walk alone
No ja myślę, że w takim ATM spokojnie znalazłby miejsce
No tak Nunez stały bywalec forum lfc.pl
Atletico mało wydawało w ostatnich okienkach. Nie wiem czy sypnęli by tyle kasy na drugiego Morate.
Niby tak, ale nie do końca. My sobie możemy tutaj pisać w wąskim gronie, ale są niestety p*jeby którzy prosto do niego piszą takie wiadomości jakie piszemy sobie między sobą. Nie pierwszy i nieostatni piłkarz którzy przez został zniszczony przez własnych kibiców.
Ale Twittera już widać, że czyta, bo dużo ludzi blokował. Treści które pojawiają się tutaj nie różnią od tych z tt. Niektórzy nawet przyklejają ten syf tutaj, w drugą stronę pewnie też to działa. Dlatego uważam, że cegiełkę dołożyliście. Gratulacje
YNWA, miłuj bliźnego swego- same frazesy gowno znaczące w realnym świecie. Jeżeli według Biblii człowiek został stworzony na podobieństwo Boga to ja się bardzo cieszę, że tego całego Boga nie ma.
Tacy robią tam karierę na miarę legend
Nikt sie nie będzie przejmował samopoczuciem Darwina, to jest czysty biznes.
Powinien zostać, to nie on jest największym problemem. Jeszcze jeden sezon, pod nowym trenerem, uważam że trzeba mu dać. Prędzej Gakpo powinien odejść, ale to raczej nierealne… Może chociaż Diaz… Przykre, jaki krok w tył zaliczyliśmy względem Mane i Firmino.
Problem w tym, że jemu płacą ogromne pieniądze nie tylko za umiejętności czysto piłkarskie, ale także mentalne. Chciał zostać zawodowym piłkarzem? Być na świeczniku? Być osobą medialną śledzoną przez miliony i zarabiać miliony? Coś za coś. Chcesz to wszystko więc musisz się godzić na to, że ludzie będą pisać takie czy inne rzeczy. I albo się do tego nadajesz albo nie.
Czy pochwalam takie zachowanie? Oczywiście, że nie, bo czym innym jest konstruktywna krytyka, a czym innym zezwierzęcenie w internecie. Natomiast skoro wywołałeś nieświadomie mnie do tablicy to już Ci spieszę z odpowiedzią. Sam z racji pracy dostaję czasami nie życzenia, ale faktyczne groźby śmierci czy innych zachowań. Natomiast wiedziałem, że taka czy inna praca się z takim ryzykiem wiąże i trzeba to zaakceptować i nauczyć się z tym żyć. Różnica tylko taka, że Nunez zarabia miliony, a hejtują go jakieś randomy sprzed laptopa na drugim końcu świata.
No tak już widzę jak ktoś kopiuje posty HappyBlancika na twittera i przetłumaczone wysyła do Nuneza. Chyba nie masz twittera i nie rozumiesz, że tam są ludzi, którzy hejtują bez żadnego powodu, a co dopiero Nuneza, który daje im jakieś powody(czego oczywiście nie popieram, bo jaki to ma sens).
Czy mi szkoda Nuneza? Nie. Taki masz zawód. Co on myślał, że tylko kasę będzie zbierał, czatował z napalonymi modelkami i słuchał okrzyków na swoją część po udanym meczu? To nie jest bajka. Jak nie radzi sobie z hejtem to niech usunie media społecznościowe.
Jak to mówią, "You will never walk alone, until you play poorly, then you can fuck off."
Smutni internetowi hejterzy ewidentnie weszli mu na głowę, chłop usunął wszystkie fotki związane z Liverpoolem przez szerzący się hejt na jego osobę.
Każdy mocny za klawiaturą, ciekawe jakby było znaleźć się po drugiej stronie barykady.
Oczywiście bardzo potępiam ten hejt na Darwina, bo uwierzcie, to co na lfc.pl się pisze to jest mały pikuś w porównaniu z groźbami czy życzeniami śmierci na innych platformach. To, że ktoś tu go nazwie Urugwajskim Carrollem to na prawdę nic, a za to chyba najbardziej się tutaj jego obrońcy oburzali.
A usunięcie tych fotek z LFC z insta to raczej błąd który jeszcze bardziej mu zaszkodzi, chyba że jest już pewny odejścia.

A usunięcie tych fotek z LFC z insta to raczej błąd który jeszcze bardziej mu zaszkodzi, chyba że jest już pewny odejścia.
Bądź chce pod nowym trenerem pisać nowy rozdział i odciąć się od tego, co było. Oczywiście tak bym pomyślał, gdybym wiedział, że mentalnie uda mu się pozbierać, ale nie jestem niestety do końca tego pewien.
Tutaj trzeba rozroznic dwie rzeczy czyli konstruktywna krytyke i hejt.
Ta pierwsza jest absolutnie dozwolona o ile oczywiscie jest ona uprawiana w sposob ogolnie przyjety za kulturalny.
W drugim przypadku kiedy DEBILE i ZYCIOWE PRZEGRYWY groza zawodnikowi,jego najblizszym smiercia,wyzywaja go od najgorszych to takie zachowanie moim zdaniem jest przestepstwem i powinno byc konsekwetnie napietnowywane,scigane a w koncu karane.
Osobiscie lubie Darwina o czym juz wielokrotnie pisalem,czekalem na jego rozwoj ale sie niestety rozczarowalem.Podstawowa rzecza,ktorej mu brak to ta inteligencja boiskowa/pilkarska,nie mylic z szeroka pojeta inteligencja osobista.Gdyby sympatyczny Urus w jakis sposob zaczal lepiej “rozumiec gre” to moze i z czasem wplyneloby to na jego skutecznosc.
A czy powinien zostac u nas: ciezkie pytanie gdyz przyjdzie Arne i bedzie mial na to wlasny poglad a wiec nie podejme sie odpowiedzi.