Darwin Núñez

Dzisiaj świetny występ!
Harował w obronie, czarował w ofensywie.
Darwin debeściak i już :muscle::blush:

8 polubień

Bez dwóch zdań pozytywny występ :+1:

6 polubień

Wiele razy krytykowałem, ale za dziś trzeba pochwalić. Zapierdzielał aż miło a i w ofensywie w końcu miał trzeźwy umysł

11 polubień

Mam to samo zdanie. Świetne zachowanie przy rzucie karnym. Pracował za 2. Do tego świetnei współpracował z kolegami często fajnie uruchamiając przy kontrze kolegę. Występ na 7/10 i brawo bo tak się walczy o skład.

Można wiele urusowi zarzucić ale nigdy nie to że stara się na 300%

2 polubienia

W ogóle jego szybkość jest potężna. Wczoraj przy akcji z karnym jak Salah posłał podanie to byłem przekonany, że bramkarz to lekko bierze, tymczasem Darwin wrzucił 6ty bieg i doszedł do piłki mimo większego dystansu niż Klinsky.

Darwin to jeden z moich ulubionych graczy, bo miał dużego pecha dotychczas na Wyspach, a jego pasja i zaangażowanie zawsze na najwyższym poziomie.

1 polubienie

Odnoszę wrażenie, że to najbardziej “dwubiegunowy” wątek na forum…

2 polubienia

Wszystko pięknie, tylko że chłopak ma sześć bramek we wszystkich rozgrywkach.

Nie wierzę, że ktoś się jeszcze nabiera na Nuneza xd

2 polubienia

Przecież tu nikt nie mówi, że rozgrywa dobry sezon i ma zostać na następny itd Po prostu trzeba być sprawiedliwym, jesli zagrał dobry mecz to zebrał kilka pochwał. Co w tym złego?

5 polubień

Co to znaczy nabrać na nuneza? Facet zagrał bardzo dobry mecz więc warto napisać.

Nikt tu nie pisze że już za 2 lata będzie to facet na złotą piłkę

1 polubienie

jak mozna bylo to odrzucić XD

Jeszcze sam zawodnik musi chcieć odejść do danego klubu :slightly_smiling_face:

5 polubień

Widocznie klub uznał, że bardziej potrzebuje Nuneza, niż tej gotówki. No i zawodnik musi wyrazić zgodę.

Ponieważ tak byśmy za te pieniądze nikogo sensownego nie kupili w zimie, do tego Jota zaraz znowu się połamie, a Diaz ma zjazd formy (może jest zajechany) a my mamy grać co 3 dni do końca sezonu.

Przecież był wielki artykuł na głównej, że żadnej oferty za Nuneza nie było, Romano to kłamca i oszust … :joy:

Moim skromnym zdaniem sprzedałbym i nuneza i diaza lubię ich ale oni jakoś mnie nie pasują w tej układance nigdy nie wiadomo jaki Diaz i nunez ci się dzisiaj trafi

Trochę niekompletne te zrzuty. Generalnie porozumienie było blisko, Darwin chciał, ale klub ostatecznie uszanował zdanie Slota(tak, niektórzy mogą być zaskoczeni, że tylko trener na coś do powiedzenia w tym klubie) i odrzucił oferty. Sytuacja Darwina ma być ponownie oceniona latem.

Romano.

Ja się nie dziwię, że Slot postawił veto. Sezon w pełni, Diaz wrócił do przeciętności, Jota ciągle się leczy, Chiesa ciągle wchodzi do zespołu. A Darwin, przy wszystkich swoich wadach ma dwie ogromne zalety: zdrowie i chęci do gry.
Gdyby to była oferta za Diaza może byłaby zgoda.

5 polubień

Po co się osłabiać w trakcie sezonu?