Jak bardzo musiał Urus stracić w oczach Slota, że tak mało z niego korzysta przy bardzo słabej formie Diaza i Joty.
Jego sprzedaż w lato jest już chyba podstemplowana.
Jak bardzo musiał Urus stracić w oczach Slota, że tak mało z niego korzysta przy bardzo słabej formie Diaza i Joty.
Jego sprzedaż w lato jest już chyba podstemplowana.
Nie wiem co jest z tym chłopem, raz wejdzie i ratuje nam skórę, a innym razem nie daje kompletnie nic. Dziś się wylosowała ta druga wersja, nie potrafił nawet przyjąć piłki albo jej zastawić, walkę o górne piłki trudno nazwać walką bo to były takie wyskoki na alibi. Napastnik o takich warunkach fizycznych powinien potrafić przynajmniej przytrzymać piłkę i odegrać, a tutaj nic takiego nie miało miejsca.
Tak więc w środę z Aston wylosuje się matchwinner
Zapomniałeś dodać z tym uratowaniem, że to się zdarza raz na 50 meczów.
Z napastnikami mamy w zasadzie ciekawą sytuację. Pozycja w tabeli i wyniki w zasadzie przeczą temu, że trzeba robić w ataku jakieś większe zmiany. W rzeczywistości jednak co najmniej jeden element powinien zostać wymiany… ale który xD Bo mamy 3ch gości którzy się wydają nie dojeżdżać do wymagać. Szklany i niezbyt porywający Jota. W zasadzie chłop ma jedynie balans ciała na top poziomie. Główki, zniknęły z repertuaru. Nunez to szkoda w zadzie w 90% przypadków wgl strzępić ryja nad chłopem. No zwyczajnie robi tu karierę Nikosia Dyzmy. Jeden top sezon mu wyszedł w Benfice i trafił na zbyt wysoki poziom. Chiesa, piłkarz widmo. Wydawało się, że w końcu zacznie wchodzić. Ale na razie to nie nastąpiło. Więc ile jeszcze będziemy czekać? 3ch naraz bym nie sprzedawał. Przecież nie grabie się w tym co niby działa dobrze. Ale jednego maks dwóch oj to by się chętnie wymieniło na jakiegoś Isaka.
Jak Nunez nie trafił tej sety?
Jezu, ja tylko o cierpliwość proszę, bo jak poproszę o siłę do tego człowieka, to pojadę i gołymi rękami go rozpie**olę.
Wypierdolić do Urugwaju. Bez możliwości zbliżania się do Europy.
Co za Kiep
hahahahahahahaahahahahaaaahahahaaahahahahahahahaahahahahaaaahahahaaahahahahahahahaahahahahaaaahahahaaahahahahahahahaahahahahaaaahahahaaahahahahahahahaahahahahaaaahahahaaahahahahahahahaahahahahaaaahahahaaahahahahahahahaahahahahaaaahahahaaahahahahahahahaahahahahaaaahahahaaahahahahahahahaahahahahaaaahahahaaahahahahahahahaahahahahaaaahahahaaahahahahahahahaahahahahaaaahahahaaahahahahahahahaahahahahaaaahahahaaahahahahahahahaahahahahaaaahahahaaa Nunez
Przepraszam że go broniłem.
Czemu nie Diaz wszedł… Gakpo, wróć.
„Szoboszlai spojrzał w pole karne, zobaczył Nuneza i stwierdził, że poczeka na jeszcze kogoś innego”
Fenomen. Rozumiem trochę przestrzelić. Ale to jak gość potrafił już tyle razy mając przed sobą tylko bramkę kopnąć na czwarte piętro to jest niewytłumaczalne.
Jezu, strzał, pozycja spalona, gość co po paru słowach czy pchnięciu się odpala.
Tego nie można nadrobić chęciami. Po prostu nie.
Wierzyłem, broniłem… ale ile można?! Raz uratuje dupsko, ale ile punktów dałby nam porządny napastnik w porównaniu z nim? Salah miałby już teraz pobity rekord asyst.
Niech ktoś mu zrobi kontuzję na treningu, by nie mógł grać do końca sezonu.
Hektar pustej przestrzeni a idiota zamiast pomyśleć to kopie przed siebie prosto w Martineza, Slotowi też należy się listwa w tą łysą glacę że w ogóle wpuszcza tego zawodnika na boisko, co to ma ku*wa być?
Wystarczyło żeby trochę użył mózgu i podniósł leciutko pilke. Dostałby kosę i byśmy grali w przewadze. No ale to za duże wymagania co do niego
@diablinadali masz rację. Czego ja wymagam
W takich sytuacjach się raczej nie myśli, tylko działa automatycznie. Myślę że miał za dużo czasu do zastanowienia podczas tego sprintu i to przez to.
Dobra, Szobo nie rusza, ale to po chvj grasz, jak on nie dobiegnie? To szukaj Salaha lub zwód i strzał. Nie wiem, proszę Cię… zamiast szukać trzeciej, to my bronimy się więcej.