No i dokładamy niecelne proste podanie. Jeden z najgorszych zawodników jacy zakładali czerwoną koszulkę. W tym meczu brakuje już tylko czerwonej kartki albo sprowokowania karnego.
Najgorszy piłkarz w historii tego klubu. Najgorszy napastnik w historii Premier League. Nie chcę go oglądać już nigdy.
jest aż tak źle? dosłownie chyba musi kopać się po czole?
Jakby się kopnął w czoło jak Chciharito w pamiętnej sytuacji, to pewnie i by tutaj strzelił:
Jest dużo gorzej.
Oglądasz mecz? Jak nie to dobrze oczy krwawią jak patrze na naszego “krakena”
Rozumiem frustrację, ale Szobo musi w tej sytuacji nabiec, stanie w miejscu nic tej akcji nie daje i rozumiem logike Darwina, który czekał chyba z 5 sekund i się nie doczekał.
Reszta dramat, wiadomo.
Obydwaj tragiczni, najdrożsi w swoich formacjach i najsłabsi.
Po tym pudle we mnie coś po prostu umarło.
Tu chyba Voroninow, Jovanovicow, Spearingow, Stewartow, czy nawet naszego Balo sie nie pamięta juz
Origi by to wykończył
Oby strzał tego urugwajskiego matoła nie zaważył o mistrzostwie.
Czy Ty wiesz, czego wymagasz?
Proszę, niech go sprzedadzą błagam
Araby dawały 80 mln i nie wzięli? Pewnie zarząd klubu miał za małe jaja aby przepłacić i sprowadzić zastępstwo z topu
Nigdy nie było oferty za Nuneza. Proszę Cię. Kto chciałby za niego dać 70 mln czy ile tam pismaki mówiły.
Ojebal nas z 3pkt. Nie mogę na niego patrzeć. Trzy sezony z nim to za długo! W lato papa!!!
Z tego co wiem Slot zablokował sprzedaż Darwina. Piłkarza zgodził się , klub zapytał Słota co z tym zrobić. Pewnie powiedzieli mu, że piłkarza innego i tak nie kupią…
Dobra już emocje biorą górę, nie ma się co znęcać nad chłopem. Biega, stara się jest sympatyczny, na ósemce go wystawić i będzie gites.
Zima nie było dostępnych napastników. Jedyny sensowny, David, został zatrzymany w Lille.
W lato nowa 9 musi być. Darwin to parodia.
No to dostał dzisiaj w nagrodę 2 stracone punkty. Slot zawalił, bo go nie sprzedał i zawalił, bo go dzisiaj wpuścił. Miał na ławce Diaza, Chiesę i Elliotta.
I to jest właśnie powód dla którego wygrywamy trofea rzadko. Pewnie mu pwoiedzieli, że sprzedadzą Darwina a Hughes będzie "ciężko’ pracował nad sprowadzeniem spinającego się finansowo zastępstwa ale …latem xD
Otóż proszę Pana, się Pan myli i to mocno. Wszystko ma swoją cenę. Chociażby moglibyśmy zostać Kair FC z parą Egipcjan.