Darwin Núñez

No i dokładamy niecelne proste podanie. Jeden z najgorszych zawodników jacy zakładali czerwoną koszulkę. W tym meczu brakuje już tylko czerwonej kartki albo sprowokowania karnego.

3 polubienia

Najgorszy piłkarz w historii tego klubu. Najgorszy napastnik w historii Premier League. Nie chcę go oglądać już nigdy.

jest aż tak źle? dosłownie chyba musi kopać się po czole?

Przecież z tej kamery to się nawet nie chce wierzyć, jak on tego nie trafił.

Jakby się kopnął w czoło jak Chciharito w pamiętnej sytuacji, to pewnie i by tutaj strzelił:

Jest dużo gorzej.

Oglądasz mecz? Jak nie to dobrze oczy krwawią jak patrze na naszego “krakena”

Rozumiem frustrację, ale Szobo musi w tej sytuacji nabiec, stanie w miejscu nic tej akcji nie daje i rozumiem logike Darwina, który czekał chyba z 5 sekund i się nie doczekał.

Reszta dramat, wiadomo.

1 polubienie

Obydwaj tragiczni, najdrożsi w swoich formacjach i najsłabsi.
Po tym pudle we mnie coś po prostu umarło.

1 polubienie

Tu chyba Voroninow, Jovanovicow, Spearingow, Stewartow, czy nawet naszego Balo sie nie pamięta juz :stuck_out_tongue_winking_eye:

Origi by to wykończył :wink:

Oby strzał tego urugwajskiego matoła nie zaważył o mistrzostwie.

2 polubienia

Czy Ty wiesz, czego wymagasz?

5 polubień

Proszę, niech go sprzedadzą błagam

Araby dawały 80 mln i nie wzięli? Pewnie zarząd klubu miał za małe jaja aby przepłacić i sprowadzić zastępstwo z topu

Nigdy nie było oferty za Nuneza. Proszę Cię. Kto chciałby za niego dać 70 mln czy ile tam pismaki mówiły. :grinning:

1 polubienie

Ojebal nas z 3pkt. Nie mogę na niego patrzeć. Trzy sezony z nim to za długo! W lato papa!!!

2 polubienia

Z tego co wiem Slot zablokował sprzedaż Darwina. Piłkarza zgodził się , klub zapytał Słota co z tym zrobić. Pewnie powiedzieli mu, że piłkarza innego i tak nie kupią…

Dobra już emocje biorą górę, nie ma się co znęcać nad chłopem. Biega, stara się jest sympatyczny, na ósemce go wystawić i będzie gites.

1 polubienie

Zima nie było dostępnych napastników. Jedyny sensowny, David, został zatrzymany w Lille.

W lato nowa 9 musi być. Darwin to parodia.

1 polubienie

No to dostał dzisiaj w nagrodę 2 stracone punkty. Slot zawalił, bo go nie sprzedał i zawalił, bo go dzisiaj wpuścił. Miał na ławce Diaza, Chiesę i Elliotta.

I to jest właśnie powód dla którego wygrywamy trofea rzadko. Pewnie mu pwoiedzieli, że sprzedadzą Darwina a Hughes będzie "ciężko’ pracował nad sprowadzeniem spinającego się finansowo zastępstwa ale …latem xD

Otóż proszę Pana, się Pan myli i to mocno. Wszystko ma swoją cenę. Chociażby moglibyśmy zostać Kair FC z parą Egipcjan.