Darwin Núñez

Sklonować trzeba typa co gra w Interze Miami. Dodatkowy plus, że będzie nam niańczył Dorianka

A po co klonować, dawać mi tu prawdziwego. Jeszcze młody chłopak :smiley:

Kontuzje zrobiły swoje :confused:

Temu piłkarzowi naprawdę należy się szacunek. Nie będzie drugim Salahem, ale nigdy nie wiadomo, kiedy zagra albo strzeli najważniejszą piłkę meczu. A zdarzyło się to już tyle razy, że nie można uważać, że to tylko fart.

1 polubienie

Typowy Nunez. Kilka fatalnych meczy, raz wejdzie z ławki i błyśnie, w nagrodę dostanie pierwszy skład na mecz ze świętymi gdzie zagra absolutne gówno i tak w kółko

7 polubień

Jeśli będzie nas przepychał do wygranego finału LM, grając piach w pozostałych meczach to jestem na tak.

1 polubienie

Niesamowity idiota, największy kretyn który nosił czerwoną koszulkę bez dwóch zdań, Slot też nie jest dużo lepszy jeśli postanawia nadal go wystawiać w tak ważnych spotkaniach

1 polubienie

Ale ten typek to jest ameba umysłowa. Mam nadzieje że już go nigdy wiecej nie zobacze w wyjściowym składzie.

Nunez weź zrób przyjemność ludziom i spier… do domu.

Serio. Nie wierzę, że Chiesa grałby gorzej od niego, a już na pewno by się nie zachowywał jak ćwierćinteligent.

Nunez dziś bezużyteczny. To nie jest fizyczny mecz i jego atuty dziś się nie przydają. Do tego znowu mózg albo co tam ma w głowie, się przegrzał.

1 polubienie

Najgorszy transfer w historii biorąc pod uwagę kasę a wyniki. Do tego nie grzeszy inteligencją i charakterem. Mam nadzieję że już więcej nie zobaczę go w barwach LFC. Koniec

Wiadomo było, że dzisiaj się będzie dusił w takim meczu (jak kiedyś Hendo), gdy gramy w ataku pozycyjnym, za to z PSG mial dużo miejsca. Ale nie dziwię się, że Arne już mu nie ufa.

Mi się Nunez podobał w miarę w pierwszej połowie.
Zachowanie pod koniec debilne, tego bronić się nie da.

On jedyny na 9 potrafi wyskakiwać do lag posyłanych przez obrońców czy się zastawiać.

Z trójki ofensywnej zdecydowanie największym hamulcowym był Diaz.

@osi nie zdziwię się też jakby ktoś kopnął starą babe notorycznie pchającą wózek sklepowy w dupę, to nie znaczy , że nie mogę tego określić jako głupie czy tego pochwalać.

On w pierwszej jako jedyny wyglądał jakby chciał ten mecz wygrać.

To, że rozumiem kogoś frustrację nie oznacza, że pochwalam jej wyładowanie w taki sposób.

2 polubienia

Debilne zachowanie? Pisałeś, że mu się nie dziwisz

Gol i karny xdd Darwin Nunez to największy piłkarz świata.

2 polubienia

Darwin król tyle w temacie

4 polubienia

Kiedy syn zapyta mnie po lekcjach matematyki, co to jest sinusoida, to powiem mu: Darwin Gabriel Núñez Ribeiro.

15 polubień

Dzisiaj maszyna losująca wylosowała Darwina GOATa… cholera szkoda że się tu nie sprawdził :confused: można go lubić. Mimo wszystko będę go wspominał z sentymentem

1 polubienie

Powiem wam, ze chyba Nunez moglby tu zostac, chociaz zdrowy jest (oprocz glowy), a Jota taki zaraz sie polamie tfu tfu