Hmm, a co jeżeli nagle z kapelusza wystrzeli klub z Premier League i go kupi?
Zakład mówi jasno o strzeleniu goli w Premier League, nie było mowy w jakim klubie.
Wtecy bedzje czeski remis
Jakby ktoś chciał zobaczyć jego bramki.
Forma Krakena rośnie!
Wirtz z niego wykrzesa jeszcze więcej ![]()
Ekitiké na zmiennika ![]()
i pozycja napastnika na następny sezon zabezpieczona.
Powrót maszynki do zdobywania goli ![]()
![]()
Trochę wejdę w skórę adwokata diabła:
W ostatnim czasie zdecydowanie brakuje nam kreatywności.
Ja mam duże wrażenie że z Nunezem cała drużyna wygląda trochę lepiej.
Oczywiście irytują mnie zmarnowane sytuacje, które napastnik powinien wykańczać na zdecydowanie wyższym poziomie, ale może z trochę bardziej kreatywnym Wirtzem, może z odrobinę krótszym czasie na decyzję (gdzie nie ma za dużo czasu na myślenie) Darwin wskoczy na swoje wyżyny.
Wydaje mi się że sprzedaż teraz to będzie musiała być sprzedaż po przecenie i patrząc kogo możemy dostać za kasę na jaką jest wyceniany Nunez to może jednak warto go zatrzymać.
Moim zdaniem wszystko zależy od tego czy otrzymamy odpowiednią ofertę. Odpowiednia to minimum 50 milionów, taniej nie ma sensu a po wycofaniu się Napoli chyba tylko arabowie mogą tyle dać ale Nunez chyba nie jest zainteresowany tym kierunkiem. Nawet jak kupimy Ekitike to musimy mieć zmiennika a z Darwina może zejdzie presja w roli rezerwowego i będzie sie mniej spalał.
@everlast też bym wolał Diaza ale on podobno sam chce odejść, Nunez chyba wolałby zostać. I tak jak piszesz, na Diaza jest więcej chętnych i więcej za niego można dostać.
też uważam, że za mniej niz 50 to powinien zostać. Jak odejdzie Chiesa i Diaz, to nie ma kto grac na ataku, więc którys z tej trójki musi zostać. Wolalbym Diaza, bo daje najwiecej mozliwosci, ale jak mamy dostac za niego 70mln funciakow to trzeba korzystac.
Nunez ściął włosy, TO JAK NOWY TRANSFER! Co wam przeszkadza, że jak nie będzie mu szło to będzie na ławce ? Dla mnie niech zostanie zwłaszcza jeśli sprzedadzą diaza. Moze zagwarantować 10+ goli we wszystkich rozgrywkach to talizman.
W wielu religiach obcięcie włosów ma znaczenie symboliczne, często związane z narodzinami na nowo, odrzuceniem przeszłości lub duchowym odrodzeniem. Proszę ostatni raz zaufajcie Darwinowi.
Tutaj, jak widzę takie boczne boisku, to to jest poziom Nuneza. Na luzaku i bez spiny. Na Orliku można wziąć do składu. Do poważnej piłki nie. [edit]
Badzmy powazni i przeanalizujmy fakty!
Ilu mamy aktualnie napastnikow ? 5 slownie pieciu.
Zalozmy,ze odchodzi Chiesa,powinien byl nigdy tu nie trafic to robi sie 4 a po przyjsciu Ekitike znowu five.
I co mamy w takiej sytuacji puscic Darwina za jakas smieszna sume? no sorry ale to bylby strzal w kolano bo przy czworce napadziorow wystarczy 1 slownie jedna ! kontuzja i jestesmy w czarnej dupie.
A do tego Mo bedzie przez miesiac nieobecny bo Puchar Szamana.
Urus moze tylko wtedy nas opuscic kiedy kupimy jeszcze jednego napastnika,ktos w to naprawde wierzy ? ![]()
A Chiesa juz nie polecial do Azji bo bidulek znow ma “ala”
jego trzeba sie pozbyc natychmiast bo do niczego sie nie nadaje.
Tak. Darwin to jak granie w 10.
Coś mam dziwne przeczucie ze pójdzie tylko Diaz w tym oknie z Latynosów.
Przy bramce Ngumohy można dostrzec jak głęboko Darwin dostaję piłkę, i biegnie w kierunku bramki co też nie jest łatwe z taką prędkością. Wiec moze jakis pomysł na niego jest.
Jak za Diaza przyjdzie nowy skrzydłowy/napastnik, to Darwina mozna zostawić. Jak zagramy swietny sezon, co jestem pewien, to może tylko poprawić jego sytuacje na rynku.
Trochę poniosło kolegę. Darwin irytuje nieskutecznością, ale na pewno z nim nie gramy w 10. Zawsze jest zaangażowany, a ta jego nieobliczalność to także problem dla przeciwnika. Sprzedać można, ale tylko za gruby hajs. Na ławeczce Darwinek zawsze się przyda.
co by nie mówić, darwin jest na tyle nieobliczalny, że teraz, gdy wszyscy już postawili na nim krzyżyk, to może zacząć grać. liczę na to gdyby odpukać, nie udało się go opchnąć
Moim zdaniem lepiej sprzedać Darwina. Widziałem go 3 lata i doskonale znam jego pakiet umiejętności. Wbrew temu co niektórzy piszą to gra z nim nie oznacza w 10. Nie jest on tak zly jak się tu pisało, ale nie jest on tak dobry jak się teraz uważa. Moim zdaniem musimy trochę zbilansować wydatki. Z racji tego że nie wierzę w isak/Hugo tak myślę że zmiennikiem powinnien być chiesa/danns.
On po prostu nie pasuje go taktyki slota.
Jedyna opcja jest to że nie przyjdzie nikt kto będzie skłonny zapłacić 60m
Kolego zmiluj sie nad nami wszystkimi ![]()
Ty naprawde na zmiennikow chcesz wiecznych polamancow?!
Zapomniales juz jak to bylo z Oxem,Keita,Alcantara itd ?
Tez chetnie powiedzialbym Darwinowi “czesc!” ale nie za czapke gruszek i tylko wtedy kiedy bedzie prawdziwa alternatywa.
Zaproponuj kogos do zakupu za przystepna cene?
Mamy kolejne deja vu, pre-season, niezle występy jakieś gole jak kiedys z Lipskiem czy rok temu chyba z Furth i Leicester i znowu niektorzy powaznie zaczynają myslec ze to “ten sezon”. W sparingu za zamknietymi drzwiami coś mu tam może wyjsc, a przyjdzie mecz o stawkę, presja, kibice druzyny przeciwnej zaczną go wyzywać, wyśmiemać, dojdzie jakaś spartolona setka, druga, kibice, media zaczną go krytykowac. Dojdzie brak rytmu meczowego bo bedzie tylko rezerwowym i kolejna powtórka z historii. Nie wiem ile razy sie jeszcze można nabierać.To tak samo naiwne jak wiara w to że po Ekitike przyjdzje jeszcze Isak. Ale zmiennika i tak bedziemy potrzebowac wiec pewnie przyjdzie uniwersalny boczny napastnik, mogący tez grac na środku albo jakaś tańsza opcja z kapelusza.
Nie, wolałbym inne opcje, ale Darwin opcja nie jest, a przy takich wydatkach ciężko mi uważać że kupimy kogoś jescze.