Jest oficjalnie
Polecam zobaczyć promo bo jest piękne…
Oficjalny kanał klubu na yt
Witamy na Anfield Darwin! Przede wszystkim dużo zdrowia! Umiejętności masz, jak będzie zdrowie to i bramki będą ! YNWA!
Czyli Liverpool Liverpool’em ale w sercu ciągle Legia
Świetnie, cudownie, wybitnie, doskonale, naprawdę dobry ruch ze strony naszego klubu.
Niby wiadomo było, że przyjdzie, ale wreszcie jest oficjalka, super.
Zdrówka i radzenia sobie z presją i będzie OK!
Będę pierwszy
Nunez do sprzedania!
Ciekawe czy będzie miał wejście jak Diaz czy raczej powolne wdrażanie jak Fabinho
TAA: how may I assist you?
DN: yes.
Welcome to Anfield DN27!
Teraz w dwóch pierwszych meczach o stawkę proszę nam oddać dwie bramkeczki w równie przednim stylu. Tak na dobry początek.
Jürgen to na koniec filmiku tak sie usmiecha jakby chcial dac do zrozumienia “no Darwin jak sie nastepnym razem spotkamy to bedziesz juz strzelal gole dla LFC”
Myślałem, że zaprezentują Darwina bez numeru na koszulce. Bo na bank będą jeszcze roszady po odejściu Mane.
Możliwe że 10 dla Juda jest szykowana, ale to tylko mokry sen na chwilę obecna.
Skoro Darwin pokazał się z ‘27’ to pewnie już docelowy numer, zresztą nie byle jaki, bo po Divocku. Prawie jak ‘8’
Spodziewałem się (zakladajac odejscie Mane), że Bobby weźmie dychę Senegalczya, a Darwin będzie biegał z ‘9’.
Nie znam się na herbatach ale czy wszyscy Urusi żlopią Yerbę?
Chyba coś w tym jest. Też to zauważyłam
Ponoć Messi z Suarezem namiętnie raczyli się yerbą, w wielu krajach Ameryki Południowej to bardzo popularny napój.