Diogo Jota

Niestety nie ale nawet śmiesznie to wygląda, nie wiem czy grasz w piłkę i czy lubisz sobie pobujać w obłokach, zapalając skręta ale tak to działa - po kilku buszkach widzi się trochę więcej i ma się właśnie finezje i flow na boisku jak Jota przy drugim golu, także pewnie z @Gibonek wkręciło nam się to samo, pozdrawiam :slight_smile:

1 polubienie

Taaa i pewnie w każdej chwili możesz rzucić co nie?

2 polubienia

Miło się czyta te opinie “ekspertów” o Jocie sprzed dzisiejszego i poprzedniego meczu. Naprawdę miło…

7 polubień

A po co rzucać ? Ograniczać robić przerwy ale żeby rzucać ? Mógłbym nie palić ale po co ?

Co to Joty rozkręca nam się chłopak , Jurgen będzie miał ból głowy jak ich pomieścić w składzie .

1 polubienie

Naajak. Sobota, meczyk, ładna pogoda to warto oddać się naturze :smiley:

1 polubienie

Zioło ładnie zryło banie paru moim znajomym. Mocno w to wierzą, że widzą i czują więcej. A faktycznie wyglada jakby efekt był dokładnie odwrotny. Przekonanie o rosnącej inteligencji przy faktycznym jej zaniku.

Sam lubię przypalić raz na kilka miesięcy. Ale lepiej uważaj bo w tym przypadku przesada nieodwracalnie ryje banie.

1 polubienie

Wyjątek nie reguła, skończyłem informatyke smażąc, da się. Niemniej jasna sprawa umiar trzeba znać we wszystkim- choć jak dla mnie to i tak mniej szkodliwe jak żłopanie browarów dzień w dzień.

Czy Jota zagrał dobre dwa ostatnie mecze? Nie.
Czy miał udział przy 5 golach? Tak.
Jota to ten typ piłkarza który często potrafi grać źle/przeciętnie, ale gola potrafi zdobyć. Taki zawodnik to skarb, choćby z tego powodu. Największe drużyny zawsze posiadały takich zawodników.

1 polubienie

Nie no, dwa ostatnie spotkania Joty to majstersztyk, dzisiejsza jedna z bramek też wyśmienita, te przyjęcie, oddanie strzału. Dziwię się niektórym, że chcą go sprzedać.

1 polubienie

Dzisiaj widać było u niego luz. Świetnie się odnajdywał w polu karnym, drugi gol po prostu samiutki w 16tce. Widać wraca na dobre tory, na koniec sezonu można na niego liczyć. Teraz niech jeszcze Diaz się pokaże i możemy z nadzieją patrzeć w przyszłość.

Żłopanie dzień w dzień (nawet jednego piwa) to już typowy alkoholizm. Tu tylko wystarczy iskra w postaci jakiś problemów osobistych i się „płynie”

Żeby nie było offtopu. Jota jest genialny. Imponuje mi jak mocno trzyma się na nogach. Myślałem natomiast, że pomału będzie się przeistaczał w LPO a tu zaczyna małą serię strzelecką :sunglasses:

3 polubienia

To prawda, a bardzo częste i regularne stosowanie marihuany też mimo wszystko negatywnie wpływa na zdrowie. Może często powodować różne stany i zaburzenia lękowe, spowalniać funkcjonowanie poznawcze, zaburzać pamięć i może mieć wpływ na wystąpienie nawet epizodu psychotycznego

Wybaczcie za offtop ale zobaczyłem, że była rozmowa o tym i chciałem też swoje 3 grosze dorzucić do dyskusji

1 polubienie

Mam nadzieję, że żartujecie z tym alkoholizmem :pray: :pray: :pray:

Poczytaj - 1 browar dziennie czy nawet co 2-3 dni, to alkoholizm. On może przyjąć różne formy a nie tylko upijania się każdego dnia… Niestety wiele osób tego nie zauważa w porę.

5 polubień

Proponuję założyć temat “używki i nałogi” i tam przenieść dyskusję.

7 polubień

Arcyważny gol, ale powiedzmy sobie szczerze - powinien dostać czerwo za wjazd korkami na mordę.

I tak jestem zadowolony z jego postawy, strzela bramki, próbuje, nie narzeka na rolę rezerwowego - ważna postać w naszym klubie, niech zostanie jeszcze trochę :wink:

Poszkodowany Skipp nie powinien w ogóle być na boisku za faul na Diazie także ten …

6 polubień

Kto chce się Go pozbyć ten nie wie chyba co mówi. Mega dobry i pożyteczny gracz. Mało jest takich zawodników, a przypominam o rotacji w składzie, gdzie prawie każdy narzekał o braku konkurencji w drużynie, żeby potem mówić o pozbywaniu się takiego gościa.

1 polubienie

Niestety istnieje obawa, że Diogo nie zagra jutro z Fulham z powodu problemów z plecami. Była by to duża strata, bo odzyskał skuteczność, strzela gole kiedy trzeba i łapał rytm. Oby Diaz mógł zagrać cały mecz. Ale jest też Nunez jakby co. :roll_eyes: