Diogo Jota

Ostatni wpis Diogo w jego mediach społecznościowych.

Spoczywaj w pokoju, będzie cię nam brakowało zarówno jako piłkarza jak i człowieka i członka Liverpoolskiej drużyny!

11 polubień

Rute zamieściła video ze ślubu.
Diogo Jota | A day we will never forget :white_heart: | Instagram
https://www.instagram.com/p/DLm2CAUNhEK/

Na YouTubie można znaleźć film jak dwóch Węgrów roztrzaskało się lambo na autostradzie mając ponad 3 stówki. Z auta zostało tyle co z auta Joty, ale oni wyszli z tego bez szwanku. Tego typu auta to sa najbezpieczniejsze konstrukcje oparte o monoque. Prędkość musieli mieć spektakularna, widocznie czasem i najlepsza technika nie pomoże gdy wyobraźnia zbyt szybka

Ciężko to co się wydarzyło opisać słowami. Diogo zawsze dawał z siebie wszystko, nigdy nie gwiazdorzyl i był niesamowicie pozytywnym człowiekiem. Tak jak już było pisane będzie nam go brakować. Niech spoczywa w pokoju on i jego brat.

Też jestem za zastrzeżeniem nr 20…
Jeszcze jak to się zbiegło z 20 mistrzostwem…
Dramat :pleading_face:

11 polubień

Zyskaliśmy 20 tytuł, a straciliśmy nasz nr 20… jakie to symboliczne i jak to często w życiu bywa coś za coś :frowning:

15 polubień

Numer 20 powinien zostać zastrzeżony. Mało tego. Diogo powinien dostać swój własny mural i swoje miejsce na historycznej wystawie klubu. On już pozostanie zawodnikiem The Reds po wsze czasy.

9 polubień

Ja pierdole wciąż nie dociera do mnie, Najnormalniejszy z piłkarzy.

6 polubień

Pustka jest olbrzymia. Jakby dobry kumpel zmarł. Mega ból

3 polubienia

Przy takich prędkościach jakie te auta rozwijają, nie ma znaczenia z jakich materiałów są zbudowane.

1 polubienie

Codziennie się zastanawiam jakby to było cofnąć się w czasie o te kilka godzin, kilka dni żeby kogoś uratować, przestrzec. Najgorsze jest takie uczucie że nie jesteś w stanie zrobić nic tylko to wszystko obserwować z boku i przeżywać.

3 polubienia

Powiedz to kierowcom bolidów f1…

No dobra, ale niektóre rozwiązania z F1, są nielegalne w autach cywilnych, a druga sprawa jest taka, że kierowcy bolidów F1 nie giną?

1 polubienie

Cristiano jak zawsze z RIGCZem

18 polubień

Byl,jak to brzmi! jednym z moich ulubionych graczy,zalozylem ten temat niecale 4 lata temu…

1 polubienie

Pytanie do osoby która się na tym zna. To bardziej wina pojazdu czy kierowcy?

Od rana nie mogę w to uwierzyć. Przecież jeszcze 17.08.2024 r. to właśnie bramka Diogo rozpoczęła mistrzowską kampanię… Jego gol w 60 minucie bardzo nam wtedy pomógł.
Żegnaj Diogo zostaniesz na zawsze w naszej pamięci. YNWA

Patrząc na to co zostało z samochodu, śmiem wątpić w jakikolwiek wystrzał opony. po prostu było zdecydowanie za szybko, stracili kontrolę nad bolidem (nie wiem który siedział za kółkiem) i się rozstrzaskali o to barierki, doszło do rozszczelnienia baku i paliwo dokończyło sprawę. Okropna śmierć jeśli w momencie uderzenia ich nie odcięło

Na razie jest tylko to info, że opona strzeliła, przy wyprzedzaniu.

To tylko taki żart na prima aprilis, prawda? PRAWDA?!

Boże, nie mogę w to uwierzyć. Brakuje słów, coś ściska żołądek. Taka tragedia, niech spoczywają w pokoju :disappointed_relieved:

1 polubienie