Jak opona pęka to się rozrywa na jakieś odcinku mogą leżeć strzepki opony
No, bo naoczny świadek, to by akurat zauważył, czy pękła opona, czy układ hamulcowy się zepsuł, czy może oś poszła
XDDD brat joty wyprzedzal inny samochod ale nie ma swiadkow ani osob trzecich
Odnoszę wrażenie, że wypluł to jakiś ChatGPT
To zresztą też się kupy nie trzyma
Skąd wiesz, że wyprzedzał inny samochód?
Patrząc na felgę która przetrwała to raczej był Hurracan a nie Urus, aż taki ogromny i ciężki to on nie jest…
A co tu się kupy nie trzyma? Potrzeba świadków, żeby eksperci z różnych dziedzin mogli odtworzyć przebieg zdarzenia?
Jota nie poleciał samolotem z powodu problemów zdrowotnych co jest zrozumiałe
To, że napisane jest “Podczas manewru wyprzedzania” a później, że nie ma świadków. Jak może nie być świadków skoro ktoś był wyprzedzany? No chyba, że ta osoba po prostu pojechała dalej i nawet nie zwróciła uwagi, że ktoś próbuje ją wyprzedzić.
To, że eksperci mogą odtworzyć to wiem. Bardziej mi tam chodziło, że te dwa ostatnie posty @scorpionlfc5 wyglądają jakby wygenerowała je jakaś SI
Zresztą uważam, że powinniśmy skończyć dyskusję i wymyślanie teorii. Zginął człowiek, nawet dwóch i nic im życia niestety nie przywróci. Prawdy i dokładnego przebiegu możliwe, że nie dowiemy się nigdy.
Może jakieś zwierzę? Czy to koniecznie musi być inny samochód wyprzedzany?
Masz jednak rację, że najlepiej zakończyć brnięcie w jakieś teorie.
Dajcie Panowie spokój z tą komisją śledczą, zginęli ludzie i tego nic już nie cofnie. Cała reszta aktualnie nie ma większego znaczenia.
Oglądałem dziś filmik z bramkami Diogo dla Liverpoolu, świetnie potrafił się odnaleźć w polu karnym, mógł być niewidoczny przez cały mecz, a wystarczyło jedno dogranie w pole karne i on tam był.
A skąd wiadomo, że ktokolwiek ich wyprzedzał? Zwierzę zeznawało? A może są na tym zadupiu kamery? Rozumiem żałobę, ale to co piszą w mediach o wypadku to jakieś samo przeczące się bzdury.
Napiszę to raz jeszcze
Proponuję pożegnać ostani raz diogo i o północy zamknąć temat.
Zawsze znajdzie się ten jedyny który tak myśli, kibic każdego klubu
Ten sam typ sie cieszył ze Liverpool jest stratny zawodnika i ewentualna kase za transfer. Tak jak napisał Marcelowsky. W kazdym fanbasie klubu piłkarskiego znajdzie sie idiota. Czytałem trochę co tam na kanonierach sie dzieje i trzeba oddac ze wszyscy jak jeden mąż sie na typa rzucili i go zlińczowali a to nie jakiś randomowy troll tylko typ co nabił 3k komentarzy. Na devilpage o dziwo bardzo kulturalni wszyscy (przynajmniej mi sie nic nie rzuciło w oczy)
Skoro to hurracan to gdzie jest wanna monoque? Jeśli się spaliła to gdzie jest silnik którego nie widać na żadnym zdjęciu, a pewnie leży 500 metrów dalej
Najlepiej to olać masakra jakie to są hieny.
@Raresz96 nie bo tam kilka takich osób jest wlasnie odklejusow bez empatii. Zdecydowanie najgorszy fanbase w kraju. A na devilpage klasa akurat
Dla mnie jest to zdecydowanie za szybko.
@kuczq jeden wypalił tam z komentarzem “oh no! Anyway”…
Dzięki, że w tych trudnych chwilach podrzucasz nam wysryw z chatagpt, bardzo pomogłeś tym komentarzem.