Schade z Brentford? #znaczki
Ale akcja Harveya
Gra dziś na w sumie dziesiątce i udział przy 2 bramkach, z czego druga to indywidualna akcja.
Edit. Przy pierwszej nie miał udziału, komentator mnie zmylił, a ogladalem „jednym okiem”
ten chłopak musi być naszym podstawowym zawodnikiem w przyszłym sezonie. Jeszcze tak z dwa sezony i będzie wart 100 milionów.
Jak się Archer prezentuje?
Nie ukrywam że jestem wielkim fanem talentu tego młodego chłopaka.
W sumie poza bramka wiele nie pokazał, jednak ciężko mi ocenić, bo w sumie ogladalem przy okazji robiąc inne rzeczy😅
W każdym razie sam mecz wyglądał bardziej na towarzyski, mało walki, zrezygnowani Niemcy. Anglicy dużo klepiąca między sobą.
Oglądanie Thurama to czysta przyjemność. On + Szobo to byłoby coś.
a Kone kontuzja, bo widze zszedl w 18min?
on nie jest nawet podstawowym pilkarzem w mlodziezowce
Zaraz ćwierćfinał Anglia- Portugalia
Curtis w pierwszym składzie, Harvey na ławie
@unnamed rzeczywiście mój błąd, ale nie mogę znaleść dlaczego
Harveya nie ma na lawce
Mozliwe ze jakaś kontuzja albo choroba, oby to nie było nic poważnego.
Edit.
Znalazłem. To nie kontuzja ale powód rodzinny.
due to a pre-planned family engagement
Napewno ? Nie widziałem go na ławce ale był przed meczem na grafice przedmeczowej jako zawodnik rezerwowy . Nie straszcie mnie
Anglicy w półfinale, Curtis cały mecz.
Curtis solidny mecz. Colwill co ten gościu dziś grał wow
Ale w ostatniej akcji faul metr przed polem karnym, Neto fatalnie rozegrał rzut wolny.
Curtis przegapi początek presezonu, 5 lipca półfinał.
I nawet robi robotę.
Mudryk dwie asysty dzisiaj, druga to podanie w stylu Trenta.
Francja niby więcej ma z gry, ale nie mogą tego przekuć w gole. Jak odpadną, to może szybciej ruszymy po Thurama
Ten Lukeba niezłe wyglada lewonożny stoper, takiego szukamy. Tylko z Lyonu, a z nimi najlepszych stosunków ponoć nie mamy.
Thuram mocno dziś sredni występ. Niby do gry się pokazywał, ale jakoś tak mało zrywnosci i miałem wrażenie, że często statyczny, jak się prosiło o szybkie wyjście do ataku. Do tego w obronie bez szału.
Ukraina 3. Francja już chyba bez szans.