Euro U21

No to teraz czas na transfer Thurama :joy: a Curtis i Harvey oby wygrali, jak i tak już tak daleko zaszli.
No i Colvilla niech ogarną na turnieju, by do Nas przyszedł ;D

Jak ogarną go tak jak Trent i CaptainFantastic Juda to nie mamy się co martwić, nie przyjdzie na pewno :slight_smile:

3 polubienia

Grał w Portugalii następca Salaha, ale zaliczył słaby występ z Anglią. Mowa o Pedro Neto

Za Chwile Izrael-Anglia. Curtis 1szy skład. Harvey na ławce.

tak sobie mysle nad tym euro i Elliott generacyjny talent gra ogony. Widzę, że kolejny trener ma problem co z nim zrobić , bo nie ma dla niego pozycji. Albo ktoś mnie oświeci w czym on jest świetny i dlaczego nie gra nawet w U21. A Curtis, który sie nadaje do sprzedania gra wszystko w podstawie?

A oglądałeś mecz, wszedł, był w sumie chwilę, a pokazał się ze świetnej strony, dwa razy był na czystej pozycji i gdyby Palmer mu zagrał miałby bramkę, A tak to raz Palmer się zamieszał, za drugim razem znalazł archera, ale elliott ściągnął na siebie obrońców, miał jeden genialny przerzut na drugą stronę i wogóle po jego wejściu z archerem sporo się działo, ogólnie Angole miażdżą, Harvey jest jednym z młodszych może o to tez chodzi, też mi się nie podoba że gra Gordon, nie trawie gościa, ale też gra całkiem nieźle na tych mistrzostwach więc się broni.

1 polubienie

Gol po rykoszecie ostatecznie zapisany Curtisowi. Anglia 1:0

Colwill widze taki troche nasz Gomez, faul w sytuacji niegroznej i karny w 95.

Co ten bramkarz Anglików :sweat_smile:

No nie wiem czy taka niegroźna. Cały mecz był jak ściana, nie porównywałbym z Gomezem. Ale miał szczęście, że bramkarz to wyciągnął.

Strzelić plecami też trzeba umieć :rofl:

1 polubienie