No to teraz czas na transfer Thurama a Curtis i Harvey oby wygrali, jak i tak już tak daleko zaszli.
No i Colvilla niech ogarną na turnieju, by do Nas przyszedł ;D
Jak ogarną go tak jak Trent i CaptainFantastic Juda to nie mamy się co martwić, nie przyjdzie na pewno
Grał w Portugalii następca Salaha, ale zaliczył słaby występ z Anglią. Mowa o Pedro Neto
tak sobie mysle nad tym euro i Elliott generacyjny talent gra ogony. Widzę, że kolejny trener ma problem co z nim zrobić , bo nie ma dla niego pozycji. Albo ktoś mnie oświeci w czym on jest świetny i dlaczego nie gra nawet w U21. A Curtis, który sie nadaje do sprzedania gra wszystko w podstawie?
A oglądałeś mecz, wszedł, był w sumie chwilę, a pokazał się ze świetnej strony, dwa razy był na czystej pozycji i gdyby Palmer mu zagrał miałby bramkę, A tak to raz Palmer się zamieszał, za drugim razem znalazł archera, ale elliott ściągnął na siebie obrońców, miał jeden genialny przerzut na drugą stronę i wogóle po jego wejściu z archerem sporo się działo, ogólnie Angole miażdżą, Harvey jest jednym z młodszych może o to tez chodzi, też mi się nie podoba że gra Gordon, nie trawie gościa, ale też gra całkiem nieźle na tych mistrzostwach więc się broni.
Gol po rykoszecie ostatecznie zapisany Curtisowi. Anglia 1:0
Colwill widze taki troche nasz Gomez, faul w sytuacji niegroznej i karny w 95.
Co ten bramkarz Anglików
No nie wiem czy taka niegroźna. Cały mecz był jak ściana, nie porównywałbym z Gomezem. Ale miał szczęście, że bramkarz to wyciągnął.
Strzelić plecami też trzeba umieć