Obstawiam z 30 minut po jego powrocie i dalej będziemy czytac informację że coś mu dolega. Trochę już przekreśliłem ten transfer, mam nadzieję że Włoch mi zmieni zdanie, ale coś czuję po kościach że długo go zdrowego nie będziemy widzieć.
LFC kibice najlepszego Klubu na Świecie daj my dla Federyka wrócić do swojej dyspozycji fizycznej i mentalnej już niedużo zostało,2-4 tygodnie , Chiesa jest naprawdę zaje…ty zobaczycie …trochę wiary…jeżeli tak nie będzie …można mnie wywalić z forum…jednak ja mam rację …zobaczycie…nie można nie wierzyć w Nas i my skreślamy zaj…ty wyjątkowy waleczny talent …co jeszce możemy spekulować że Chiesa przyszedł dla grzania ławy
Jeszcze tylko 2 tygodnie i Chiesa na pewno będzie zdrowy. I tak od 3 miesięcy xD Już to chyba gdzieś kiedyś słyszałem
Lekarzem jesteś ,masz choć trochę pojęcia o medycynie sportowej , napisz zapytanie do naszego sztabu medycznego…dostaniesz profesjonalną odpowiedz
Strasznie zrzędzisz.
A Chiesa niech się szykuje do powrotu do składu
może trochę coś tam jest jednak uczciwie podchodzę do sytuacji
To chyba nie za bardzo się orientujesz w sytuacji, bo Slot kilka tygodni temu mówił, że Chiesa zostanie poddany indywidualnemu pre-seasonowi żeby przygotować go na resztę kampanii i od tego czasu wiadomo było, że musimy się przygotować na dłuższą absencję. Wszystko się okaże po jego powrocie, tj. jak długo wytrzyma bez kontuzji.
- Kiedy Chiesa już wyzdrowieje i zakończy swój "pre-season"to jak długo będzie do dyspozycji czyli bez kolejnego urazu : tydzień
- dwa tygodnie
- trzy tygodnie
- cztery tygodnie
- dłużej
To wyrażajcie swoje zdanie
Chciałem zaznaczyć mniej niż tydzień, a nie było takiej opcji
Ja ciągle nie mogę dojść do ładu co mu jest/było. Czy miał kontuzję i po niej wracał tak długo do pełnej sprawności? czy przechodził swój mini presezon i przez to nie brał udziału w meczu? A może po prostu i jedno i drugie? Kontuzja wymusiła wprowadzenie dla niego takiego okresu przygotowawczego aby w przyszłości zminimalizować ryzyko urazu? Co chwila jest inna wersja z nim. Tylko, żeby nie wpadli na pomysł wypożyczenia go do Włoch i my pokrywamy połowę pensji np…
Madmann. Cos mi też swita o tym, że co pograł trochę więcej to zgłaszał jakiś problem. Dzieki Panowie
Jeśli się nie mylę to przyszedł bez okresu przygotowawczego i nie był w stanie trenować na takiej intensywności. Dodatkowo złapał kontuzje i woleli zrobić mu mały obóz niż tak w kółko się pierdzielić
I jedno i drugie. Mial miec mini okres przygotowawczy, żeby dojsc do pelni sprawnosci fizycznej, bo niby takowego nie miał przed sezonem w Juventusie ( tzn.trenował sam)Ale Slot mówil w jakims wywiadzie, że gdy tylko jakiś czas potrenuje to za chwile narzeka, że coś go boli. I tak ten okres przygotowawczy sie ciągnie juz kilka miesiecy. Miejmy nadzieje, że wreszcie zagra jakiś mecz. Swietny zawodnik tylko, że ze szkła i dykty, casus Thiago, i tutaj spodziewam się dostępności na podobnym poziomie, a nawet juz takiego schyłkowego Thiago.
Wiele czynników się na to złożyło.
Salah ma znowu formę , więc murawy Włoch i tak by nie powąchał, a Jota ma kontuzję, a jest znany , że lubi pograć w Fifę.
No to mu zarząd znalazł kumpla na wspólne sesje.
Dzięki temu będą mieli dwóch piłkarzy z wiedzą o grze którzy będą mogli kręcić te głupie filmiki z reakcjami jak to się karty zawodników zmieniły.
Dokladnie, Chiesa ominal dlugi, 3 tygodniowy okres przygotowawczy dlatego teraz musi 3 miesiące pauzować na “mini obozie przygotowawczym” zeby odbudowac forme. Do tego inne czynniki - na przyklad ekstremalny wysilek w meczu z Bournemouth.
Chiesa potrzebny nam jest na Southampton przed wszystkim. Mecz jest 18 grudnia, ale fajnie jakby złapał kilkanaście minut w meczach z Gironą oraz Fulham.
W takich meczach potrzebna jest rotacja, ciężko o taką gdy się ma 4 zawodników na 3 miejsca w ataku.
Chiesa ponoć spoliczkował Elliotta na treningu, może tym zapewnił sobie dłuższą przerwę. Pożyjemy, zobaczymy, ale pomimo niskiej kwoty zapłaconej za niego, wygląda na totalną wpadkę.
@osi pełno jest na jutubie o tym, ale “bez dowodów”, więc ciężko powiedzieć, w każdym razie równie dobrze klub mógł po prostu próbować to zamieść pod dywan. JEdnak znając temperament Elliotta, to nie zdziwiłoby mnie jeśli to byłaby prawda. Bardziej zdziwiłoby mnie, jeśli na otrzymaniu ciosu by się skończyło
Co zrobił? Znaaaakiiiiiiii
Miał urazy, brak okresu przygotowawczego, aklimatyzacja, świetna forma salaha. Jest wiele czynników które wpływają na powolny start Włocha (albo brak startu jak ktoś woli).
Myślę że wzięcie tego gościa to zagranie w ruletkę. Zobaczymy jak nam się to opłaci. Kwota śmiesznie niski i ciężko przy takiej o stratę, ale wszystko przed nami
Jezus Maryja no!
A czy Ty wiesz,ze trzeba bedzie mu placic przez CZTERY LATA!!! ?
I co to za tekst “bo byl tani”? Co z tego jak chlop jest kompletnie nieprzydatny a jak wykazala ankieta,ktora stworzylem,wiekszosc nie wierzy w jego wklad w gre zespolu.
I taki przyklad: sasiad (Juve) chce sie pozbyc moplika (Chiesa) bo ciagle nawala i bedzie szczesliwy jak ktos sie nabierze i go ,praktycznie za bezcen,wezmie.
To ty kupujesz “bo tanio” a to,ze grat stoi ci ciagle w garazu i do niczego sie nie nadaje to pikus czy jak ?
No ale byl tani