Fenway Sports Group (FSG)

Valverde za 5 a tego 17 letniego Brazylijczyka którego nazwisko zapomniałem za 70. Zwyczajnie nie boją się zaryzykować i mają fundusze. Czyli dwie rzeczy za których brak nie lubię FSG.

Robertson to nie wyjątek. Był jeszcze Coutinho, Sturridge. Szczerze nie wiem kogo jeszcze podać za przykład. Nie wiem gdzie leży granica ‚tani’ i naprawdę dobry.

Benitez nie umiał w transfery i miał najpierw relatywnie niezbyt bogatego kibica LFC za właściciela a potem duet bankrutów. Dzisiaj Benio jest skończony. Jeszcze w okolicach 2010 cieszył się natomiast przynajmniej według mnie statusem zbliżonym (acz nie aż tak wysokim) jak Jurek. Wystarczy wspomnieć, że jego wymarzonym następcą Alonso miał być … Barry (nosz k*rwa żart)

Jota nie strzelił bramki od roku…

Radbug, idę o zakład, że dzisiaj trzeba byłoby dać za nich o 10~20 mln więcej. Ale nie jestem wstanie tego udowodnić bo nie mam maszyny podróżujących pomiędzy równoległymi wymiarami :smile:

Edit@ nie widziałem bo dopiero wracam z pracy :cry: ja wiem, że Jota przeistacza się bardziej z ofensywnego pomocnika. Ale jako napastnik… trochę słabo.