Ale z całym szacunkiem. My panowie jesteśmy kibicami i wymieniamy się tu opiniami jednak warto pamiętać że tak pracują fachowcy którzy naprawdę kosza za to hajs. I to że się pomylą swidczy też o tym jak ciężka jest do przewidzenia to branża.
Wypowiedzi aldora są skrajnie aroganckie i nie jest to pierwsza sytuacja.
Co do wyboru słota. On zawsze był pierwszą opcja. Amorim był grzanym tylko przez media. Proszę pamiętać że ten szczur w trakcie sezonu pojechał sobie gadać z west hamem. Tak! Przez Jego brak elastyczności został on od razu skreślony. Arne był pierwszym wyborem fsg i chwała im za to.
Co do naszych szans. Ja sam w sondzie zaznaczyłem że zdobędziemy w tym sezonie mistrzostwo bo nigdy nie skreśla się zespołu gdzie gra najlpeszy stoper świata, najlpeszy bramkarz, najlpeszy prawoskrzydłowy i najlpeszy prawy obrońca. W mojej ocenia przed sezonowej uważałem że jeśli slotowi się uda to czego nie mógł osiągnąć klopp czyli zachowanie lepszego zdrowia graczy to możemy się bić o tytuł.
Oczywiście nie robię z siebie proroka, ale trzeba zachować pewien zdrowy rozsądek w ocenie i pokorę której aldorowi zabraklo