jednak odpowiem. Tylko co ma LB i DM do Wirtza? a o takie transfery była rozmowa, i tak jak DM się wybronił, tak nikt nie powie, że LB sie obronili - wygralismy mistrza mimo wielu błędow na tej pozycji, ale z LM przez to odpadlismy.
No dobra fajnie, że będzie Kerkez i może rok temu nie był gotowy, ale taki Ait Nouri był.
owszem masz racje mieli juz Konate, tylko
ale kto pisał o równych, my zostalismy z 3 ( słownie: trzema) stoperami, to chyba jednak jest za mało, szczególnie, że dwóch z nich było łamliwych.
Teraz tez mielismy niby 4 - ale łamliwy Konate ( ktory o dziwo się nie połamał) Gomez - ktory na środku za pewny nie jest, akurat tym razem w miesiac spisał się super, ale potem się połamał. No i Quansah. Wiec jednak ryzykowalismy znowu, że zostanie Van Dijk i jakis wynalazek w razie słabszej formy Quansaha.
kurde od kiedy Ty kibicujesz? w praniu to wychodzi od 10 lat, że jestesmy 1-2 transfery co okienko w plecy. Może własnie przez to zabraklo po tym 1 punkcie - może tak może nie, ale nikt nie zaprzeczy, że kadra zawsze jakis brak miała. W zeszlym sezonie z lepszym LB może bysmy ugrali trochę wiecej ( aczkolwiek na pierwszy sezon Slota to zrobił super robotę i ja jestem zadowolony z wyników). Jakby w pomocy nie musial grać 4 pomocnikami cały sezon a dostał jeszcze kogos tak samo.
Pewnie zaraz wyskoczy ktoś, że mi PL to mało. Nie nie jest mało - pisałem o tym w wielu tematach czy odpasc z LM w 1/8 czy w 1/2 to bez różnicy. Nawet przegrac w finale nic nie zmienia, bo nadal nie jestes zwycięzcą.
Tu chodzi o to, że ciągle jestesmy 1-2 transfery opoznieni i przez to zawsze czegos brakuje. Dodaj kilka kontuzji i juz się nie liczymy.
moze taka, żeby miec na ławce gracza, ktorego wprowadzenie nie obniza znacznie jakosci i ktoremu ufa trener. I nie musi jak Jurgen w finale grac 19-latkami, którym cały sezon nie ufał i tylko ich wpuszczał jak nie miał wyjscia.
Rozumiesz, że np w pomocy masz 3 pozycje to naturalnie jest miec 6 graczy a nawet 7? u nas Slot grał czterema i od biedy Endo/Elliotta jako 1 mozna policzyc.
Wypadłaby jednoszczesnie dwójka z trojki Graven/Szobo/Alexis i tyle byś z tego mistrzostwa widział.