Feta Mistrzowska 2025

Otwieram grupę, feta Liverpool na messenger. Dajcie dane aby dodac was

Wysłałem wiadomość priv z danymi :slight_smile:

1 polubienie

Wysłałem. Przy okazji. Gdzie w pobliżu Anfield można obejrzeć mecz w niedzielę, wypić piwo i pośpiewać z kibicami. Planowałem Taggys ale widzę że bilety wyprzedane :slightly_frowning_face:

1 polubienie

Dodałem sprawdz folder inne.

W manchesterze bym nie ryzykował :slight_smile:

Siema zapraszam do grupy na messenger i bedziemy mogli sie zlapac podaj swoje dane

1 polubienie

Wysłalem dane na priv

1 polubienie

Dla mnie ? Bo nie dostalem nic.

1 polubienie

Witam, lecę do Live w piątek wieczorem z Wrocławia i zostaje do 29… niestety nie mam Facebooka wiec i messengera, czy jest jakas grupa na whatsapp??

Hej, też poproszę o info na priv :wink:

Aktualnie grupka powstala na messenger

Czy ktos z Was wie czy w dniu meczu bedzie obok stadionu wywietlany mecz na telebimie? Do jakiejkolwiek knajpy pewnie bedzie sie ciezko dostac , a i pogoda ma byc barowa. Ci ktorzy sie wybierają do Liverpool - gdzie bedziecie ogladac mecz?

Hej, dodasz mnie do tej grupy na mesengerze?

Dodalem juz wiele osob. Podaj dane

Właśnie też się nad tym zastanawiam, ktoś ma jakieś info?

hej, to moj pierwszy post na tym forum, wiec w pierwszej kolejnosci sie przedstawie i pokrotce opisze moja przygode z kibicowaniem. Mam na imie Darek i kibicuje liverpoolowi od około 2001 roku, zaczęło się od tego że zajarany piłka dziadek opowiadał mi, że polski bramkarz tam trafil, cos mi pstryknelo w glowie i od razu złapałem bakcyla. Na początku dostęp do jakichkolwiek wyników był bardzo utrudniony (o oglądaniu meczów, oprocz pojedynczych z europejskich pucharow nie było w ogole mowy) więc wyniki sprawdzałem na telegazecie :smiley: Pamietam z tamtych czasow ze nazwy klubow ktore tez wpadly mi w oko to wolves i crystal palace, natomiast główna uwaga skupiala sie na liverpoolu. 2005 to już dość świadome kibicowanie, a pamietny final ogladalem u mamy w barze, karnych nie obejrzalem bo bylem zbyt wystraszony :smiley:
Jak Dudek odchodzil nie bylem przekonany czy kibicowac realowi czy nadal liverpoolowi. Okazalo sie w moment ze calym sercem jestem oddany liverpoolowi.
Real zostal „drugim” ulubionym klubem, natomiast bardzo szybko minelo mi dokladniejsze ich sledzenie.
Tak lecialy kolejne lata, bez wiekszych przygod. (Finalu z 2007 roku szczegolnie dobrze z jakiegos powodu nawet nie pamietam) az do sezonu 13/14, wtedy doznalem chyba najbolesniejszego uczucia z calej tej przygody, bylo to drugie miejsce w sezonie 13/14.
Wkrotce po tym zaczela sie tworzyc nasza najlepsza era, chociaz w tym czasie rowniez doznalem silnego ciosu, ktorym bylo odejscie Coutinho.
Z innych ciekawych rzeczy byl moj chwilowy rozbrat od kibicowania kiedy to Jurgen pobil jakis rekord z przegranymi meczami na anfield pod rzad, zbieglo sie to z bardzo stresujacym okresem w mojej pracy i musialem na chwile odpuscic pilke bo podchodzilem do tego zbyt emocjonalnie :smiley:

To tyle jeżeli chodzi o wstęp, a teraz do sedna:
bede z kumplem w poniedzialek na paradzie. Chetnie dolaczymy do jakiejs grupki, jezeli to mozliwe, to dajcie prosze jakies namiary.

1 polubienie

Ela Pieczarka Szczecin :slight_smile:

Wiecie może jak to będzie z transmisją? Na lfc tv sobie wykupić transmisję? Bo Viaplay mam na mecz ale nie wiem co tam będą pokazywać czy warto może właśnie wykupić subskrypcję na lfc tv :slight_smile:

Na YouTubie będzie po LM była ogólnodostępna

2 polubienia