Finał Pucharu Ligi: Liverpool - Newcastle, 16.03.2025

W tym doliczonym czasie gry piłka w grze może była przez 2 minuty

2 polubienia

To żeśmy powygrywalim poczwórne korony

3 polubienia

Ja nie wiem czemu niektórzy tak narzekają…

Jesteśmy na pierwszym miejscu w LM, pierwsi w lidze i dalej walczymy o 2 krajowe puchary!

3 polubienia

Porażka na konto slota…

1 polubienie

Od dzisiaj nienawidzę Newcastle…kur.y jakich mało!fakt że h grali nasi przez cały mecz ale te h z gwizdkami to jedna wielka banda

56 lat czekali i co udało się , a z kim z Liverpoolem :smiley: Alan Shearer z miesiąc będzie balował :smiley: KAKAO PUCHATEK CUP. Największe wydarzenie sezonu armatek przegrana LFC cieszcie się bo na tyle was stać

3 polubienia

Widze po wielu tygodniach narzekania co mecz masz wreszcie swoj tydzien triumfu

Dalej sezon będzie lepszy od 21/22 gdzie wszyscy gadali o poczwórnej koronie, a skończyliśmy z FA cupem i pucharem myszki miki

1 polubienie

Sroki zasłużenie dzisiaj , grając taką kupę nie można wygrać pucharu

Jak tam piłka nie przeszła do Harveya w 99. Minucie tylko Salah przejął to wiedziałem, że po zawodach. Tyle co jakości wnosi podczas zmian Harvey, a tak mało dostaje minut. To chyba Slot tylko wie dlaczego mu tak malo szans daje. Jeszcze bronią Słotą punkty w lidze, ale jak nie zacznie więcej zmieniać/reagować to długiej kariery mu u nas nie wróżę.

Bez kartki w tym meczu dla tego buca joelingtona to jest do piero hit!

2 polubienia

W Paryżu już było cienko, teraz tylko potwierdzili.

I to nie pierwszy raz ma to miejsce tylko wile razy miało i będzie miało o ile jeszcze dojdziemy gdzieś w przyszłości najbliższej. Robić czystkę z tych 3 graczy i zainwestować grubo w nowych, głodnych i jednych z najlepszych albo cisnąć dalej tym co mamy i paru dokupić, bo innego wyjścia nie ma moim zdaniem.

Swoją drogą wygrała drużyna lepsza, ambitniejsza, której bardziej zależało. Dobrze, że to akurat oni wygrali. Jakoś zawsze ich lubiłem, stadion i dawne lata za Shearera jak grał.

5 polubień

Przed rewanżem z PSG myślałem że dobra 12 pkt w ch*j przewaga. Ale jak patrzę na to co gramy to ciężko powiedzieć czy dowieziemy xd

1 polubienie

Halo co to miało być w doliczonym czasie gry ? Gol prawidłowy zabiera kilka minut potem piłkarze Newcastle przetrzymują piłkę grają na czas nic już nie rozumiem. Od porażki z PSG moje zaangażowanie kibicowania strasznie zmalało. Jestem załamany

Nie, nie będzie. Wolę sezon w którym do ostatniego meczu idzie gra o wszystko, niż sezon który kończy się w połowie marca.

ty wiesz, że to będzie pierwsze mistrzostwo liverpoolu świętowanie z kibicami od ponad 30 lat?

Gratulacje dla Newcastle, bo zagrali bardzo dobre spotkanie i w pełni wykorzystali fakt, że pierwsza jedenastka wygląda jak syf.

W pierwszej kolejności porażka na konto FSG, a w drugiej na konto Slota. FSG nie dało od 4 okienek nikogo, by tę kadrę uzupełnić. Z drugiej strony może to wina Slota, że nie potrafi wykorzystać tych rezerwowych? W ciągu ostatniego miesiąca wszystko co było dobre dla nas, zapewnili nam rezerwowi… Wiadomo, że czasem nie dowożą jak z PSG, ale czemu z nich nie korzystać na tych teoretycznie słabszych rywali? Z PSG by zagrał dużo świeższy podstawowy skład.

To nadal były dwa puchary kontra 0 pucharów w obecnym sezonie.

2 polubienia

Poczytaj jego wpisy co to za kibic.