W tym doliczonym czasie gry piłka w grze może była przez 2 minuty
To żeśmy powygrywalim poczwórne korony
Ja nie wiem czemu niektórzy tak narzekają…
Jesteśmy na pierwszym miejscu w LM, pierwsi w lidze i dalej walczymy o 2 krajowe puchary!
Porażka na konto slota…
Od dzisiaj nienawidzę Newcastle…kur.y jakich mało!fakt że h grali nasi przez cały mecz ale te h z gwizdkami to jedna wielka banda
56 lat czekali i co udało się , a z kim z Liverpoolem Alan Shearer z miesiąc będzie balował
KAKAO PUCHATEK CUP. Największe wydarzenie sezonu armatek przegrana LFC cieszcie się bo na tyle was stać
Widze po wielu tygodniach narzekania co mecz masz wreszcie swoj tydzien triumfu
Dalej sezon będzie lepszy od 21/22 gdzie wszyscy gadali o poczwórnej koronie, a skończyliśmy z FA cupem i pucharem myszki miki
Sroki zasłużenie dzisiaj , grając taką kupę nie można wygrać pucharu
Jak tam piłka nie przeszła do Harveya w 99. Minucie tylko Salah przejął to wiedziałem, że po zawodach. Tyle co jakości wnosi podczas zmian Harvey, a tak mało dostaje minut. To chyba Slot tylko wie dlaczego mu tak malo szans daje. Jeszcze bronią Słotą punkty w lidze, ale jak nie zacznie więcej zmieniać/reagować to długiej kariery mu u nas nie wróżę.
Bez kartki w tym meczu dla tego buca joelingtona to jest do piero hit!
W Paryżu już było cienko, teraz tylko potwierdzili.
I to nie pierwszy raz ma to miejsce tylko wile razy miało i będzie miało o ile jeszcze dojdziemy gdzieś w przyszłości najbliższej. Robić czystkę z tych 3 graczy i zainwestować grubo w nowych, głodnych i jednych z najlepszych albo cisnąć dalej tym co mamy i paru dokupić, bo innego wyjścia nie ma moim zdaniem.
Swoją drogą wygrała drużyna lepsza, ambitniejsza, której bardziej zależało. Dobrze, że to akurat oni wygrali. Jakoś zawsze ich lubiłem, stadion i dawne lata za Shearera jak grał.
Przed rewanżem z PSG myślałem że dobra 12 pkt w ch*j przewaga. Ale jak patrzę na to co gramy to ciężko powiedzieć czy dowieziemy xd
Halo co to miało być w doliczonym czasie gry ? Gol prawidłowy zabiera kilka minut potem piłkarze Newcastle przetrzymują piłkę grają na czas nic już nie rozumiem. Od porażki z PSG moje zaangażowanie kibicowania strasznie zmalało. Jestem załamany
Nie, nie będzie. Wolę sezon w którym do ostatniego meczu idzie gra o wszystko, niż sezon który kończy się w połowie marca.
ty wiesz, że to będzie pierwsze mistrzostwo liverpoolu świętowanie z kibicami od ponad 30 lat?
Gratulacje dla Newcastle, bo zagrali bardzo dobre spotkanie i w pełni wykorzystali fakt, że pierwsza jedenastka wygląda jak syf.
W pierwszej kolejności porażka na konto FSG, a w drugiej na konto Slota. FSG nie dało od 4 okienek nikogo, by tę kadrę uzupełnić. Z drugiej strony może to wina Slota, że nie potrafi wykorzystać tych rezerwowych? W ciągu ostatniego miesiąca wszystko co było dobre dla nas, zapewnili nam rezerwowi… Wiadomo, że czasem nie dowożą jak z PSG, ale czemu z nich nie korzystać na tych teoretycznie słabszych rywali? Z PSG by zagrał dużo świeższy podstawowy skład.
To nadal były dwa puchary kontra 0 pucharów w obecnym sezonie.
Poczytaj jego wpisy co to za kibic.