Finał Pucharu Ligi: Liverpool - Newcastle, 16.03.2025

Brakuje Jonesa zamiast Joty i wejść ze środka w pole karne.

A co ma zmieniać, skoro w zasadzie nie mamy głębi, żeby móc sensownie rotować? Jedyna zmiana to Kelleher zamiast Alissona. Miał wstawić kopiącego się po czole Kostasa zamiast Andy’ego (który jest w bardzo słabej dyspozycji od początku kampanii)? Czy Nuneza za Diogo? Nic więcej w zasadzie nie mógłby Slot zrobić

Jak Tripier jeszcze nie ma żółtej to dla mnie zagadka.

Patrzac na twoje wpisy to ten łysy to nie jest zartobliwy a obrazliwy.

Podejrzewam, że Chiesa już nie mówiąc o Elliociku jest w lepszej formie od Salaha, ale niestety dalej Salah jest niezmienialny. Od karnego to my mamy Mac Allistera.

Patrząc jaką zmianę dał Elliott z PSG to jest to szczerze wątpliwe.

1 polubienie

Czy mi się wydaje, czy Newcastle z lekka nas ciśnie?

Z gry sroki mają niestety dużo więcej, u nas bez konkretów. Zero zagrożenia w ataku, a i środek przegrywamy. Widać zmęczenie i brak pewności.

My nawet słabo wyglądaliśmy na tle Southampton, a Święci nie zgormadzili nawet 10 pkt w lidze (a to pierwszy raz w historii Premier League, żeby po 29 kolejkach drużyna nie miała w dorobku dwucyfrowej liczby punktów). Skład jest zajechany i to boleśnie widac w każdym kolejnym meczu. Dobrze dla nas, że Sroki też nie sa w wybitnej formie

1 polubienie

Nie ma Varu w tym finale ?

3 polubienia

Dlaczego to nie był karny?

1 polubienie

sędziowie chyba w przekonaniu że to pierwsze rundy fa cup

Łysy zmęczenia nie widzi. Zmiennicy są bo muszą. Jota w ostatnich meczach w podstawie to jak zawodnik mniej, a ten dalej go wpuszcza. Salah wejdzie może w drugiej.
Tu trzeba walczaków.

Druga sprawa wkurw… Mnie jak nasi w kontrowersyjnych sytuacjach nie wywierają presji na sędziach.

1 polubienie

Niech ktoś strzeli bramkę bo nudna ta kopanina

Panowie gdyby za każde muśnięcie piłki ręką dawali karnego to nie dało by się jej dalej oglądać

Są beznadziejni…
Zanki

Tak to musiało się skończyć.

Niezrozumiałe dlaczego Macca kryje Burna…

5 polubień

Oho Liverpool jednak w kryzysie. Pytanie co dziady zrobią żeby nie męczyć pały w kluczowych momentach sezonu?

No cóż… ta piłka leciała tak długo, że aż się zdziwiłem, że to wpadło.

Dobry mecz.

1 polubienie