Florian Wirtz

Po pierwsze ja nigdy akurat nie pisałem o zasłonie dymnej ani, że klub nie ma kasy na transfery bo oczywiste zawsze było, ze ma.

Po drugie to które konkretnie słowa mamy odwoływać ? Pisząc o bzdurach masz na myśli krytykę braku transferów w sezonach gdzie włos nas dzielił od City czy panicznych transferów typu Kabak, Melo, granie na śo Fabsem, Hendo, Phillipsem i Williamsem czego wyniki były aż nadto widoczne ? Czy ty na prawdę nie dopuszczasz do siebie myśli, że krytyka słabych poczynań klubu to nie zawsze jest hejt, że można za złe ganić a za dobre chwalić ? Ja wiem, że są niektórzy użytkownicy z gorącą głową ale proszę nie wrzucać wszystkich którzy ośmielą się podważyć działania klubu do jednego wora i nazywać hejterami bo jest to niesprawiedliwe.

Czy nie zrobiliśmy znaczących transferów przed sezonem ? Tak
Czy mimo tego zdobyliśmy mistrzostwo? Tak
Czy w poprzednich latach było podobnie ? Nie

Czy według Ciebie ktoś komu nie zawsze podobały się działania klubu nie ma prawa cieszyć się z mistrzostwa albo transferu gracza klasy światowej którego jako klub z dużymi ambicjami w końcu się doczekaliśmy? Czy mamy cię przepraszać bo twoja koncepcja zdobywania pucharów bez regularnych transferów się ziściła (po kilku latach posuchy ale przecież ten fakt to akurat pomijasz) ?

5 polubień