Florian Wirtz

Florian to taki gamechanger, że nawet tego przeskoku nie zauważy.

3 polubienia

To samo pisali kiedyś o Havertzie.

Prawda taka, że Wirtz może być nowym KdB, ale może też być kolejnym Havertzem.

Czas pokaże.

Legenda o pokrywaniu kosztów transferów przez sprzedaż koszulek :man_facepalming:t2:
Ktoś ciągle w to wierzy?

Z nike miało to jakiś sens. Co do adidasa to w sumie nie wiem jak wyglada nasza umowa.

Ciężko mi uwierzyć, by 60mln rocznie przy sporo większych kontraktach innych klubów lub mniej więcej równych, ale podpisanych parę lat temu było na czysto w momencie, gdy klub robi TAKIE transfery, a jest tuż po mistrzostwie (wiem, że przed zapewne negocjowaliśmy, ale od paru msc przed końcem sezonu wszystko zmierzało do naszego mistrzostwa).

To co on przyspiesza akcje tym graniem z 1 piłki i swoimi przyjeciami to nie mam pytan.
Jak z innej gliny chlop by był.

7 polubień

On wygląda jakby grał w slow motion

Magiczny

Totalnie beznadziejny dzis, oby sie ogarnął

Panie, w kogo wątku chciałeś napisać ?

Bo widzę nieźle weekend wjechał :rofl::rofl:

Florek dzisiaj top. Skrzydła dały dupy i tyle

2 polubienia

Póki co nie widać w żadnym meczu piłkarza za rekordową kwotę transferu.

a moim zdaniem widać,i co teraz?

Przypomnieć twoje wypociny z początku miesiąca jaki podniecony byłeś? Teraz każdy twój wysryw to płacz i narzekanie.

Szczerze Mości Szlachta to jego występ był po prostu przeciętny i żadnego efektu wow! u mnie nie było.
Tego zresztą i tak się po nim nie spodziewałem gdyż on ma wielkie zadatki i zapewne, mam nadzieję, podniesie naszą jakość w II linii ale taki Platini na przykład to on nie jest.

Ponadto Niemcy mają skłonność do przesadzania z ich “talentami stulecia” ilu oni już takich wykreowali przez te 35 lat jakich mieszkam nad Renem.
Najlepszy to był ten “niemiecki Messi” ciekawe czy ktoś wie kim on był/ba! jeszcze jest?

Bo to jest ogólnie przeciętny piłkarz, daleko mu do takiego Palmera. Nieco lepsza wersja Szobo,

1 polubienie

Ty stary nie dość, że wieczny pesymista, to jeszcze chorągiewka:

3 polubienia

Rozumiem, że odnosisz się do mojego wpisu, w którym stwierdzam swoją opinię, nigdzie nie napisałem, że nie jaram się dalej transferem. Mówię, że póki co nie gra jak zawodnik za tą kwotę.

Myślę, że krytyka po paru meczach, w których nie widać u Floriana jakiegoś wielkiego błysku póki co nie oznacza, że wycofuje się ze swoich słów odnośnie tego, że to crack i dalej w niego wierzę. A Ty dalej taki pewny, że Gordon zawita w tym okienku? Czy już troszkę mniej niż na 209% tu będzie?

@Edum sory jeblo mi się z PonurymGrabarzem, mój błąd

Jaki Gordon? O czym Ty teraz bredzisz?

Tylko że ciężko się z tobą zgodzić. On zagrał jeden mecz który jest takim pół sparingiem i był najlepszy na boisku. Nie wiem co on ma robić żeby tę kwotę spłacić. Piruety i po 3 gole?

Teraz myślę że caicedo to ma szczęście że do nas nie trafił bo jakby nie minął co mecz po 4 chłopa to za 115 m to byłby znienawidzony

1 polubienie

Mario Gotze. Kilka lat na najwyższym poziomie zagrał. Mistrzem świata został.

Zdziwiłem się, jak po niego poszliśmy, bo Szoboszlai grał dobrze, a tu wchodzi gość za kupę kasy na jego pozycję. Kiedyś to nie było w naszym stylu. A wczoraj pokazał duże umiejętności, widać, że stoi półkę wyżej od Węgra. Będzie z niego duża pociecha.

1 polubienie