Florian Wirtz

Florian narazie wygląda na zagubionego i jakby bał się dotykać piłki … zagrania za lekkie albo straty i płuca siedzą.

Florian wyglądał jakby już 90 minut rozegrał przed meczem. Strasznie wolny, zagubiony, dziwi mnie, że Slot go tak długo trzymał.

1 polubienie

Ja akurat w jego przypadku bym zachował spokój. Widać, że jest kozakiem, ale musi się przystosować do nowej ligi, tempa i intensywności. Z każdym meczem będzie coraz lepiej, takie jest moje zdanie.

8 polubień

Mam zupełnie inne zdanie niż wszyscy wyżej.

To chyba nasi piłkarze muszą się do niego przystosować bo nienadążają, nie czują tych wybitnych podań.

1 polubienie

Florek jeszcze włączy swój motorek :rofl: czyli spoko, spoko!

1 polubienie

Mam takie samo zdanie jak ty. Widać w nim olbrzymi potencjał, ale trzeba też obiektywnie napisać że dziś słabiutko.

Dla mnie najsłabszy na boisku aż do momentu zmian.

1 polubienie

Kilka razy był zaskoczony, że ktoś pojawił mu się zza pleców i odebrał piłkę. Tutaj ma jednak mniej miejsca i mniej czasu niż w Bundeslidze. Ale dostosuje się do tego z biegiem czasu, bo widać, że chłopak potrafi grać.

8 polubień

Śledząc social media wydaje mi się że wirtz to osoba introwertyczna, więc minie parę czasu aż się odnajdzie w klubie, mieście etc. Nowy klub, szkoleniowiec i taktyka. Ja wierzę że odpali

4 polubienia

Dokładnie tak. Widać, że o ile z myśleniem u niego jest bardzo dobrze, o tyle te tempo PL zaskoczyło go dzisiaj nie raz. Jego podania czasami też były zbyt na luzie.
No ten sezon może być szarpany w jego wykonaniu. Ale myślę że ma wszystko aby być nową gwiazdą PL. Może liczb nie będzie kręcił jakichś mega, ale może mieć bardzo duży wpływ na naszą grę.

3 polubienia

Facet będzie flopem tak jak większość rekordowych transferów. Tutaj nawet nie chodzi o umiejętności, te posiada. U niego nie dojedzie głowa, dzisiaj cały czas wyglądał na ogromnie wystraszonego i bojaźliwego. Porównajcie go do Ekitike który wręcz emanował pewnością siebie.

4 polubienia

Wirtz w nowej drużynie musi się odnaleźć. PL to zupełnie inna liga co potwierdził nawet Hugo w pomeczowym wywiadzie. Flo będzie bardzo przydatny, ale musi się zgrać z drużyną, widać ma możliwości, dobry przegląd pola, wystarczy to tylko zgrać z pozostałymi. Coś jak Thiago kiedy do nas dołączył. Pierwsze koty za płoty.

16 polubień

Też czasami nie rozumiem niektórych ruchów klubu ale wiem, że tam pracują bardziej ogarnięci ludzie ode mnie. Natomiast ja dziwię się Tobie, że jeszcze nie pracujesz w klubie w jakimś sztabie skoro po dwóch oficjalnych meczach wiesz więcej niż cały sztab ludzi biorących za to srogą kasę i zbierający informacje i statystyki przez kilka miesięcy…

Macca krótko z leszczem :joy::joy:

Tak na poważnie to fajnie wykorzystali medialne plotki do reklamy, marketingowo mistrzostwo :sweat_smile:

1 polubienie

On pisze wszystko na przekór żeby nie zapeszac. Chociaż teraz kiedy już staliśmy się łabędziem to już sam nie wiem :joy:

Jakoś Florian póki co magii nie pokazuje…

1 polubienie

Jest na boisku.Tyle.

Kilka sztuczek pokazał, ale na zaklęcia dziewiątego poziomu musimy jeszcze trochę poczekać.

Ja już to pisałem wcześniej.
My ściągnęliśmy dwójkę z Bayeru żeby razem z nimi przyszło szczęście w wygrywaniu meczów w końcówkach.

4 polubienia

No Florek jak narazie to ty grasz w tempie jak na… replayu czyli takim z Buli a w :england: to jest zdecydowanie szybciej.
Mam nadzieję, że się ogarniesz :blush: