Florian Wirtz

Coś czuję że Flo odpali jak Isak zadomowi się w pierwszym składzie :wink: czuję jak patrzę po treningach i relacjach między piłkarskimi które to się ogląda ze będą gole i fajne asysty :wink: dziś Anfield będzie głodne bramek;) Wirtz i isak po golu :wink:

Pewność siebie leży, choć powinien mieć asystę dziś. Niech się chłop przełamie i zacznie grać.

2 polubienia

Pokazał się z dobrej strony, ale ewidentnie pod Bramką brakuje zdecydowania

1 polubienie

To samo myślę. Natomiast mógł mieć ze 3 asysty

2 polubienia

Z meczu na mecz gra lepiej, ustawia się lepiej i czyta grę nie tylko przeciwnika, ale to jak nasi zawodnicy się zachowają. To pokazuje właśnie to o czym kilkukrotnie pisałem, że to wszystko musi jeszcze zażreć. Fajna nić porozumienia z Isakiem, tu myślę będziemy mieli sporo powodów do zadowolenia.

No i tak jak piszecie, brakuje zdecydowania, po zgraniu Ekitike powinien być strzał, a nie kolejne poprawianie piłki (lub myślę pierwsze co pomyślał, to żeby komuś odegrać, a nie strzelać).

11 polubień

Wierzę w chłopaka. Da radę, potrzebuje jeszcze kilka meczy na dotarcie się i poczucie premier league.

4 polubienia

Stara się, próbuje ale jak narazie nie bardzo widać efekty.Tym bardziej szkoda ze Mo trafił w słupek bo taka asysta poprawiła by jego pewność siebie :blush:

Dobry mecz Niemca, wyglada coraz lepiej. Musi sie tylko tą bramką odblokowac i bedzie jechal po bandzie

Coraz lepiej wygląda nasz utalentowany Niemiec. Widać też, że woli wypracowywać okazje niż sam wykańczać. Dobre spotkanie dziś.

3 polubienia

4 polubienia

Wirtz miał znacznie więcej miejsca niż w lidze i wygląda od razu znacznie lepiej. Oby ten mecz mu dodał pewności siebie i przełożył to na ligę.

We wczorajszym meczu dobrze było widać nić porozumienia z Isakiem. I tak poczułem, że niedługo będziemy ich porównywać do duetu Gerrard&Torres. Tylko potrzeba cierpliwości. Florian rozkręca się z meczu na mecz, a wejście do drużyny Szweda tylko mu pomoże.

2 polubienia

Ta akcja z Isakiem była super, podanie Niemca i pójście za piłką no i jaką przytomność umysłu Isaka, zagranie między nogami mając tak mało czasu. Będzie to śmigać

2 polubienia

To aż strasznie brzmi. Cieszymy się, że kupiliśmy gwiazde światowego formatu Wirtza, gwiazde światowego formatu Isaka. Ale nie zapominajmy że mamy jeszcze w klubie Salaha, Van Dijka, Alisona, McAlistera. GALACTICOS :open_mouth:

I ta wyliczanka może trwać dalej :grin::grin: piękne czasy!

Tylko udokumentować to wrzucając systematycznie dzbanki do gabloty :flexed_biceps:

Nie rozumiem czemu nie strzelał mając tyle czasu, wyglądało to jakby jakiegoś zwarcia dostał widząc przed sobą tylko bramkę i bramkarza, powinien dziś mieć pierwszą bramkę.

Na plus wstrzymanie kontry w końcówce meczu, dostał żółtą ale lepiej żeby to on dostał niż jakiś defensywny zawodnik.

Gosc ma umiejetnosci ale jest zblokowany. Trzeba odblokowac mu licznik i potem bedzie z gorki.

1 polubienie

Gorzej jak zawsze pozostanie zblokowany, póki co flop.

Jestem bardzo zawiedziony tym transferem. Florian nie wie, co ma robic na boisku i gdzie operowac. Dodatkowo przestawia go i zabiera pilke byle łak z ligi. Co piłka przy nodze to strata, albo odskoczka.

1 polubienie

Chyba kazdy jest. Ale prawda jest taka ze koledzy mu nie pomogli w tym by sie odblokowal. Wrecz mu to utrudniaja.