Coś czuję że Flo odpali jak Isak zadomowi się w pierwszym składzie
czuję jak patrzę po treningach i relacjach między piłkarskimi które to się ogląda ze będą gole i fajne asysty
dziś Anfield będzie głodne bramek;) Wirtz i isak po golu ![]()
Pewność siebie leży, choć powinien mieć asystę dziś. Niech się chłop przełamie i zacznie grać.
Pokazał się z dobrej strony, ale ewidentnie pod Bramką brakuje zdecydowania
To samo myślę. Natomiast mógł mieć ze 3 asysty
Z meczu na mecz gra lepiej, ustawia się lepiej i czyta grę nie tylko przeciwnika, ale to jak nasi zawodnicy się zachowają. To pokazuje właśnie to o czym kilkukrotnie pisałem, że to wszystko musi jeszcze zażreć. Fajna nić porozumienia z Isakiem, tu myślę będziemy mieli sporo powodów do zadowolenia.
No i tak jak piszecie, brakuje zdecydowania, po zgraniu Ekitike powinien być strzał, a nie kolejne poprawianie piłki (lub myślę pierwsze co pomyślał, to żeby komuś odegrać, a nie strzelać).
Wierzę w chłopaka. Da radę, potrzebuje jeszcze kilka meczy na dotarcie się i poczucie premier league.
Stara się, próbuje ale jak narazie nie bardzo widać efekty.Tym bardziej szkoda ze Mo trafił w słupek bo taka asysta poprawiła by jego pewność siebie ![]()
Dobry mecz Niemca, wyglada coraz lepiej. Musi sie tylko tą bramką odblokowac i bedzie jechal po bandzie
Coraz lepiej wygląda nasz utalentowany Niemiec. Widać też, że woli wypracowywać okazje niż sam wykańczać. Dobre spotkanie dziś.
Wirtz miał znacznie więcej miejsca niż w lidze i wygląda od razu znacznie lepiej. Oby ten mecz mu dodał pewności siebie i przełożył to na ligę.
We wczorajszym meczu dobrze było widać nić porozumienia z Isakiem. I tak poczułem, że niedługo będziemy ich porównywać do duetu Gerrard&Torres. Tylko potrzeba cierpliwości. Florian rozkręca się z meczu na mecz, a wejście do drużyny Szweda tylko mu pomoże.
Ta akcja z Isakiem była super, podanie Niemca i pójście za piłką no i jaką przytomność umysłu Isaka, zagranie między nogami mając tak mało czasu. Będzie to śmigać
To aż strasznie brzmi. Cieszymy się, że kupiliśmy gwiazde światowego formatu Wirtza, gwiazde światowego formatu Isaka. Ale nie zapominajmy że mamy jeszcze w klubie Salaha, Van Dijka, Alisona, McAlistera. GALACTICOS ![]()
I ta wyliczanka może trwać dalej ![]()
piękne czasy!
Tylko udokumentować to wrzucając systematycznie dzbanki do gabloty ![]()
Nie rozumiem czemu nie strzelał mając tyle czasu, wyglądało to jakby jakiegoś zwarcia dostał widząc przed sobą tylko bramkę i bramkarza, powinien dziś mieć pierwszą bramkę.
Na plus wstrzymanie kontry w końcówce meczu, dostał żółtą ale lepiej żeby to on dostał niż jakiś defensywny zawodnik.
Gosc ma umiejetnosci ale jest zblokowany. Trzeba odblokowac mu licznik i potem bedzie z gorki.
Gorzej jak zawsze pozostanie zblokowany, póki co flop.
Jestem bardzo zawiedziony tym transferem. Florian nie wie, co ma robic na boisku i gdzie operowac. Dodatkowo przestawia go i zabiera pilke byle łak z ligi. Co piłka przy nodze to strata, albo odskoczka.
Chyba kazdy jest. Ale prawda jest taka ze koledzy mu nie pomogli w tym by sie odblokowal. Wrecz mu to utrudniaja.