Oglądał ktoś za co taka nota, bo nawet ten z Heerenveen po przyjęciu dziewięciu bram miał powyżej 6 ?
Chłopie sugerujesz się opinią z flashscore? Serio?
Tak niska rzadko się zdarza więc pytam czy ktoś widział co tam się stało
A się składa że oglądałem ten mecz i nie wiem czemu taka nota, to bardziej obrona zawaliła te bramki.chodz przy bramce griezmanna mógł podejść do tej piłki ale poza tym dobry mecz.
Fenomenalny transfer. Sprzedać Kellehera, odsunąć Alissona dla jakiegoś Gruzina, bo zagrał 3 dobre mecze na Euro. Gościu zaraz spuści Valencie z la ligi. Taki kozak
Tak poza tym, wszystko z Tobą wporzadku ?
Pozdrawiam cieplutko.
no własnie, co Ty chciales przekazac tymi wynikami?
Chciał potrollować. Kiepsko wyszło.
Gruzin spuści Valencie z ligi, a ty się pytasz co chce przekazać. Nie uważam tego gościa za lepszego od Kellehera. Tyle
Gdybyś wiedział, to Valencia ogólnie ma problemy, a nasz bramkarz to jeden z niewielu jasnych punktów Nietoperzy. Gdyby Kelleher miał grać w takim syfie to by się zesrał. Tu ma van Dijka i Konate, którzy dają mu sporo spokoju.
ale ile on broni i jakie piłki wpuszcza? to, że przegrywają to wina bramkarza czy całej reszty?
Kelleher z Anglią wpuscil 5, to jest dobry czy słaby?
To ile by mieli punktów gdyby bronił ktoś inny? Zero? Takich bajek nie kupuję. Dobry bramkarz najgorszy zespół w lidze może wyciągnąć nad strefę spadkową.
Przez Ciebie się zastanawiam czy mamy środę czy weekend
To jest kuczq, on tak na trzeźwo.
Gdyby nie internet to tylko rodzice by wiedzieli żeś jest de…
Kuczq trolla wali innej opcji nie widzę.
Kurde jak ten Allison był słaby, 5 goli od Liverpoolu wyciągnął…
Pomijając sensowność wpisów kuczaqa sprawdziłem sobie statystyki Gruzina w LL - 11 meczów, 17 straconych goli, współczynnik xGa ponad 20 bramek, więc nie jest źle.
Co do samej gry - moze ktoś z Was ogląda LL i widział mecze Valencji?