Giorgi Mamardashvili

2 polubienia

Giorgi po okazałym zwycięstwie nad Czechami.

11 polubień

Oglądał ktoś za co taka nota, bo nawet ten z Heerenveen po przyjęciu dziewięciu bram miał powyżej 6 ?

Chłopie sugerujesz się opinią z flashscore? :smiley: Serio?

Tak niska rzadko się zdarza więc pytam czy ktoś widział co tam się stało

A się składa że oglądałem ten mecz i nie wiem czemu taka nota, to bardziej obrona zawaliła te bramki.chodz przy bramce griezmanna mógł podejść do tej piłki ale poza tym dobry mecz.

1 polubienie
6 polubień

Fenomenalny transfer. Sprzedać Kellehera, odsunąć Alissona dla jakiegoś Gruzina, bo zagrał 3 dobre mecze na Euro. Gościu zaraz spuści Valencie z la ligi. Taki kozak

Tak poza tym, wszystko z Tobą wporzadku ?

Pozdrawiam cieplutko.

12 polubień

no własnie, co Ty chciales przekazac tymi wynikami?

Chciał potrollować. Kiepsko wyszło.

Gruzin spuści Valencie z ligi, a ty się pytasz co chce przekazać. Nie uważam tego gościa za lepszego od Kellehera. Tyle

Gdybyś wiedział, to Valencia ogólnie ma problemy, a nasz bramkarz to jeden z niewielu jasnych punktów Nietoperzy. Gdyby Kelleher miał grać w takim syfie to by się zesrał. Tu ma van Dijka i Konate, którzy dają mu sporo spokoju.

ale ile on broni i jakie piłki wpuszcza? to, że przegrywają to wina bramkarza czy całej reszty?
Kelleher z Anglią wpuscil 5, to jest dobry czy słaby?

3 polubienia

To ile by mieli punktów gdyby bronił ktoś inny? Zero? Takich bajek nie kupuję. Dobry bramkarz najgorszy zespół w lidze może wyciągnąć nad strefę spadkową.

Przez Ciebie się zastanawiam czy mamy środę czy weekend :thinking:

3 polubienia

To jest kuczq, on tak na trzeźwo.

4 polubienia

Gdyby nie internet to tylko rodzice by wiedzieli żeś jest de…

1 polubienie

Kuczq trolla wali innej opcji nie widzę.

Kurde jak ten Allison był słaby, 5 goli od Liverpoolu wyciągnął…

1 polubienie

Pomijając sensowność wpisów kuczaqa sprawdziłem sobie statystyki Gruzina w LL - 11 meczów, 17 straconych goli, współczynnik xGa ponad 20 bramek, więc nie jest źle.
Co do samej gry - moze ktoś z Was ogląda LL i widział mecze Valencji?