Giorgi Mamardashvili

Hmmm czyli posiadamy w klubie szereg osób i narzędzi odpowiedzialnych za dokładną analizę i ocenę zawodnika przed jego kupnem.
Jednak to nie ma znaczenia no istotniejsza jest ocena z flashscore . Hmm ok

W tym momencie użytkownik @kuczq dla mnie stracił jakąkolwiek wartość merytoryczną.
Każdy ma prawo wydać swoją opinię ale taka argumentacja? To nawet na trolling jest żałosne. Jeszcze brakuje abyś wrzucił jego staty z Fify i stwierdził że się nie nadaje. Dobrze że w klubie nie słuchali twoich porad jak braliśmy wijnalduma i przede wszystkim robertsona że spadkowiczów bo może nie było by mistrzostwa.
Sam widziałem Gio w kilkunastu spotkaniach i jego warunki fizyczne i potencjał są naprawdę kolosalne.

1 polubienie

Właśnie szukałem tego, ale nie znalazłem. Trzeba mieć jednak na uwadze, że te dane są mylące. Taki Onana jest rzekomo najlepszym bramkarzem w lidze według tego współczynnika.

To sąd, że każdą opinię muszę argumentować? Od euro czasami oglądam Gruzina i w niczym mnie nie zachwyca. Możliwe, że mam pecha i jego najlepsze mecze mnie omijają. Fakt, że Valencia jest ostatnia w lidze jest conajmniej suspicious

No i teraz np użyłeś argumentacji która jest w porządku. Mianowicie oglądałeś kilka-kilkanascie meczy i twoja ocena jego gry na tej podstawie jest taka że jest on słaby/przeciętny. I to jest spoko, można się z tym zgadzać lub nie ale ocena no podstawie własny obserwacji jest ok. Ja wtedy oceniam że nie znasz się na piłce :person_shrugging:.

Ocena przydatności zawodnika na podstawie ocen z sofascore czy tego typu portali nie jest właściwa.
Na taką ocenę wpływa mnóstwo czynników na które zawodnik nie ma wpływu. Valencia od dobrych kilku lat jest w odwrocie i trwa tam walka o wpływy. Wiadomo że jak bramkarz dostaje kilka goli to ocena jest niska. I nie ma znaczenia czy miał on jakieś szanse.

2 polubienia

Nasz gruziński kolos został ojcem.

a ja w wieku 30 lat zostałem dziadkiem.

Gruzin nie ma zdegradować Alissona, ale zastąpić go. Alisson nie ma zastąpić Kellehera. Jak Gruzin przyjdzie to albo Alisson wylatuje z klubu, albo Giorgi wędruje na ławkę, albo dalej jest wypożyczany. Innej opcji nie ma.

To był kiepski żart :sweat_smile:

O stary, współczuje :sleepy:

Tak wiem, że to żart. Wyjątkowo ch*jowy

O co ty @kuczq robisz wojnę? Rozumiem, że masz dostęp do nieodstępnych dla reszty danych szczegółowych skoro jesteś wstanie wyciągać takie wnioski. Z całym szacunkiem ale pewnie nie masz z piłką więcej wspólnego niż może maks 2/3 liga Polska więc nie wiem co ma na celu takie jęczenie. Jeśli przyjdzie i będzie grał gówno, wtedy będziemy się pastwić nad tym transferem.

Mama dziś wrócił po kontuzji i w sumie dwa niemałe błędy.
Pierwsza bramka jednak anulowana ze względu na spalony, potem w doliczonym czasie no mógł się postarać lepiej :sweat_smile:

No błagam, przy dwóch pierwszych bramkach bez szans, ale trzecia to już złe wyjście z bramki, Raphinha go porobił jak dziecko. No i 0:3 w kwadrans. Dajcie Caju jakiś superkontrakt żeby został :face_with_peeking_eye:

No nie wiem czy bez szans. Moim zdaniem przy każdej mógł się lepiej zachować.
Mam wrażenie, że Hughes to niezły łeb do interesów ma.
Gruzin przy tych dwóch pierwszych bramkach refleks normalnie na poziomie pacjenta geriatrii
Zaraz się okaże, że kupiliśmy na fali hypu za 40 baniek gościa słabszego od Caju

Edit. Kolejna przy której mógł zrobić więcej. On w ogóle nie ma kurde refleksu to jest jakaś masakra. Wszystko tak łatwo wpada, on nawet nie próbuje tych piłek wyciagac

2 polubienia

może i refleks nie należy do najmocniejszych stron, ale przynajmniej jego gra nogami nie powala

10 polubień

Kupilismy drugiego Nuneza tylko po przeciwnek stronie?

1 polubienie

Gorzej, Darwin przynajmniej się stara.

Btw wyjścia też nie są jego mocną stroną.
Ale przynajmniej tani nie był

2 polubienia

Przynajmniej nie sprokurował karnego XD

1 polubienie

W sam raz na dwójkę, bo Alisson nadal będzie jedynką. Jak za niego dali 30mln, to w lato za Kellehera powinni wołać na start 40mln+. Jeśli Irlandczyk chce być jedynką to pewnie odejdzie latem.

1 polubienie

Brakuje spd, śo i lo, a Hughes w lecie ściąga za 30 baniek bramkarza gorszego od Kellehera. Co za gość hahaha

9 polubień

Lepiej on niż paniczne kupienie Kupy Arazibalagi, Mamar w koncu ruszy, pewnie Valencia wzięła jakiegos menela od bramkarzy i tak ich źle trenuje.
Nasz król bramki niestety ze zdrowiem ma problem, a Kelleher wiecznie rezerwowym nie bedzie chyba, że mu kasą sypną.

@Loku64 Gerrard zakazał jeść niektóre rzeczy w Aston Villi, że aż przestali grać xD

1 polubienie

Tak i pewnie jeszcze źle posiłki podają w stołówce. W ogóle patrząc ile punktów Valencia zdobywa, to tam pewnie sabotaż jest prowadzony i im każą słabo grać.

3 polubienia