Giorgi Mamardashvili

Hmmm czyli posiadamy w klubie szereg osób i narzędzi odpowiedzialnych za dokładną analizę i ocenę zawodnika przed jego kupnem.
Jednak to nie ma znaczenia no istotniejsza jest ocena z flashscore . Hmm ok

W tym momencie użytkownik @kuczq dla mnie stracił jakąkolwiek wartość merytoryczną.
Każdy ma prawo wydać swoją opinię ale taka argumentacja? To nawet na trolling jest żałosne. Jeszcze brakuje abyś wrzucił jego staty z Fify i stwierdził że się nie nadaje. Dobrze że w klubie nie słuchali twoich porad jak braliśmy wijnalduma i przede wszystkim robertsona że spadkowiczów bo może nie było by mistrzostwa.
Sam widziałem Gio w kilkunastu spotkaniach i jego warunki fizyczne i potencjał są naprawdę kolosalne.

1 polubienie

Właśnie szukałem tego, ale nie znalazłem. Trzeba mieć jednak na uwadze, że te dane są mylące. Taki Onana jest rzekomo najlepszym bramkarzem w lidze według tego współczynnika.

To sąd, że każdą opinię muszę argumentować? Od euro czasami oglądam Gruzina i w niczym mnie nie zachwyca. Możliwe, że mam pecha i jego najlepsze mecze mnie omijają. Fakt, że Valencia jest ostatnia w lidze jest conajmniej suspicious

No i teraz np użyłeś argumentacji która jest w porządku. Mianowicie oglądałeś kilka-kilkanascie meczy i twoja ocena jego gry na tej podstawie jest taka że jest on słaby/przeciętny. I to jest spoko, można się z tym zgadzać lub nie ale ocena no podstawie własny obserwacji jest ok. Ja wtedy oceniam że nie znasz się na piłce :person_shrugging:.

Ocena przydatności zawodnika na podstawie ocen z sofascore czy tego typu portali nie jest właściwa.
Na taką ocenę wpływa mnóstwo czynników na które zawodnik nie ma wpływu. Valencia od dobrych kilku lat jest w odwrocie i trwa tam walka o wpływy. Wiadomo że jak bramkarz dostaje kilka goli to ocena jest niska. I nie ma znaczenia czy miał on jakieś szanse.

2 polubienia

Nasz gruziński kolos został ojcem.

a ja w wieku 30 lat zostałem dziadkiem.

Gruzin nie ma zdegradować Alissona, ale zastąpić go. Alisson nie ma zastąpić Kellehera. Jak Gruzin przyjdzie to albo Alisson wylatuje z klubu, albo Giorgi wędruje na ławkę, albo dalej jest wypożyczany. Innej opcji nie ma.

To był kiepski żart :sweat_smile:

O stary, współczuje :sleepy:

Tak wiem, że to żart. Wyjątkowo ch*jowy

O co ty @kuczq robisz wojnę? Rozumiem, że masz dostęp do nieodstępnych dla reszty danych szczegółowych skoro jesteś wstanie wyciągać takie wnioski. Z całym szacunkiem ale pewnie nie masz z piłką więcej wspólnego niż może maks 2/3 liga Polska więc nie wiem co ma na celu takie jęczenie. Jeśli przyjdzie i będzie grał gówno, wtedy będziemy się pastwić nad tym transferem.

Mama dziś wrócił po kontuzji i w sumie dwa niemałe błędy.
Pierwsza bramka jednak anulowana ze względu na spalony, potem w doliczonym czasie no mógł się postarać lepiej :sweat_smile: