Gramy o powrót do Elity
Ino Polska!
Po zwycięstwie nad Samurajami
przyszła dzisiaj niestety porażka z synami Italii
Aby awansować musimy teraz koniecznie pokonać Ukrainę oraz W. Brytanię
Do boju Polacy
I niestety nici z awansu
Gramy o powrót do Elity
Ino Polska!
Po zwycięstwie nad Samurajami
przyszła dzisiaj niestety porażka z synami Italii
Aby awansować musimy teraz koniecznie pokonać Ukrainę oraz W. Brytanię
Do boju Polacy
I niestety nici z awansu
A w NHL juz cwiercfinaly.Marzy mi sie czysto kanadyjski final czyli starcie Winnipeg Jets kontra Toronto Maple Leafs bo pora zakonczyc trwajaca juz zbyt dlugo serie wygranych Pucharow Stanleya przez amerykanskie kluby.
Jak kanadyjski klub po Stanley cup to tylko Canadiens , szkoda ze trafili na Washington i Ovechkina.
Myślę ze wygra ktoś z dwójki Golden Knights / Capitals.
Juz niestety odpadli
A idz Ty gdzies z tymi Amerykancami
Jets to najwięksi chokerzy w NHL od lat. Oni prawie odpadli z Blues, które rzutem na taśmę w ogóle do PO weszło. Nie daje im dużych szans z Stars, tym bardziej, że Scheifele i Morissey mogą nie grać, a Hellebuyck jak to On - kozak w RS, kasztan w PO.
A Leafs? xd Czy ktoś zna większą frajernie w PO niż ten zespół? Oni na ostatnie 10 postseasonów, tylko dwa razy przeszli 1 rundę, z czego jeden raz, to ten sezon, gdzie w I rundzie grali z młodą i niedoświadczoną Ottawa. Florida powinna ich ograć, już w Game1 mimo fatalnej postawy Barkova, Reinharta i Boba w bramce byli blisko wygrania.
Nie wiem dlaczego, ale jakoś nie wierzę w ten zespół. Szykuję się ciekawa seria z Canes.
Wg mnie Stanleya obronią Panthers. O ile zdrowie dopiszę i liderzy nie będą mieć jakiś wielkich wahań formy.
I narazie jest pieknie
Oilers i Leafs prowadza po 2 : 0 w swoich konfrontacjach
Go Canada go !