Dokładnie, wczoraj napisałem ynwiemu, że nie odrzucam takiej możliwości, że jeden lub drugi mogą wskoczyć do wyjściowej 11 bo przecież ich wiek to nie jest jakieś juniorstwo i taki Konate w sezonie, w którym wychodził w 1 składzie każdego meczu LM ( aż do finału) i wielu w lidze był w wieku Jeremyego kiedy do nas zawita. Leoni w lato będzie tylko rok młodszy niż Ibrahima był gdy do nas przychodził już jako wzmocnienie. No ale niektórym nie przetłumaczysz.
No skoro mialby pierwsza 11 w PSG to u nas juz na bank-logiczny wniosek.
I dalej brniesz w swoj slepy zaulek “ja to mam racje a inni nie”
Jakis dowod na to,ze kolega John takowej nie ma?
No niektorym faktycznie nie przetlumaczysz!
@Kajojojek13
Przeciez wyraznie napisalem,ze Leoni z Jay-Jayem beda opcjami 3,4,5 w zaleznosci kto pozostanie u nas na tej pozycji.A czy beda mocnymi rezerwowymi to sie okaze.Szansa 50/50
A myślisz, że 21 latek za 60 mln nie miałby szans wskoczyć do 1 składu PSG? Jego rówieśnik, który przeszedł tam z jego aktualnego klubu w czerwcu strzelił 2 bramki w finale LM i wkręcał naszych w Paryżu jak kołki w ziemię.
Sam mi to wmawiasz ja nigdzie tak nie twierdzę.
Jest różnica między moimi założeniami podpartymi faktami a boomerskim [edit]
Na dzien dzisiejszy jest absolutnym wrozeniem z fusow kim stanie sie dla nas Francuz.
Oby pozytecznym graczem (wersja wedlug Ciebie i oczywiscie kazdy by sobie tego zyczyl) badz tylko,narazie,rokujacym rezerwowym wedlug mnie.
Pozyjemy,zobaczymy ![]()
Szczeniackie odzywki zostaw dla siebie!
Ole Ole dziadek nie gotuj się
pięknie by było jakby jednak przedłużył, ale szanse oceniam na bardzo małe, wtedy jednak trzeba będzie dokupić jeszcze jednego obrońcę.
Ale o jakich faktach mówisz? Konkrety dej a nie tak se pie*dolisz jak pod budką z piwem
Oby była to informacja, że Liverpool nie przedłuża kontraktu. Opieranie defensywy po erze van Dijka na elektrycznym i podatnym na kontuzje Konate nie może się się udać.
Za dużo używasz spawarki elektrycznej i potem wszystko ci się z elektrycznością kojarzy - pozdro @ynwa19
Podatność na kontuzje Konate. Oho, widzę że cofnęliśmy się w czasie o 3 lata?
Licząc od sezonu 23/24:
Konate - 110 meczów w klubie
Upamecano - 97 meczów
Schlotterbeck - 110 meczów
Van de Ven - 81 meczów
Bastoni - 122 mecze
Ruben Dias - 114 meczów
Stones - 61 meczów
Zaryzykowałbym, że Konate jest jednym z najrzadziej niedostępnych stoperów, jak na taką szklankę xD
W ostatnich 3 latach zagrał “tylko” około 100 spotkań, ewidentnie jest podatny ![]()
Niektórzy tutaj nie są nawet w stanie odświeżyć informacji w głowie, mimo oglądania podobno tego klubu co tydzień, albo nawet 2 razy w tygodniu ![]()
Jego kolano ma się ewidentnie dobrze, a mięśniówek raczej nie łapie, mimo dużej ilości sprintów w tym sezonie, po tym jak po stracie - których mamy masę - trzeba wracać na kontrę rywala.
Może mylisz Konate z Gomezem?
Konate w ostatnich dwóch sezonach opuścił łącznie 15 meczów. W tym chyba żadnego, poza oczywiście dwoma z powodu śmierci ojca.
Ale oczywiście u niektórych jedzie ciągle na opinii “podatny na kontuzje”.
Van de Ven, Upamecano czy Schlotterbeck, których część kibiców by tu chciała są częściej kontuzjowani niż Ibu.
Dla mnie jeśli by został na kolejne lata to bylaby to bardzo dobra wiadomość.
konate musi zostac bo po Virgilu jest najlepszy, najbardziej doswiadczony i po prostu na odpowiednim poziomie. Gomez to porazka.
Minęło dopiero półtorej minuty i już wiesz, że wylosował się Konate, który zawali dzisiaj conajmniej jednego gola