Informacje ze świata piłki nożnej

Totki całkiem nieźle. Świetnie ogląda się Barcolę i Dembele. Richarlison… nie wiem po co trzymają tego kasztana, straszny partacz

Koguty to rekordziści jeżeli chodzi o zajmowanie 3 pozycji na koniec sezonu w historii rozgrywek w Anglii.
Dokonali tego 11! razy bijąc nawet Arsenal, który miał tą lokatę 9-krotnie :grimacing:

Arsenal idzie na rekord drugich miejsc :wink:

W tej kategorii prowadzi “memnited” potem jesteśmy my a dalej Aston Villa i dopiero Arsenal :crazy_face:

Ło matko!
Spurs prowadzą :joy:

Akurat On to jest tragiczny w tym spotkaniu.

Fajnie Tott gra, Oni z tym Frankiem będą groźnym zespołem, o ile zdrowie dopisze.

Swoją drogą, jeśli Tottenham dzisiaj wygra, to od odejścia Kane zgarną więcej trofeum niż Kane w Bayernie xD.

To w północnym Londynie byłaby feta białych gdyby to oni zdobyli Superpuchar Europy czego nie posiada nielubiany rywal :crazy_face:

1 polubienie

PSG nie miało jeszcze pre seasonu, więc to raczej żadne zaskoczenie, że nie za bardzo sobie radzą, skoro ostatni mecz grali miesiąc temu na tym śmiesznym szejkowym turnieju.

Tottenham ma dobrą okazję na trofeum i myślę, że tego nie spartolą pod Frankiem.

gol totków na 1-0

ten Chevalier mega dobry jak na debiut

Chyba inny mecz oglądasz, jedyny co sprawia zagrożenie ze strony PSG. Walczy, wygrywa pojedynki, klej w nodze. Kompletnie się nie zgodzę, że Barcola jest dziś tragiczny. PSG gra słabo po prostu

Jakie w tym meczu PSG zrobiło zagrożenie? Przecież Oni nawet w światło bramki strzału nie oddali. Ten Barcola miał może z 10 kontaktów z piłką.

dobra jednak Karius mu sie odpalił xD
2-0

1 polubienie

Paradoks, że akurat po oświadczeniu agenta Donnarummy xD

@el_pistolero

O jakim Ty zagrożeniu mówisz XD

Całe zagrożenie, które było w ich akcjach napędzał Barcola, ale wiem że na flashscorze tego nie widać

Chelsea 2
Crystal Palace 2
Tottenham prawdopodobnie 2
Arsenal - słynny projekt pana A- 0!
:grimacing::joy:

Nie wiem po co oni tego Donnarrume wymienili, nie mogę tego pojąć. Z nim byłoby 0:0

1 polubienie

Na stronie armatek już zaklinają rzeczywistość… Superpuchar Europy to to samo co Tarcza Wspólnoty :smiley:

1 polubienie

No, ale to jest trochę to samo. I to i to jest superpucharem xd

Ten Chevalier, którego kupiło PSG jest na poziomie max Kellehera.

1 polubienie

Caju to go zjada na śniadanie :muscle::blush:

A może go nawet zjada na śniadanie.

Ale są zajechani piłkarze PSG. Ale tak to właśnie wygląda jak piłkarze nie mają prawie wcale wolnego.