Tottenham to jednak dalej Tottenham.
I się zesrało ![]()
Będą karne a Donnarummy nie ma to może jednak Koguty?
Tottenham to Tottenham. Żeby wygrać jakiś finał, to musieli do niego awansować z jeszcze większymi frajerami.
Ten Tott to powinien się cieszyć, że ten finał LE grali z większymi frajerami niż oni sami.
A jednak PSG a Koguty dały się… oskubać jak kury ![]()
drużyna, która wróciła 6 dni temu do treningów wyglądała gorzej fizycznie od drużyny grającej od kilku tygodni presezon. Ale jaja
RCD Mallorca zaprosiła młodego kibica, który płakał podczas meczu z Barçą, aby spotkał się ze swoimi idolami podczas sesji treningowej
Jose Mourinho zwolniony z Fenerbache
Bo to jest po prostu jajo miesiaca ![]()
A ponadto wiadomo,ze w Australii wszystko stoi na glowie,wystarczy spojrzec na globus ![]()
Guus Hiddink w MatchTV wystosował apel o… “NIETYPOWY” TURNIEJ PIŁKARSKI!
“FIFA powinna zorganizować turniej z udziałem USA, Ukrainy, Rosji i Europy. Zwycięzca nie jest ważny. Świat musi położyć kres konfliktowi. Dlatego piłka nożna może być bardzo użyteczna!”
Przecież to jest genialne i jakie daje możliwości. Mecz Palestyna Izrael. Chiny z Pakistanem, a na końcu proponuje mecz Polska Niemcy o reparacje kto płaci/niepłaci.
EDIT: Oczywiście że Indie z Pakistanem, pisałem Chiny z Tajwanem, ale zmieniłem przykład i zostało z tego takie niewiadomo co.
Koledze chodziło pewnie o mecz Indii z Pakistanem ![]()
Ja bym poszedł dalej - zorganizowałbym Celebrity Deathmatch z przedstawicielami powyższych krajów ![]()
Tak zgoda
tylko nie rozumiem jednego i to mnie po prostu zawsze wkurza: taki mecz to również ze swołoczą, nie zapominajmy NIGDY! ile również oni nakradli się u nas, co zniszczyli, ilu Polaków wymordowali.
Nad czym tu w ogole dyskutowac
zawiesic i tyle.
W sumie to oni nigdy nie powinni byc przyjeci do UEFA a jezeli federacje w Azji (niektore) nie chca z nimi grac no to maja…pecha - Izraelczycy mam na mysli.
Przemysław Rudzki i Dariusz Szpakowski w biografii tego drugiego. Co prawda Szpaku wzbudza różne emocje u kibiców, ale to jednak kawał historii polskiego futbolu i ogólnie sportu.
Taki przykład jak można zostać komentatorem sportowym nie mając pojęcia chyba o żadnym sporcie i przez pewnie pół wieku pracy nic się nie nauczyć ![]()
![]()
Ale pajaca z siebie umie robić i parcie na na szkło nieziemskie ![]()
Gdyby nie fragment “przez pewnie pół wieku pracy” byłbym przekonany, że piszesz o Rudzkim xD