Internetowe transmisje

Jedyna opcja, żeby legalnie oglądać ligę mistrzów w internecie to oferta Canal Plus za 65 zł :joy:? Można gdzieś taniej? Mogą być nawet zagraniczne serwisy tylko nie za takie pieniądze, bo 6 dych żeby obejrzeć w tygodniu 2/3 mecze to jakaś kpina

Weź z kimś na pół c+ online

Generalnie to jest w ch*j za dużo. Ale pomyśl sobie, że są na tym świecie ludzie płacący 50 zł za gale Fame MMA czyli pseudo sportowców.

W porównaniu z ofertą Eleven Sports to jest kosmos… zresztą Viaplay również. Napchać seriali które mnie nie obchodzą żeby tłumaczyć jak najwyższą cenę…

A można oglądać na 2 sprzętach kanałach jednocześnie? Jeśli tak to ja bym mógł się pisać lód warunkiem że mi zdążą do meczu naprawić internet bo komunalka ucięła mi kabel przez przypadek :joy:

tak, max 2 urządzenia jednocześnie

1 polubienie

A do czego jest Ci potrzeba kwestia legalnosci? Czemu by nie oglądac na strims.in? Masz opory moralne ? obawiasz się wjazdu CBZC? Bo obraz na ultra hd jest żyleta, a jak ktoś woli ciut gorszy a po polsku to ma hd/full hd. A z ad blockiem nie ma żadnych reklam, sam ogladam na zwyklej przeglądarce w tv. Dopóki w c+ nie ma PL nie warto kupować.

1 polubienie

Robaczki etc, Jak masz ważne informacje na komputerze To Wolisz zapłacić te pieniądze złodziejom od abonamentów niż oglądać na streamach.

Albo lepiej zainwestować w dobry program antywirusowy lub po prostu np. w drugi używany laptop. Poza tym można jak ja ogladac w przegladarce na tv.

1 polubienie

Mam i mam tylko ten drugi laptop to już taki złom że się zwiesza co 30 sekund

Właśnie oglądam na strims. Nie chodzi o legalność tylko o wygodę. Strims często lagują zwłaszcza kiedy jest wielki mecz. Ale dopłacać 65 zł czy nawet 30 zł na dwójkę dla wygody nie będę. Netflix 30 zł, Max 20 zł, cholerny canal plus online 70 zł. Niech sprld złodzieje

1 polubienie

Ale jak masz c+ online za 69zl to masz pelny pakiet c+ łacznie z LM. Tak wynika z ich oferty. Weź moze przeleć się po kanalach :slight_smile:

Znalazłem darmowy voucher canal plus online na miesiąc. Już myślałem, że oszukałem system, a tu niespodzianka, bo jeszcze 4 dychy trzeba było zapłacić za samą ligę mistrzów :joy:. Przynajmniej 30 zł na plus wyszedłem, inna sprawa, że na strims w trochę gorszej jakości obejrzałbym za friko…

Strumyk czasami słabo działa, więc warto mieć alternatywę na szybko

1 polubienie

Panowie Wam dzisiaj również nie działa strims.in?

u mnie jest ok znaki

dziwne, u mnie nie chce wejść na żadnej z trzech przeglądarek… Na telefonie też się nie odpala

sprawdź sobie antywirusa, czy ci nie przerzuciło strony do czarnej listy. jak coś to spróbuj ją dodać do wyjątków

Teraz strims.top

Zmiana nazwy. Wszystko działa po staremu.

@cynar

Ja tez miałem zapisany stary adres chyba strumyk . tv. I trochę się dzisiaj zdziwiłem.
Do tej pory przenosiło automatycznie, dzisiaj widać już to się skończyło. Teraz chyba zmienili nazwę na strimsy . top

Gdzie najlepiej szukać transmisji na dzisiejszy nasz mecz? Już parę ładnych lat nie korzystałem z takich stron i się nie orientuje co tam teraz najlepiej hula. Na tej stronie strims.top?

Tak, najlepiej na strimsy.top. Masz tam do wyboru kilka transmisji i różne języki, ale polecam jakiegoś Adblock bo masa reklam do odklikania.

1 polubienie