Internetowe transmisje

Pewnie ktoś jeszcze wykupi prawa do FA. Na razie i tak się nie opłacało od tej rundy, bo nikt nie ogląda meczów z czwartoligowcami.

Mecz można obejrzeć online na stacji ITV1 - dla miejszkających w UK, wystarczy założyć konto online.

Z Polski spróbójcie najpierw odpalić VNP (Polecam Proton VPN), a później zarejestrować się na ITV, bo zagraniczne IP mogą być blokowane.

ITV to telewizja publiczna w UK, więc jest darmowa.

Podrzuci ktoś jakiś link na dzisiejszy mecz? Bo trafiają mi sie same pokazy slajdów.

@Bubek555 Ja tu oglądam:

Niestety z dwa razy już też resetowałem, mimo to na razie najlepsze co znalazłem.

I już standardowo

Cześć!
Czy jest jakiś patent żeby jutro legalnie obejrzeć mecz z PSG?
Chce zapłacić i mieć święty spokój odpalając rzutnik.

Czy trzeba od razu abonament miesięczny na 24 lata?

Jutro transmisja jest na TVP Sport i TVP1.

3 polubienia

Canal+ Sport. Za pół roku będziesz tam miał wszystko LM + PL. Jest też La Liga.

Wgl wie ktoś gdzie za rok będzie puszczany Puchar Ligi Angielskiej?

Nie zostaje w viaplay?

Czy kolejne rundy FACUP będą gdzieś dostępne?

Subskrypcja Canal+ online

Strona strims.top padła, ma ktoś może info czy mają nową domenę czy padło na amen?

ktoś na twitterze pisał że serwery stracili, nie wiadomo na ile to prawda.
trzymajmy kciuki żeby wrócili czym prędzej

Od dawna oglądam jedynie na https://vipleague.im/ mają nawet apke. Jest dwie minuty opóźnienia ale mi to nie przeszkadza

strumyk.in

znaki znaki znaki

1 polubienie

Niestety i ta strona nie działa. Ktoś poleci coś sprawdzonego z j.polskim (do ekstraklasy) po anihilacji strimsów top? Wiem, że po angielsku jest rojadirecta, ale chciałbym mieć pierwszy wybór w stylu dawnych streamsów.

Strumyk.Net drogi kolego. Pozdrawiam serdecznie.

2 polubienia

Mecz Lecha leci na youtubie na oficjalnym kanale c+.
Edit. Tez jeszcze nie wykupilem c+, a cos ostatnio jest zmasowana akcja na transmisje w sieci, wszystko stronki po kolei padają. A Jage ogladalem wlasnie 1 raz na starstreams.pro swietna jakosc, bez zacięć.

2 polubienia

Internetowe i satelitarne transmisje letnich meczów towarzyskich, w tym LFC

Macie jakąś alternatywę dla strumyków? Gdzie można obejrzeć polskich mistrzów podbijających Europę?

Polsat oraz TV 4 bodajże

Pewnie gdzieś było, ale nie mam czasu szukać. Jest szansa gdzieś znaleźć transmisję sparingu o 21?