Jayden Danns

Bardzo ładna bramka, nie zaprzeczam, ale nie przesadzajmy w drugą stronę. Zachowanie wszystkich obrońców przy tej akcji to kryminał, cofali się cały czas i zwyczajnie statystowali, prezentując zero agresji i chęci odbioru piłki. Bobby Firmino wszedłby z tą piłką do bramki. Powinien dostawać więcej minut, ale nie w momencie, gdzie nie możemy eksperymentować. Trzeba było ogrywać go jak najczęściej w Lidze Europy, powinien dostać cały rewanż w Bergamo, bo i tak nie ma sensu cisnąć tam na 150% tylko po to, żeby kilka dni później stracić punkty z Fulham na skutek nadmiernego zmęczenia.

1 polubienie

Z tym, że on tam jest lepszy od kogokolwiek to bym się nie rozpędzał, natomiast też uważam że powinien dostawać już szanse w końcówkach, a nie marnowanie czasu na jakichś Musiałowskich. Tak samo jak i uważam, że powinien zagrać chociażby tę dogrywkę z Manchesterem. To powyżej to dobre określenie, chłopak jest bezczelny w tych swoich próbach strzału czy dryblingów, ale wygląda na to, że ma odpowiednie narzędzia do takich zachowań.

rozumiem, że to też dział humor. Juz byl/jest taki Ben Doak co to sadzał Salaha na ławce, żeby sobie poogladal z góry mecze i jak sie gra. Gra na poziomie u21 albo nawet po 10-15min to nie jest branie na siebie odpowiedzialności wychodząc w podstawie. Raczej to nie jest nowy Owen ani Rooney. Ale moze za jakis czas byc fajny z niego pożytek.
Nawet patrząc na Elliotta, który w tym sezonie pozytywnie mnie zaskoczył, bo już go skreślalem, to zupełnie inaczej wyglada jak wchodzi w 60min a zupełnie inaczej jak zaczyna.

2 polubienia

Doakowi to tutaj co bardziej porywczy złotą piłkę wieszczyli, w lecie nie chcieli żadnych transferów DM bo przecież jest Bajcetic . Danns fajny chłopak ale nie podpalajcie się naprawdę

1 polubienie

Chodzi mi o to, że grać potrafi i to pokazał, więc warto było dać szansę z ławki w momencie kiedy Gakpo grał jak grał ostatnie 2 miesiące. Nic nie powiedziałem żeby sadzał wszystkich i grał w pierwszym tylko po prostu więcej szans na boisku.
Najlepiej od razu sobie dopowiedzieć i rozumieć jak się chce, ale jestem z tych co w dalszą dyskusję nie wchodzą jak większość forum na za zaczepki innych.
Wyjaśniłem i kropka.

1 polubienie

raczej napisałeś to trochę inaczej. Więc wychodzi, że powinien grać w pierwszym, skoro zamiast tych dwóch grać a Jota jak napisałes był kontuzjowany. I nic sobie nie musiałem dopowiadac i zaczepiac.
na nastepny raz napisz precyzyjniej, że powinien zmieniac Darwina zamiast Gakpo :slight_smile:

Ten chłopak już powinien etatowo gościć na ławce. Świetne wejście dzisiaj. Zrobił więcej, niż Nunez.

Mamy prawdziwy diament na 9. Oby Slot go oszlifował.

@Kajojojek13 niczego to nie zmienia kolego. Zobacz jak młody się ustawia i jak łatwo dochodzi do sytuacji strzeleckich, a przy tym ma chłodna głowę. Tu jest ogromny potencjał.

Kolego. Nunez grał od początku. Danns wesel na podmeczonego rywala. Liczę na świetny rozwój młodego, ale spokojnie.

Ale mi dzisiaj Danns zaimponował. Jego dynamika, pewność siebie, jakość zagrań - naprawdę nie spodziewałem się że to powiem, ale to jest materiał na gracza światowej klasy. Każde zagranie miało stempel jakości, w przeciwieństwie do kopiącego się cały czas po czole Nuneza (u niego wszystko wygląda na przypadek). Chłopak mógłby zostać naszym jokerem na resztę sezonu, oby Slot nie bał się na niego stawiać.

1 polubienie

Danns fajny grajek, szkoda, że nie jest młodszy, jakby nie było za kilka lat walnie mu 19. Musi grać więcej bo szkoda jego talentu, który niewątpliwie ma.

1 polubienie

Niech idzie już w styczniu do Championship na wypożyczenie
@kacciq o, a to nawet lepszy pomysł niż Championship

1 polubienie

Bournemouth aktualnie nie ma napastnika, bo obaj się połamali. :wink:

1 polubienie

Ma odejście ładne