Nie umie bronić, ale może go nauczą. Trochę niespodziewany dla mnie transfer, ale przynajmniej tani i sam mocno chciał dołączyć, a to już lepiej niż wiecznie obrażony Trent.
No nareszcie W końcu sie doczekaliśmy
Odesłać na miesiąc na siłownię i zrobimy z niego naszego Kyle Walkera. Będzie zapieprzał w obie strony aż miło
dla chcącego nic trudnego, nasz ostatni prawy obrońca był wybitnym kreatorem i nienadzwyczajnym defensorem. wartością dodaną teraz będzie jego ogień w nogach.
cieszy też że zdążyli załatać dziurę, gdy trent jeszcze nie zakończył swojej umowy. niech dopisze mu zdrowie i miejmy nadzieję że to dopiero transferowa przystawka.
Wydaje się że dogadani byliśmy wcześniej. Oby transfer wypalił. Powodzenia
Elegancko. Może nie należę do największych fanów tego transferu, ale cieszę się z nowej twarzy w drużynie. Trzyma kciuki.
tylko on grając na wahadle to pewnie miał mniej sytuacji, gdzie musiał bronić. No i w innym miejscach na boisku. Dajmy troche mu pograc jako RB i wtedy zobaczymy jak to będzie wyglądać.
Wielu obrońców nie radzi sobie na wahadle i wielu wahadłowych słabo broni. To inne pozycje. Nie wiem jak to będzie wyglądało, będę obserwował, jest Bradley ale tu trzeba odważnie rotować.
Jeszcze Xavi Simons z RB i będzie Holenderska kolonia dobry ruch klubu bo Pingpong to grajek jeszcze nie światowej klasy ale uważam,że urośnie do tej rangi
Swoją drogą Alonso nie wystawił go dzisiaj do gry… Nie fajnie. Slot odegraj się i nie wystawiaj już trenta, hehe.
Co do samego piłkarza. No cóż, w ofensywie będzie na pewno wartością dodaną a w defensywie? Się okaże. Też mam obawy co do jego gry defensywnej. Ale skoro go kupujemy to został dokładnie przeanalizowany i jest wart zaufania.
Najlepsza możliwa opcja na PO za TAA. I za bezcen praktycznie jak na dzisiejsze czasy.
Nawet jak średnio broni, to wątpię, że będzie downgradem w tym aspekcie w stosunku do TAA
Rywalizacja na prawej obronie powinna być mocna. Holender na pewno dostanie sporo szansy od trenera, a młody Conor po podpisaniu kontraktu musi udowodnić swoją wartość. To powinno nakręcać obydwu.
XD, nie wystawił go, bo odchodzi, tymczasem pan trener to samo więc o co mu chodzi
Mnie się podoba uniwersalność Frimponga, możliwość ustawienia go w drugiej linii czy na skrzydle. Poza tym Mo wypadnie na miesiąc (PNA), więc będzie dodatkowa opcja na prawym ataku.
Takiej informacji nie spodziewałem się, bardzo dobry ruch, cieszę się, że liga jeszcze trwa, a my robimy już transfery, naprawdę super.
Z kronikarskiego obowiązku:
Póki nie przeszedł testów medycznych i nie został ogłoszony oficjalnie, radzę wstrzymać szampany.
Jak inni mam nieco obawy jesli chodzi o jego jakość w grze defensywnej i czy pod tym wzgledem będzie wartością dodana czy będzie jeszcze gorzej w porównaniu do Trenta? Czas pokaże.
Statystyki ofensywne ma świetne i tutaj na rynku raczej wybraliśmy najlepiej jak mogliśmy. Ufam że powiększająca się holenderska kolonia pomoże mu w szybkiej adaptacji.
Wiek, umiejętności ofensywne, status HG oraz jego entuzjazm wszystko na duży plus. Trzymam kciuki.
lepiej żeby przyleciał zdrowy bo chyba w poniedziałek badania