Witamy u nas Frimponga
Teraz będziemy wszystkich w PL golić jak Chinczycy resztę świata w ping-ponga
No to chyba właśnie zrobił dobrze - nie narażał zawodnika na kontuzje skoro ma jechać podpisać kontrakt z nowym klubem
Dobrze, że byliśmy przygotowani na odejście TAA i zanim jeszcze przywdział białą koszulkę, to ogarnęliśmy klasowego następcę. Mam nadzieje, że już kogoś za Darwina też mamy powoli finalizowanego.
Tej klasowej 9 zabrakło właśnie w tym sezonie, szczególnie na wiosnę, kiedy to już totalnie Darwin z Jota odwalali komedie.
Od marca nasze duo miało udział przy 4 bramkach w 11 meczach, z czego Darwin ostatni udział z SOU asystą+ bramka 8. Marca(dodatkowo asysta z PSG).
Jota bramka w Derbach 2. Kwietnia(jedyne G+A w tym okresie).
Podoba mi się timing tego transferu i aspekt psychologiczny. Odejście trenta jakoś od razu mniej boli odkąd wiem, że mamy za niego dobre zastępstwo.
Moim zdaniem redakcja powinna jeszcze ten temat zablokować, ponieważ okej padło słynne Here we Go, aczkolwiek dopóki nie ma jeszcze podpisanego kontraktu to nie powinno być tworzenie nowych tematów, bo życie różne bywa, i jak go zobaczymy z podpisanym kontraktem i z koszulką LFC, wtedy możemy tworzyć tematy i się wypowiadać.
Kontrakt ponoć podpisany/uzgodniony, czekamy tylko na badania.
Niby na badaniach Fekir i Remy odpadli, ale można śmiało założyć, że jeśli będziemy chcieli to przejdzie badania

W końcu kupiliśmy “połamanego” Carolla.
btw ile przeciwności było przy tym transferze, a my i tak go sfinalizowaliśmy, legendarny był to transfer

Jesli sie potwierdzi to co na głownej i dostanie 100k. to za 5 lat mamy tanszego gracza niz Trent jakby został, a też ma HG. Jak się u nas sprawdzi to inna sprawa, ale zakładając, że dobrze to zrobimy świetny deal.
Mówią ci że jutro badania w Liverpoolu, a okazuje się że są badania ale do Choroszczy
Ciekawy jestem czy ograli temat koszulek jakoś czy po prostu w Nike
Do pierwszego sierpnia mamy kontrakt z Nike wiec wszyscy nowi zawodnicy, cały pre sezon, itp jeszcze w starych strojach.
Nie ma opcji, by po prostu wbil w czerwonym dresie Adidasa?
Jak Adidas zapłaci Nike to może, na pewno nie za darmo.
I już mamy oficjalkę. Witamy na pokładzie!
Dawać Newsa na główną
Niech się zaczyna szaleństwo zakupowe xD
Agatka gdzie Rzym a gdzie Krym.
Gdzie Leverkusen a gdzie Liverpool