Jürgen Klopp

Rozwaliło mnie to. :rofl: Kiedy Alisson niby coś takiego przyznał?

Przynajmniej teraz już wiem, dlaczego Slot z tygodnia na tydzień ma coraz bardziej podkrążone oczy. Chłop do dzisiaj nie wytrzeźwiał. xD

A że początek sezonu był dobry to i pić nie trzeba było przestawać… aż do teraz. :wink:

4 polubienia

I w sumie jakby się tak zastanowić to te porażki też są efektem starej miotły… Czyli Slot wychodzi na to, że nie zrobił nic. Nie poprawił naszych problemów, a wręcz z dnia na dzień wygląda to jeszcze gorzej.

Nie piszę, że nic się nie dzieje. Kryzys jest i to każdy widzi. Ale znam nasz zarząd i nie wydaje mi się by nawet zaczęli myśleć o zwalnianiu Slota. Wiedzą, że po tylu zmianach w składzie może być potrzeba czasu żeby to wszystko zatrybiło na 100% i sądzę, że w porównaniu do naszego pięknego forum które zmienia nastawienie na podstawię ostatnich 90 minut (nie wszyscy ale większość) mają sporo cierpliwości.

składem*

znaki########

To daje 1,69 pkt na mecz, to nadal solidne staty

To daje w przeciągu 38 meczów ligowych jakieś 64 punkty. Z takim wynikiem to możemy sobie powalczyć o 6-7 miejsce w lidze. Cofnęliśmy się do czasów Hodgsona, że to są solidne staty?

2 polubienia

Nie, to w żadnym wypadku nie jest solidna średnia, przynajmniej nie dla klubu takiego jak Liverpool. Ostatni raz kiedy taka średnia punktów pozwoliłaby drużynie na awans do LM (patrząc na przepisy obowiązujące na dany moment) to sezon 04/05, kiedy 64 pkt dałyby 4 miejsce. Ostatni raz kiedy taka ilość punktów dałaby miejsce 5 (czyli potencjalnie dające miejsce w LM, jeśli drużyny angielskie wyrobioa odpowiedni współczynnik) to sezon 19/20. Tak więc ta średnia jest zdecydowanie niewystarczająca, żeby realnie myślec o absolutnym minimum jaki jest awans do LM, a prawda jest taka, że naszym minimum powinno być znalezienie się w top3

2 polubienia
1 polubienie

Gdyby Juras miał wracać to mam dwa marzenia. Zamiast cipki jako asystenta bierze Stevena i w kontrakcie zapis, że za wydanie minimum 100 mln rocznie na transfery dostanie bonus lojalnościowy xD

2 polubienia

image
o 0,01 lepiej niż Kenny to na prawdę niezły wyczyn :stuck_out_tongue:

1 polubienie

Musze Was rozczarowac ale prasa niemiecka pisze o poszukiwaniach przez Jürgena nowych ludzi na stanowiska w klubach Red Bulla takze NIE!!! nie bedzie zadnego powrotu “rycerza Jedi” :grimacing:

2 polubienia

Jak ja bym chciał zobaczyć Kloppa jako managera Lipska. O kurde. Piłkarzy, których tam ma to byłaby niezła rozpierducha w Bundes. Niestety staruszek nie wygląda już na kogoś kto ma ochotę na powrót do trenerki.

Sam przyznasz, że 2,07 w 71 meczach to jednak bardzo dobra zdobycz punktowa :wink:

A jeśli zawężysz statystyki (np. do kilku meczy), tak jak to wcześniej zrobiłeś, możesz wykazać, że każdy trener to dupa z uszami. Tylko po co ?

2 polubienia

Ale to pisał @Loku64 a nie ja

Jürgen wiem że to czytasz, wróć proszę wróć :sob:

Miałeś tylko pójść po mleko i wrócić każdy to wiedział. Nie tęsknisz za uniesioną pięścią na Anfield ?

Jürgen nie zna polskiego, więc pewnie tego nie przeczyta.

2 polubienia

Klopp ma tu bana. Przeczyta, ale nie odpisze

1 polubienie

Jürgen, ich weiß, du liest das. Bitte komm zurück! :sob:

Du wolltest doch nur Milch holen und gleich wiederkommen. Das wusste doch jeder. Vermisst du nicht die erhobene Faust in Anfield?

9 polubień

Wrzucam w wersji również hiszpańskiej, żeby mieć pewność, że przeczyta :heart:

Jürgen, sé que estás leyendo esto. Por favor, volvé! :cry:*

Solo saliste a comprar leche y dijiste que volvías enseguida. Todos lo sabíamos. No extrañás ese puño en alto en Anfield?

Odpowiem za Jorgusia-rówieśnika :grimacing:

A dejcie mi ruła z tymi gizdami, szpotloki lecom w ciula to niych siy somi z czornej żici wyłażom.
Jo mom w Rajchu tak gryfnie co nikaj niy byda lotoł i mogecie miy bodnonć kajś :joy: