I w sumie jakby się tak zastanowić to te porażki też są efektem starej miotły… Czyli Slot wychodzi na to, że nie zrobił nic. Nie poprawił naszych problemów, a wręcz z dnia na dzień wygląda to jeszcze gorzej.
Nie piszę, że nic się nie dzieje. Kryzys jest i to każdy widzi. Ale znam nasz zarząd i nie wydaje mi się by nawet zaczęli myśleć o zwalnianiu Slota. Wiedzą, że po tylu zmianach w składzie może być potrzeba czasu żeby to wszystko zatrybiło na 100% i sądzę, że w porównaniu do naszego pięknego forum które zmienia nastawienie na podstawię ostatnich 90 minut (nie wszyscy ale większość) mają sporo cierpliwości.
To daje w przeciągu 38 meczów ligowych jakieś 64 punkty. Z takim wynikiem to możemy sobie powalczyć o 6-7 miejsce w lidze. Cofnęliśmy się do czasów Hodgsona, że to są solidne staty?
Nie, to w żadnym wypadku nie jest solidna średnia, przynajmniej nie dla klubu takiego jak Liverpool. Ostatni raz kiedy taka średnia punktów pozwoliłaby drużynie na awans do LM (patrząc na przepisy obowiązujące na dany moment) to sezon 04/05, kiedy 64 pkt dałyby 4 miejsce. Ostatni raz kiedy taka ilość punktów dałaby miejsce 5 (czyli potencjalnie dające miejsce w LM, jeśli drużyny angielskie wyrobioa odpowiedni współczynnik) to sezon 19/20. Tak więc ta średnia jest zdecydowanie niewystarczająca, żeby realnie myślec o absolutnym minimum jaki jest awans do LM, a prawda jest taka, że naszym minimum powinno być znalezienie się w top3
Gdyby Juras miał wracać to mam dwa marzenia. Zamiast cipki jako asystenta bierze Stevena i w kontrakcie zapis, że za wydanie minimum 100 mln rocznie na transfery dostanie bonus lojalnościowy xD
Musze Was rozczarowac ale prasa niemiecka pisze o poszukiwaniach przez Jürgena nowych ludzi na stanowiska w klubach Red Bulla takze NIE!!! nie bedzie zadnego powrotu “rycerza Jedi”
Jak ja bym chciał zobaczyć Kloppa jako managera Lipska. O kurde. Piłkarzy, których tam ma to byłaby niezła rozpierducha w Bundes. Niestety staruszek nie wygląda już na kogoś kto ma ochotę na powrót do trenerki.
A dejcie mi ruła z tymi gizdami, szpotloki lecom w ciula to niych siy somi z czornej żici wyłażom.
Jo mom w Rajchu tak gryfnie co nikaj niy byda lotoł i mogecie miy bodnonć kajś