Jürgen Klopp

Karami dla trenerów zajmuje się komisja.

Nie pokazał środkowego. Na tej klatce widać, że Klopp ma uniesiony palec wskazujący i środkowy. Nie sądzę, że tu będzie jakaś ekstra kara dla trenera.

Screenshot 2022-10-17 at 10-52-30 CF Comps na Twitterze

1 polubienie

za wydzieranie się do ucha sędziemu liniowemu, może padły jakieś niecenzuralne słowa

A tak to ujął sam Klopp:
“Wydaje mi się, że nikogo nie znieważyłem, ale znam się od prawie sześćdziesięciu lat i wiem, że samo to jak wyglądam w takim momencie może być powodem otrzymania czerwonej kartki.” :laughing:

2 polubienia

XDD Ahh Jurgen Jurgen, wspaniały człowiek

Krótko, czerwona zasłużona, z WHU będzie siedział na trybunach zaraz przy ławce i tyle.

1 polubienie

Nie jestem ekspertem, ale wydaje mi się, że Jurgen krzyknął do liniowego “Are You fuc_ing blond ?” - jesteś ku.a ślepy ? Taylor puścił akcje po niefaulu, ale kiedy Klopp tak mógł krzyknąć do liniowego, sędzia od razu zatrzymał grę i wyrzucił Jurgena z boiska. Te palce to tylko stop klatka, nie jest to fuc_ jaki znamy, to bardziej machnięcie palcami. Tutaj bym się nie doszukiwał drugiego dna.

Ps. Jeden mecz odpoczynku dla Jurgena.

A wy mowicie ze Jurgen juz bez emocji i entuzjazmu XD

Ta wygrana wczorajsza mocno smakuje i Jurgenowi tez juz troche puscilo cisnienie i presja. Tacy pseudo-kibice jak Mude juz mu przypisywali zwolnienie i wgl, a Jorgen nasz kochany dalej ma cos w sobie i potrafi wydobyc zlosc sportowa i wgl.

NEW: Jurgen Klopp is taking legal action after being accused in media outlets of xenophobia against Manchester City’s owners in the toxic aftermath of his side’s 1-0 win over the champions at Anfield. #lfc [chris bascombe - telegraph]

Murem za Jurgenem :smiley:

@down https://twitter.com/AnfieldWatch/status/1582487204240461824
Ogólnie polecam wpisywać słowa klucz w wyszukiwarce na twitterze + polecam profil AnfieldWatch dużo informacji o Liverpoolu, ale z informacjami transferowymi trzeba tam z przymrużeniem oka bo chyba każdą plotkę dają.

1 polubienie

Daj link bo nigdzie nie mogę tego znaleźć. Na twitterze nie ma.

Bardzo słabe zmiany dzisiaj, Hendo, Jones, Arnold i Gomez w jednym momencie na boisku to nie jest coś co powinno się zdarzyć.

Totalnie straciliśmy kontrolę nad przebiegiem zdarzeń, nie mam pojęcia, dlaczego Nunez, który grał genialnie i stwarzał okazję za okazją został ściągnięty tak szybko.
Skończyło się nerwówką, na szczęście jakoś udało się dociągnąć wynik, ale no tylko Oxa brakowało na boisku.

Bo mamy bardzo dużo kontuzji. Musimy oszczędzać najcenniejsze aktywa :v a Klopp mógł oczekiwać więcej od Flaco.

3 polubienia

Musimy rotować, bo lada moment może to się skończyć katastrofą, nawet zapchać pozycję byle dociułac wynik.

2 polubienia

Jak to w koncu jest bo nie czaje. Dostal czerwona kartke w poprzednim meczu i normalnie moze prowadzic swoj zespol juz w kolejnym meczu ligowym? Czyli ta kara zostala zdjeta przez federacje czy o czyms po prostu nie wiem? Wytlumaczy ktos?

Dociułanie wyniku równie dobrze mogło się skończyć wynikiem 1:2, ja nie mówię, że rotowanie jest złe, natomiast nie pierwszy raz w tym sezonie wpuszczenie zbyt wielu zawodników w jednym momencie powodowało chaos w ustawieniu i utratę kontroli spotkania.

Pomijając fakt, że dla Jonsa to były chyba pierwsze minuty w tym sezonie.

Federacja czeka na stanowisko Kloppa do piątku, później pewnie się dowiemy jaką dostanie karę.

Jones zagrał całkiem spoko, środek się posypał, bo teoretycznie jeden z najlepszych defensywnych pomocników na świecie i jeden z najlepszych pomocników w naszej drużynie- zapomniał jak się gra w piłkę.

Nunez zszedł z powodu bolu, Klopp nie chciał ryzykować kontuzji jak z Jotą.
A że Klopp do wyjściowego składu wstawił wszystko co najlepsze to zmiennicy osłabili nieco potencjał drużyny, poza tym Klopp chyba chciał bronić prowadzenia. Najbardziej rozczarował Fabinho, gracz ze świeżymi siłami był mijany jak tyczka.

żenujący występ wczoraj, wstyd. cieszy tylko dociągnięcie tego do końca bo po 45 minutach dominacji ten robi zmiany defensywne i o 55 minuty gra na utrzymanie wyniku, żenada, ale działa.
pomysł z salahem na szpicy i eliotem na boku zabija grę. fabinho nie umie nic, a bez thiago to declan rice demolował ten środek. fart niesamowity bo kiedyś klopp na końcówki miał pomysły grania 3ma stoperami i zawsze traciliśmy bramkę i wczoraj też było blisko

Klopp miał na ławce głównie piłkarzy zorientowanych defensywnie, bo zaczęliśmy najsilniejszym składem.
Ja wolę takie ciężko wywalczone 1-0 niż fajerwerki typu 9-0 czy 6-1. Poza tym trzeba docenić utrzymanie wyniku, co było też efektem zmian w trakcie meczu.

Co XD
Wy to zawsze potraficie znaleźć powód żeby się dowalić i ponarzekać zamiast cieszyć się z zasłużonych 3 punktów