Stefan to akurat grał w tym sezonie. Ogólnie chłopak jest zdrowy, ale ma problemy wynikające z dojrzewania. Klopp o tym już mówił parę razy.
@PonuryGrabarz trochę nie rozumiem twojego oburzenia na mój wpis.
Stefan to akurat grał w tym sezonie. Ogólnie chłopak jest zdrowy, ale ma problemy wynikające z dojrzewania. Klopp o tym już mówił parę razy.
@PonuryGrabarz trochę nie rozumiem twojego oburzenia na mój wpis.
Nie no, teraz to nieźle odpłynąłeś. My możemy wystawić dwie równorzędne jedenastki a City i Arsenal nie maja głębi składu. Fajnie wygląda nasza młodzież ostatnio, ale bez przesady, bo poza Bradleyem, Quansahem i może Clarkiem reszta na razie nie nadaje się do regularnej gry w lidze. Pozytywne jest to, że przez kontuzje nasza ławka się ograła i to może być nasz duży atut w końcówce sezonu. Gdzie dla porównania w City i Arsenalu maja po max 3-4 zawodników, którzy dosyć regularnie rotują/wchodzą z ławki. W sytuacji gdyby ich dopadł jakiś kryzys w postaci kontuzji czy zmęczenia to mogą mieć problemy. Jestem przekonany, że w Arsanalu coś takiego nastąpi, bo Odegaard, Rice, Saliba, Gabriel, White czy Saka grają praktycznie wszystko od dechy do dechy.
To ja poproszę dzisiaj o dawkę pozytywnych wieści, ze żaden uraz we wczorajszym meczu się nie odnowił. Miło byłoby tez usłyszeć dobre newsy o Salahu i np. Gravenberchu
Darwin i Szobo złapali minuty z Nottingham, więc można ich się spodziewać od pierwszych minut z City. Z pozostałych ważnych zawodników, wciąż nie wrócili:
Podsumowując:
Czyli realnym składem na hit z City, który może być najważniejszym meczem sezonu jest:
Czyli ogólnie nie wygląda to źle. Brak optymalnego składu raczej będzie średnią być wymówką.
Trzeba to wygrać i czekać aż w kwietniu będziemy mieć wszystkich na pokładzie. Ważne też się w miarę możliwości oszczędzać ze Spartą.
Zakładając nawet że Salah złapie kilka minut w czwartek to nie sądzę by zaczął mecz w podstawie z City, już prędzej Szoboszlai. Chociaż oboje bez rytmu meczowego więc lepiej ławka a po przerwie można ich wpuścić
Pierwszy sklad wyglada spoko ale nasza sila byli rezerwowi wchodzacy w 60 minucie i odwracajacy mecze, a teraz na lawie bedzie pewnie totalnie pogubiony Gakpo i Salah po kontuzji.
Diaz, Nunez i Gakpo ponoć kontuzje xd.
Moze to też być zagrywka przed kadrą
Obyś miał racje, o ile kontuzja jeźdźca bez głowy i Holendera specjalnie nie martwią, o tyle kontuzja Nuneza w takiej formie może być krzywdząca.
Wypadnięcie Nuneza na dłużej niż 2 tygodnie oznacza kapitulację w walce o mistrzostwo. Rywale pokryją Salaha i nie mamy ataku.
A pozostałych dwóch nie szkoda. Zwłaszcza Gakpo. On stał się synonimem bezproduktywności.
Jak można mówić, że nie szkoda kontuzji jakiegokolwiek z naszych zawodników? Sam nie mogę patrzeć na Gakpo i irytuje mnie Diaz, ale jeśli informacja się potwierdzi to tracimy podstawowego skrzydłowego i pierwszego zmiennika do napadu XD
Robertson kontuzja.
Cholerne kadry…
Prawdopodobnie skrecony staw skokowy
Niech Szkocja płaci za leczenie. Drugi raz w tym sezonie dostaje kontuzji na zgrupowaniu. Coś niesamowitego. Cholerny kraj pijaków
Robertson z kontuzją. Coś niewiarygodnego.
Jeszcze ten frajer z Kolumbii co miał „gospodarować” minutami Diaza pewnie znowu mu przywali 90’ XD
Pieniądze to najmniejszy problem, po prostu pech, trudno. Stones i Walker tez kontuzjowani
Na szczęście są Kostas i Joe. Oby Andy jak najszybciej wrócił do zdrowia.
Akurat kontuzja piłkarza, który od dłuższego czasu nic nie wnosi. Gomez na LO daje radę.
A co ma to ,że to ,kraj pijaków, do kontuzji Andyego? Robertson grał pod wpływem czy jak?