Koszulki

Ta koszulka to byłby sztos :fire::fire:

Mi osobiście ciężko obiektywnie ocenić tą koszulkę bo mi się od razu kojarzy sezon 2010/11, Hodgson i w tej koszulce nie widzę Alexisa tylko Kroncheskego i Poulsena. Po prostu tak czułem, że jak wjadą te trzy paski na rękawach to od razu wrócą złe wspomnienia, dobrze, że chociaż ta pierwsza nawiązuje do Torresa i milszych czasów.

1 polubienie

mi nie siedzi ta obwódka ‘‘herbu’’ w której jest nasze logo. wygląda jak z jakiegoś fm-a albo fify gdy tworzysz swój klub w karierze

1 polubienie

Pierwsza koszulka niezła ale bez wow :grimacing:
Druga… co za badziewie z tymi czarnymi paskami, my nie jesteśmy "memnited " :rage:
Trzecia brzydka :man_facepalming:t2:

Co to ma być adidas do jasnej ciasnej???

Pierwsza i trzecia dla mnie świetne, druga nie najgorsza ciekawy jestem jak na boisku będzie to wszystko wyglądać albo na lepszej jakości zdjęciach.

Dla mnie 2 i 3 świetny, a pierwszy akceptowalny. Ten 3 ma najfajniejsze loga klubu i adidasa no i kolor nawiązujący do początku klubu.

1 polubienie

Też mam podobnie. Może adidas z niej zrezygnuje w ostatniej chwili i zostanie sam Liverbird jak to było w przypadku nike i strojów na poprzedni sezon, choć tu mi ta “obwódka/tarcza” na początku nie siedziała tak jak się na nią “napatrzyłem” to później było mi żal, że ją usunęli :laughing:
Całkiem fajnie to YNWA wkomponowali.

Trzeci strój jak dla mnie będzie najlpszy z herbem z lat 1987 - 1992. W sumie taki by też mogli umieścić na drugim komplecie zamiast tej tarczy.
A domowy strój najmniej mi się podoba - taki jakiś nijaki. Bez wyrazu.

Jedyne co może uratować biały komplet, to usunięcie okropnej czerwonej tarczy rodem z gier bez licencji i zastąpienie jej czerwonym Livebirdem.

szczerze nie pamiętam tego z przecieków, a szkoda. fajnie przemycone ynwa i nie jest takie rzucające się w oczy jak ten herb z fm-a. mam nadzieję że go zastąpią czymś na wzór tego

Spermbooster wygrał :rofl:

1 polubienie

Pierwszego sierpnia tuż za rogiem.

2 polubienia

Z ciekawości. Czy ktoś z Was zamawiał kiedyś koszulkę bezpośrednio ze sklepu Liverpoolu? Długo idzie wysyłka z UK do Polski?

Ja zawsze zamawiam bezpośrednio ze sklepu Liverpoolu i wysyłka zawsze docierała w ciągu tygodnia :slight_smile:

1 polubienie

Zamówienie idzie max tydzień. Poza tym, w związku z cłem, oni nie wysyłają już koszulek bezpośrednio z UK. Ostatnio jak zamawiałem to wysyłka była z adresu holenderskiego.

Ja przymierzam się do zakupu koszulki po kilku latach przerwy i zastawiam się nad wersją meczową czy stadionową (repliką). Spora jest różnica w jakości wykonania? Czytałem opinie, że replika jest wygodniejsza w noszeniu, jest bardziej luźna.

Jak to u Was wygląda? Które wersje kupujecie?

Ja pójdę w replikę, tylko czekam jaki numer wybierze Isak.

Co do różnic, to jest tak jak piszesz, meczówki są slim fit no i mają wszystkie inne bajery, które raczej nie będą Ci potrzebne, bo raczej mało kto uprawia jakiś sport, amatorsko lub nie, nosząc meczówkę.

1 polubienie

Ja zawsze kupuję replikę. Wyglądają dobrze, zrobione są z dobrego materiału, są wygodne i przede wszystkim tańsze. I tak jak pisał Flymf do noszenia na co dzień albo od święta, jak kto woli, nie potrzebuje wszystkich super nowoczesnych bajerów, które ma meczówka.

1 polubienie

A repliki gdzie kupujecie?

Jak kupuję na początku sezonu to zazwyczaj z oficjalnego sklepu klubu, bo zwykle z przesyłką i zniżka za membershipa wychodzi najtaniej. Jak kupuję później to szukam po sklepach i zawsze znajdzie się jakaś promocja i udaje się kupić taniej. Nigdy za to nie kupowałem przez stronę oficjalną Nike, bo tam zawsze trafiałem na ceny z kosmosu. Zobaczymy jak będzie z Adidasem.

1 polubienie

Mnie zawsze odrzuca, że wersja meczowa nie ma haftowanego logo, więc paradoksalnie wolę tańszą replikę. Może to i detal, ale dorzucę Ci go do rozważań :stuck_out_tongue:

1 polubienie