Koszulki

A polecicie gdzie warto kupić dla dziecka koszulkę i spodenki? Koszulka oczywiście z customowym numerem i imieniem. Nie wymagam oryginału gdyż zaraz wyrośnie albo zniszczy…

To może i ja sie “pochwalę”
Zamowiona na dhgate zgodnie z rozmiarówka od chinczyka. 2xl , na codzień kupuje l /xl
Szybka dostawa w pare dni.
Jestem zadowolony. Czuć gorszą jakość od ‘oryginalnej’ albo poprostu dawno nie kupowalem koszulek i to juz standard, że koszulki sa gorsze. narzekać nie można, jestem zadowolony bo bardzo mi sie spodobała zielona :slight_smile: zreszta wsztstkie adidasa sa super wg mnie.

----- Link -----

Osobiście nie poleciłbym, koszulka na wyjście na piwo na mecz :smiley:
Chyba też nie można jej prać w pralce.

2 polubienia

Hej, znacie jakieś miejsce gdzie można jeszcze kupić koszule z sezonu 2024/2025 w normalnym rozmiarze M/L? Zależy mi na możliwości personalizacji nazwiskiem - chodzi o Jote :cry:

Ja sobie nową kupie adidasa z nazwiskiem wiec bedzie ze mna w nastepnym sezonie :mending_heart:

A apce nike masz jak chcesz w dobrej cenie .

tylko S jest dostepny własnie…

Czy jest opcja żeby ktoś zaprojektował i stworzył do kupienia koszulkę z nadrukiem Diogo J i numerem 20, w celu upamiętnienia jego osoby?
Oryginalnych koszulek i możliwością personalizacji jest już nie z tego co patrzyłem i chyba tylko małe rozmiary. Jak macie jakieś pomysły to piszcie tutaj.

Pan Chińczyk zrobi Ci wszystko co chcesz. Jeśli nie chcesz kupować podróbek, to możesz ewentualnie kupić zwykłą koszulkę, numery oraz literki i samemu na prasownicy je doczepić.

Możesz zaczekać na koszulki Adidasa na nowy sezon i wtedy dodać personalizację. Wiem, że to już nie to samo bo komuś może zależeć na ostatniej koszulce w jakiej biegał Jota, ale z drugiej strony to będzie możliwość pokazania, że Diogo wciąż jest z nami w nowej kampanii.

Inna możliwość to zakup jego koszulki z reprezentacji Portugalii.

Nie mogę znaleźć tych koszulek reprezentacji Portugalii z możliwością personalizacji, możesz podrzucić linka?
Ale myślę jednak że poczekam na nowe komplety i Diogo będzie grał ze mną dalej w kolejnym sezonie…

1 polubienie

Koszulkę z reprezentacji można spersonalizować i zakupić tutaj:

https://eu.puma.com/pl/pl/pd/meska-koszulka-domowa-portugalia-2025/779190.html

Gdzieś tam była mała dyskusja jak jakiś pub robi świństwo itp.

Tak z ciekawości szukając czy jest gdziekolwiek jakaś oryginalna koszulka z nadrukiem Joty trafiłem na to.

To jest dla mnie trochę świństwo.

Klub wstrzymał się ze sprzedaży z szacunku dla piłkarza, a tu ludzie w dniu pogrzebu mają wywalone jajka , byle zarobić.

Ta sama cebula co na potęgę wykupuje konsole czy karty graficzne żeby windować ceny.

Ehhh karaluchy, nie ludzie.

Jak dla mnie domowa takie meh, nic szczególnego .
Za to wyjazdowa mi się podoba :sweat_smile:

Jak sie komus nie podobają nasze koszulki, to polecam najnowsze trykoty TSV Hartberg liga austriacka.

6 polubień

Brakuje tylko jakieś firmy budowlanej MirekBud jak na plecach Najmana.

1 polubienie

Najlepsza bedzie trzecia :smiling_face_with_three_hearts:

Trzecia, ze sportym potencjałem, jedynka najgorsza od lat, wyjazdówka tragedia, spora tragedia. Nienajlepszy start Adidasa jeśli chodzi o wzory, ale skoro warunki kontraktu satysfakcjonują klub, to najważniejsze.

Najebane jak u mnie na maturze z Polskiego

Jeśli tak to będzie ostatecznie wyglądać to bez rewelacji, szczególnie trzeci komplet.
Dwójka lepsza od jedynki. Adidas nie ma najlepszego wejścia do Liverpoolu.

1 polubienie

Takie foto z przecieku w necie napotkałem. Piękny jest nasz Alexis w tej koszulce :heart_eyes:

2 polubienia