Koszulki

Bo była pandemia i NB wygasało już w czerwcu, a sezon się ciągnął do lipca/sierpnia.

4 polubienia

https://x.com/SamueILFC/status/1924936497913864559
Całkiem ładne te koszulki, aczkolwiek nie powiem, że jest jakiś “efekt wow”. Ciekaw jestem tych trzecich strojów w kolorze butelkowej zieleni. Mimo wszystko i tak kupno rozważę dopiero po ujrzeniu tych trykotów na żywo w jakimś sklepie.
https://x.com/SamueILFC/status/1924950018659606822
Tutaj więcej zdjęć domowej koszulki.

Oj będzie kupowana szczególnie że przypominają te z 2006/2007 a wtedy bodajże pierwszy raz widziałem Liverpool :smiley: (półfinał w LM który oglądałem razem z bratem co jest zażyłym fanem Chelsea).

Tragiczne. Żeby znaleźć równie słabe domówki trzeba by się cofnąć do sezonów 14/15, 15/16, ale jeśli kasa z umowy z Adidasem się zgadza, to trzeba przymknąć oko, choć szkoda, że się nie postarali.

1 polubienie

Biala warta zastanowienia jezeli chodzi o kupno a czerwona/domowa ok ale bez szalu :smiley:

Dla mnie są fajne, przypominają mi któryś sezon, gdy mieliśmy adidasa, te paski na ramionach.

Kojarzy mi się Torres w podobnym trykocie.

3 polubienia

To już jakieś oficjalne?

Tam wyżej ktoś wklejał fajne 3 sety, jak te domówki się potwierdzą to serio niezła kupa i słaby start adidasa.

1 polubienie

3 polubienia

Te koszulki są tak cudowne, że chyba kupię kilka sztuk i będę pod choinkę rozdawał.

Ooo (nie chce uzywac wulgaryzmow) :heart_eyes:

1 polubienie

Mam nadzieję, że udana współpracę z adidasem, która zwiększy kolekcje koszulek w mojej szafie :grinning:

ja pierdzielę, to już wiem która bedzie pierwsza do kupienia

1 polubienie

Nie wiem jak inni forumowicze, ale ja ostatnio wchodzac na strone czuje sie jak dziecko, szczęśliwe dziecko. 20 mistrzostwo, koszulka top, frimpong, kerkez, writz… Jeszcze nie dawno bym tego nawet nie wyśnił. Niech to sie nie kończy :sweat_smile:

7 polubień

Dzisiaj przyszła😃jak na podróbe za 70 PLN całkiem fajna

5 polubień

Gdzie zakupiłeś? #znaki

1 polubienie

Podbijamy pytanie…
Skąd te koszuleczki?

1 polubienie