Koszulki

jak mowa o sympatiach to ten set był świetny

I jaką wziąłeś? Bo też właśnie zastanawiam się czy brać M czy L. Czy te wymiary podane na stronie są prawidłowe? Bo jestem na pograniczu M i L, standardowo noszę M, ale te rozmiary tutaj są tak opisane, że nie wiem czy ta M nie będzie zbyt dopasowana czy nawet za mała.

Prawdopodobna bramkarska 2025-2026

7 polubień

Zajebista!
Znaki znaki

to byłoby coś :star_struck:

3 polubienia

Zajebista meczówka! :smiley:
Stary herb Liverpoolu i logo adidas.

Damn, serio jakby adidas dał takie koszulki to dali by popis w pierwszy rok współpracy .

Fajnie jakby ten cherb był na wszystkich koszulkach nie tylko alternatywnej.

Chinczyki sprzedają już te koszulki po 15$, to samo było rok temu o tej porze z obecnymi. Także na 99% tak będą wygladac. Na vinted można też trafic

2 polubienia

Znakomicie wygląda herb Liverpoolu na wyjazdowej, w postaci czerwonej tarczy. Ogólnie świetny projekt, cała trójka mi się podoba, Nike zawsze przynajmniej jeden projekt miało fatalny.
Wyjazdowa z czarnymi spodenkami, trzeci komplet jednolicie zielony?

Jeśli to prawda, to Adidas zaczyna nowa erę z grubej rury. Cudowne :heart:

Zielona fenomenalna, ta biała nijaka, podobna trochę do tej z sezonu 10/11 z Hodgsonem u sterów :face_with_peeking_eye:

3 polubienia

Wszystkie 3 koszulki bardzo mi się podobają, super ten stary herb, naprawdę jeżeli tak miałoby to wyglądać to będzie super.

1 polubienie

Koszulki bardzo ładne. Żałuję tylko, że nikt w Adidasie nie wpadł na to, by białe elementy zamienić na złote jako ukłon w stronę mistrzostwa Anglii.

Domówka czyli najważniejsza koszulka tragiczna. Totalnie bez stylu robiona do wzoru w kreatorze Adidasa.
Wyjazdówki są okej, ale bez większego szału

Tak jak @diablinadali powiedział, że mogli by dać złote paski. Złota żółć się idealnie komponuje z czerwienią. Jeden detal który robi z tej beznadziejnej koszulki fajną.

Adidas to powinien wrócić do nas na pełnej, a nie tak nijako. Mistrzowie Anglii. Salah jako twarz projektu. A mamy tak nijako meh

No wiadome. Mówię po prostu jak to wygląda.

A wy wiecie, że koszulki projektują i produkują dużo wcześniej? Przecież nie mogą nagle zmienić czegoś bo zostaliśmy mistrzem Anglii😂