Koszulki

Nowe koszulki są bardzo fajne, cena już mniej (ale nie jestem nią zdziwiony). Długi rękaw jest cudowny.
Były tutaj wspomnienia dotyczące Nike - to możemy pójść dalej - osobiście najwięcej koszulek mam z Warriora/NB. Jak je wspominacie? Pamiętam, że wyjazdowa koszulka z sezonu 13/14 nazywana była ‘sweterkiem’.

1 polubienie

Mi z kolei trzeci komplet z 2017/18 kojarzył się z piżamą :sweat_smile: Domówka 2016/17 i ta z sezonu 18/19 były spoko. Reszta moim zdaniem bez szału. Trójka z 2105/16 to był dramat. Pamiętam, że dostałem dres w prezencie w tych kolorach. Nie byłem zachwycony :joy:

A kiedy pojawi się ten piękny zielony 3 komplecik w sorzedaży ?

1 polubienie

Warrior próbował wyjsc ze schematów, ale z różnym skutkiem, te w sezonie 12/13 byly spoko, ze sweterkami troche przesadzili. Jeśli chodzi o NB to co sezon to lepiej, domówki 18/19 i 19/20 lepsze niż cokolwiek adidasa i nike.

Gdzieś przewinęła mi się data 7.09

Mi zestaw z sezonu 17/18 najbardziej podchodzi w całości a domowa z serii NB najbardziej i z sezonu 19/20, mi te kołnierzyki itp jakoś nie podchodzą, do tego wyjazdowe limonkowa z 16/17, fioletowa 18/19 oraz oprócz pierwszego sezonu wszystkie bramkarskie trykoty były mega fajne, pamiętam nawet 18/19 synowi zestaw bramkarski kupowałem.

Świetny był trzeci zestaw z sezonu 2018/19, chyba już zawsze będzie mi się kojarzył z Mane strzelajacym gole Bayernowi na Allianz.

Ja mam białą z 19/20 i czerwoną z 18/19. Najpiękniejsze są dla mnie domówki z 17/18. Nie udało mi się jednak ich kupić, bo zdecydowałem się dopiero w maju, więc kupiłem od razu na koleiny sezon.

Natomiast jestem też zachwycony nowymi domówkami adidasa, poza tymi z 17/18 to chyba będą moje ulubione.

2 polubienia