Czy ma ktoś na sprzedaż koszulkę domową Salaha z poprzedniego sezonu lub ktoś wie gdzie mógłbym takową wyrwać? Będę wdzięczny za pomoc (jestem mega w cienki w szukanie koszulek sportowych nie znam żadnych stronek legitnych xd)
Gdyby ktoś był zainteresowany kupnem koszulki to zapraszam do kontaktu. Cena do negocjacji.
Co prawda nie koszulki, ale mam na sprzedaż 2 bluzy z drobnymi mankamentami w niskiej cenie.
Jaka waszym zdaniem koszulka Liverpoolu była najbrzydsza powiedzmy od 2010 roku
ja mam swoich 3 kandydatów to tego tytułu
1.Wyjazdówka 2022/2023
Nie rozumiem co nike miało w głowie z tymi wzorami taki miszmasz wszystkiego + sporo słabych wystepów w tych koszulkach utkiwło mi w pamięci
2.Trzeci Komplet 2016/2017
Gdyby zastąpić Standard chartered na AXA to równie dobrze można to nazwać treningówka aczykolwiek to bardziej wygląda jak koszulka odblaskowa dla pracownika robót drogowych
3.trzeci komplet 2014/2015
jak dla mnie faworyt z tej trojki Taka troche piżama troche sweterek z prlu troche polówka
Kompletnie nie przypomina koszulki piłkarskiej gdyby nie krój i loga liverpoolu to pomyślałbym że to jakaś tania polówka z poliestru znaleziona na bazarze
to moje typy jestem ciekawy czy większość podziela moje zdanie czy może macie jakieś inne nie ulubione trykoty ![]()
Każda z powyższych, ja dodałbym trzecie stroje z sezonu 2021/22 w kolorze jajecznicy.
Z uwagi na rozczarowanie sezonem również podstawowy komplet 2020/21 źle mi się kojarzy.
To ja dorzucę ten model:
Na początku też mi się nie podobał ale teraz nawet uważam, że był to całkiem spoko pomysł.
Dostałem kiedyś na urodziny dres treningowy w tych kolorach… nie był to trafiony prezent mimo faktu, że był to dres ukochanego klubu. Ubrałem kiedyś na rower, komary i inne muchy lubią to.
A ten mi się akurat bardzo podoba ![]()
A ja tą posiadam i na żywo wygląda fantastycznie moim zdaniem, bardzo ja lubię ![]()
Kwestia gustu ![]()
Ja, jak widziałem, że nasi zagrają w tym żółtym to mialem ochotę wybrać tryb cz/b w telewizorze ![]()
OK, to zmieńmy teraz podejscie na pozytywne: Wasze ulubione stroje Liverpoolu z ostatnich lat, niech będzie znów od 2010 w górę.
Ja mam takie typy jak poniżej, skupiam się na strojach nr 2/3, bo one dają zawsze większe pole do popisu, chociaż tegoroczne czerwone są całkiem niezłe.
Zestaw nr 2 z obecnego sezonu - świetny projekt, fajnie, że Liverbird jest na czerwonej tarczy.
Sezon 2018/19, świetny projekt, mnie się będzie zawsze kojarzył z 3-1 nad Bayernem na Allianz.
Wg mnie najlepszy strój z ostatnich kilkunastu lat, sezon 2021/22.
to moje top3 zastanawiałem się jeszcze nad domowa 2019/2020 i wyjazdową 2023/2024 ale ostatecznie wybrałem te. Najlepsza jak dla mnie wyjazdówka 2021/2022
Ostatnia kojarzy się z pięknym Cou, co on u nas miał 18 miesięcy, to był poziom kosmiczny.
Ostatnie pół roku 12 bramek i 9 asyst mając mniej minut rozegranych, niż teraz wielki niepowtarzalny Flo.
Levels…
Tą czerwoną posiadam a że to była koszulka na 125 lat to na plecach widnieje numer 7 i oczywiście Dalglish ![]()
![]()
Zdecydowanie ta jest kozacka, od siebie dorzucę czarną od Warrior do której mam dodatkowy sentyment bo była pierwszą LFC którą kupiłem
jak dla mnie jedne z lepszych, mam osobiście i jest jedną z ulubionych.
Kolejność przypadkowa
Ale Ty masz jakiś ból dupy o tego Flo (jak i o to, że nazywamy średniego Elliota średnim) tak niepowtarzalny, że to badania powinni przeprowadzić XD
To jest wątek o koszulkach.
Ja mam ostatnio wrażenie, że dla niektórych każdy wątek, jest wątkiem Harveya ![]()