Koszulki

To dla ciebie każdy wątek jest wątkiem Wirtza

4 polubienia

Jako, że zbliża się okres noworoczny, pojawiają się przecieki co do nowych strojów na kolejny sezon - tak jest też w tym przypadku:

Odkąd pamiętam to finalna wersja niewiele różni się od przewidywań z tej strony. Co myślicie o tej domówce?

Odnośnie wyjazdówek, to u niektórych może namieszać w topie jeśli chodzi o najbrzydszą wyjazdówkę, przynajmniej w latach ‘20…

O trzecim komplecie wiadomo póki co tyle, że może być czarny z srebrnymi (i prawdopodobnie czerwonymi) akcentami:

ten 3 komplet to pewnie cos na wzór 20/21

Paskudne, ale adidas może zaprojektować koszulki w kolorze stolca, a i tak masa boomerów to kupi i będzie klaskać, bo bardziej jest wierna firmie odzieżowej, a nie jakości strojów ich klubu.

1 polubienie

Dobrze, że z tego sezonu mam 3x koszulki, wszystkie piękne i udane, to w przyszłym sezonu mogę sobie darować jak będą brzydkie :joy: chociaż no korci mnie w końcu tego Szobo dorwać, najlepiej po kolejnym mistrzostwie, by ze złotym badgem wziąć, tak jak należy :smiley:

moim zdaniem patrząc po przeciakach:

wyjazdówka średnia 6/10

domowa calkiem calkiem 8/10

3 można zrobić genialną albo paskudna raczej nic pomiędzy patrząc po kolorach i wzorze

Nie widzę ani jednej udanej. Odgrzewane kotlety dla Boomerów.

O Salahu, chodziło mi o Adidasie czemu mi odpowiedziało tobie.

Możliwa koszulka na przysły sezon

Biała super i to tyle moim zdaniem

1 polubienie

Hejj ma może ktoś na sprzedaż, albo orientuje się gdzie jeszcze wyłapie koszulkę Salaha z poprzedniego sezonu?

chciałem w trakcie zamówić, ale oczywiście zapomniałem i się zorientowałem dopiero niedawno xdd

Będę wdzięczny za wskazówki

2 polubienia

Prawdziwe czy AI?
Ta ciemna Szobo - rewelacja!

Ai ale mniej więcej core koszulek będzie podobny

Tylko biała do akceptacji, czerwona jak i czarna nadają się do podłogi czy to przewieszenia przez uchwyt piekarnika.

fajny projekt nawiązujący do loga francuskiego wody Evian od gościa z Czarnogóry, który stacjonuje w Merseyside, ciekawe, czy gdzieś do dostania na koszulce

Branko ci na pewno udostępni to byś to wydrukował. Dobra z niego morda.

Dla mnie wszystkie 3 na podobnym poziomie i wszystkie 3 spoko. Ciężko by mi było wybrać jedną najlepszą z tego zestawu.