W sumie jeśli Rodri, to czemu nie Carvajal?
Ten plebiscyt jest śmieszny
Co za śmieszny klub z tego realu, raz coś poszło nie po ich myśli i robią sceny obrażenia się na cały świat jak 15 latka podczas okresu.
Nawet Lewy jak został okradziony że złotej piłki przyjechał tam i pogratulował messiemu, a teraz sceny bo wielki męczennik z Madrytu nie był pierwszy
Śmieszny czy nie, ale spójrz jaki wpływ na grę drużyny ma Rodri a jaki Carvajal
I bardzo fajnie, że wygrał normalny człowiek a nie chory z nienawiści pacan.
Rodri
A Real to klub nie tylko sprzedający za mamonę swój wizerunek (ten krzyż w herbie) ale i nie mający krztyny kultury i honoru zlepek zwykłych chamów
gratulacje dla Rodriego, na poziomie złotej piłki gra już od kilku lat i fajnie że wreszcie został doceniony.
poważny kryzys na pozycji bramkarza mamy skoro taki Martinez drugi raz z rzędu wygrywa w tej kategorii.
Niech dają listę głosów to mnie najbardziej ciekawi w tej gali.
Oglądałeś kiedyś mecze City? Rodri dla City znaczny znacznie więcej niż Carvajal dla Realu. Znacznie więcej
A to co się w końcu liczy? Bo raz trofea, raz indywidualne statystyki a w tym roku chyba wpływ na drużynę heh
A tak szczerze to wali mnie ta ZP, mogliby dać znów Messiemu, bo czemu nie.
Śmieszny plebiscyt i bez sensu, ale i tak dobrze, że wygrał Rodri, a nie Vinicius.
Zachowanie Realu Madryt żenujące. Gdyby to były faktycznie „decyzje pozasportowe” ze strony UEFA, czy kogo tam o to oskarżają, to trzeba by było jednak dać ZP Viniciusowi, po tym jak go poinformowali, że nie dostanie, i patrzeć jak cały Real kompromituje się strzelając focha bez powodu… To by były dopiero szachy 5D, prawie szkoda, że tak nie zrobili
Chyba wszystko zależy jacy dziennikarze się wylosują. Przypominam, że o wszystkim decyduje około 150 losowych dziennikarzy z całego świata
Ból dupy madridistów bezcenny.
Bo gdyby nie Rodri, to Hiszpania nie zdobyłaby mistrzostwa Europy, a City nie zdobywałoby hurtowo mistrza PL. Carvalaj jest świetny, ale nie genialny. Zdobył wszystko co było do zdobycia, ALE DALEJ piłkarsko jest za Rodrim, a to sportowo indywidualnie gra się liczy bardziej niż wyniki sportowe, zwłaszcza że różni ich LM, a nie nie wiadomo ile trofeów (wiem, że jedno z najważniejszych, ale dalej Rodri poza tym wygrał co się dało z najważniejszych rzeczy).
TO DALEJ przede wszystkim (no nie zawsze, ale nie ma co się kłócić o durną ZP, bo logiki tam nie ma za grosz zazwyczaj) nagroda indywidualna. To, że kryteria głosowania zależą od tego, kogo chcą za zwycięzce to inna sprawa, gdy trwała batalia CR7 vs LM10.
Ciekawe czy gdyby Salah w przyszłym roku wygrał złotą piłkę to Trent jako piłkarz Realu Madryt też nie przyszedłby na galę
Jeszcze taki mały szczegół, to Carvajal wraz z drużyną w bezpośrednim starciu wywalił Rodriego i City z najbardziej elitarnych rozgrywek na świecie, czyli LM następnie strzelając gola w finale, zgarniając MVP meczu i zdobywając ostatecznie trofeum.
Taki mały szczegół, o którym pewnie zapomnieliście.
Co nie zmienia faktu że nadal koło dupy lata mi ta ZP ale nie mogę przejść obojętnie przy takich tekstach czy oglądałem kiedyś mecze City. A Ty @kuczq kuczq oglądałeś kiedyś mecze LM?
Ogólnie słabo z frekwencją gwiazd piłkarskich na tej gali. Z takich gwiazd to tylko Yamal czy Kane byli, którzy odbierali nagrody. Nawet kolega Haaland sobie olał te gale.
City pewnie zapłaciło tym i tamtym dziennikarzom, ale i tak fajnie wyszło
Wywalił to jednak zbyt duże określenie. Na farcie ugrali remis w dwumeczu i awansowali przez karne. Taki mały szczegół
Już nie wspominając o tym, że gdyby nie Bellingham i jego postawa w pierszej połowie poprzedniego sezonu to ten siur Vini nawet by się do pierwszej dzisiątki plebiscytu nie załapał
Imo najdziwniejsze top15 piłkarzy jaką widziałem. Ile godzin bym nie siedział nigdy by mi nie wyszedł taki ranking.
Bardzo się cieszę, że wygrał Rodri. Hiszpan ma przeogromne znaczenie dla swojej drużyny i nagroda zdecydowanie zasłużona. A zachowanie Realu i jego piłkarzy żenujące.