Sędzia zapomniał w domu kartek czy jak?
Real powinien mieć na koncie już spokojnie ze 4!
Zasłużone prowadzenie lepiej grającej Barcelony
Sędzia zapomniał w domu kartek czy jak?
Real powinien mieć na koncie już spokojnie ze 4!
Zasłużone prowadzenie lepiej grającej Barcelony
Karny był, oczywiście nasi bardzo bystrzy komentatorzy nawet nie zwrócili na to uwagi. To był Ceballos, którego tradycyjnie już nie powinno być na boisku. Obrzydliwy typ, tak samo jak Rudiger, Vinicius i kilku innych. I to nie tylko piłkarze. Klub też dokłada swoje, poprzez płacz najpierw o złotą piłkę viniego, a to co zrobili teraz z nagonką na sędziego to już przekracza wszelkie granice. Obrzydliwy klub. Szkoda, że nasz “Scouser” chyba rzeczywiście chce się zanurzyć w tym szambie. Mam nadzieję, że przez długie lata niczego nie wygrają.
Nawet kibice Realu mają już dość tego błazna. Przy swoim spalonym pokazał, że nie ma mózgu
W czym podobne są te 3 kluby (sklep,skórzane gacie i “memnited”) - większość tam grających piłkarzy to idioci/bezmózgi!
Real się obudził w drugiej połowie, mecz się zrobił ciekawszy. Bo w pierwszej połowie mecz do jednej bramki był.
No i cały real, czułem, że jak barca nie zamknie tego meczu to real jedną akcją odmieni mecz. Taka dogrywka jak najbardziej mogłaby być. A potem karne
Zobaczycie jak mecz się odwrócił. Real złapał oddech. Tak patrzę na ten mecz i powoli dociera do mnie, że w Paryżu nawet jak byśmy to my pierwsi objęli prowadzenie to real i tak by nam wyrównał a potem w dogrywce nas ograł.
Ooo i 2-1 z dupy…
No strata Pedriego i poszła szybka akcja ale najbardziej mnie dziwi komentarz Szpakowskiego “Wojtek bez szans” noż k… to była strona której miał pilnować i mur też jakiś dziurawy jak ser szwajcarski
Jeszcze poczekać aż Barca (hiszpański Arsenal) odpadnie jeszcze z LM i przesra La Lipe. Najslabszy Real od lat biorac pod uwage mozliwosci obecnej kadry (wiele kontuzji), a dalej niszczy Barce jak chce.
Barca moze sie cieszyc sukcesami w postaci wygrania el clasico jak jakis Everton z nami. Realowi zostaje podnosic trofea xD
Brawo Real, Trencik będzie miał komu rzucać piłeczki w przyszłym sezonie.
Ale ich wyruchali, piękny meczyk dla bezstronnego kibica.
Poczekajmy może do końca sezonu i rozgrywek, a przynajmniej do końca meczu.
No co by nie mówić to ta 2 połowa epicka jest.
Ja chcę dogrywkę tu
Raczej to Real jest memem, ściągają Jude’a, teraz Mbappe i nie potrafią wymienić kilku podań i mogą przegrać ligę ze słabiutką Barceloną w kryzysie ratującą się wychowankami i darmowymi transferami
Cos mnie ominęło czy Barca nie zdobyła w ostatnich dwudziestu latach jedenastu mistrzostw Hiszpanii i czterech LM?
To byl okres gdy United bylo powaznym klubem. I co z tego? Obecnie, od jakichs 10 lat są chu#ami do szczania.
To chyba inny mecz ogladamy bo Barcelona w drugiej polowie prawie nie istnieje. Poza tym Real nie ma obrony od wielu miesiecy.
I jak zwykle gdy ktoś zaczyna się cieszyć że dany zespół przegra ( Spectre) tak w tym momencie mecz się odmienia. Ale w tym momencie dobrze, że to nastąpiło.
I jeszcze do Panów co oczywiście zaraz spuchną z tą barca i realem. Skupcie się może na meczu co? To nie miejsce do pisania o tym czy barca czy real. Oba zespoły są zjebane…
Jak tu będzie karny to kpina to jednak będzie… Jebane nurki. Raphinha jak zostawia tą nogę… Co tu oni patrzą jeszcze? Czyżby brutalne odegranie się na realu za to wczorajsze?
Nie no, tu bym przyznał jednak rację realowi jakby karnego dał. Nie zmienia to faktu, że sędziuje bardziej pod real, ale takie zagrywki raphinhi to słabe jest. Emocje jednak robią swoje, i na każdy sposób chce się wygrać.
Oho. Przepychanie Barcelony czas zaczac. Nurek nie zostal dotkniety.
Ta pi#da ma dostac ZP?
@Spectre Co nie zmienia faktu, że porównywanie Barcelony do Arsenału jest kompletnie nietrafione. Barcelona jakieś mistrzostwa w ostatnich latach wygrywała.
Cweluch chcial wymusic karny. A dostal kartke za symulke.
Niech ci bedzie. Barca to takie United. Lepiej?
Przepychanie Barcelony xddd Proszę Cię, Mbappe nie powinien powąchać murawy za brutalny faul, a zamiast tego dostaje najłagodniejszą karę, w pierwszej połowie powinien być karny dla Barcelony. A Real rzeczywiście dobra druga połowa, co nie zmienia faktu, że przez cały sezon nie potrafią paru podań wykonać. Banda buraków i kopaczy xdd
Na szczęście jej nie dostał i już nigdy nie powącha ten płaczek, tu się zgodzę